Şimdi Ara

Gitarım kırıldı. Ne yapabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, geçen gün askımın bir anda omzumda kopmasıyla gitar yeri boyladı ve köşesi parçalandı. Görüntüsü hoşuma gitmiyor ve bunu bir şekilde kamufle etmek veya tamir ettirmek istiyorum. Neler yapabilirim sizce? İlk olarak üstünden bir bant geçirip kırmızı bir çizgi yapmak istedim, hem şık görüntü olacaktı hemde kırık görünmeyecekti ancak bant yapıştırınca altındaki kırık kısımdan dolayı bantın şekli bozuluyor. Tavsiyeleriniz neler? Tamir edilebilirmi?

http://img706.imageshack.us/gal.php?g=dsc04089e.jpg

• Geçmiş olsun. Ben de geçen yıl gitarımı sapı üstüne düşürmüştüm, az bir kısmını boyası kalkmıştı ve şekli bozulmuştu. Ne yapılabilir ben de merak ediyorum.
  • dostum geçmiş olsunn bana kalırsa tamiri mümkün ama onun için baya bi para alırlar herhdle çünkü tamamen o ksımı yeniden yapıp boyamaları filan gerek
  • oraya bir etiket yapıştırabilirsin. üstünde yazı yazan veya logolu herhangi birşey.
  • Dostum gördüğüm kadarıyla sadece boyası kalkmış. çokta önemli bir sorun değil bırak öyle kalsın derim. Fakat daha önemli bir sorun olup olmadığını anlamak için arkadaki hardware kapağını kaldırıp jack girişinide çıkararak iyice kontrol etmelisin. O bölgede gözle görülür çatlaklar oluşmuş mu bir bak derim.
    Benzer bir durum yaşamamak için sırta asılabilir Gigbag almanda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD32

Dostum gördüğüm kadarıyla sadece boyası kalkmış. çokta önemli bir sorun değil bırak öyle kalsın derim. Fakat daha önemli bir sorun olup olmadığını anlamak için arkadaki hardware kapağını kaldırıp jack girişinide çıkararak iyice kontrol etmelisin. O bölgede gözle görülür çatlaklar oluşmuş mu bir bak derim.
    Benzer bir durum yaşamamak için sırta asılabilir Gigbag almanda fayda var.

Tavsiyeler için teşekkürler herkese. Hocam boya kalkmış olsa keşke, stickerlarla falan çokda güzel modifiye edebilirdim tekrardan ancak ahşabı kalktı. Yani üstünde incecik bir ahşap katman var o kısmı parçalandı ağacın kendisi çıktı ortaya.
  • İç tarafında sorun yoksa böyle idare et masrafı kendini katlar zaten ama iç tarafda sorun var sa direk tamirlik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımın yekpare kasa gitarının headstock u kırılmıştı.
    Neredeyse ben ağlayacaktım , herifin umrunda değildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.