Bildirim
gitar sticker öneri

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2. iyiymiş -
Aklınıza gelen başka modeller varsa onları da söyleyebilirsiniz :) -
1 -
Ben Elektro Akustik kullanıyorum sade hali en güzeli bence.
LAG T100 ACE-BRS -
2. şekil'e karar verdim bugün bastırdım şu an da sticker'ı kesmekle uğraşıyorum :D -
-
-
kendi stickerını kendin hazırla -
hocam gitarı ne kadara aldın ses kalitesi nasil?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vicuna
kendi stickerını kendin hazırla
nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Masamune
quote:
nasıl
photosop ya da illustrator tarzı programalrı kullanmayı biliyorsan bilgisayar ortamında hazırlayıp baskı yapan kırtasiyerden yapışkan folyo(sticker) çıktısı alıcam dersen basarlar.
o tarz programalrı bilmiyorsan da internetten yüksek çözünürlükte bir resim bulup yapabilirsin.
www.deviantart.com dan bulabilirsin milyonlarca güzel resimle dolu....
-
quote:
quote:
quote:
nasıl
photosop ya da illustrator tarzı programalrı kullanmayı biliyorsan bilgisayar ortamında hazırlayıp baskı yapan kırtasiyerden yapışkan folyo(sticker) çıktısı alıcam dersen basarlar.
o tarz programalrı bilmiyorsan da internetten yüksek çözünürlükte bir resim bulup yapabilirsin.
www.deviantart.com dan bulabilirsin milyonlarca güzel resimle dolu....
Deneyeceğim tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tracybaris
gitarımın son hali
Güzel olmuşSticker'ı nerden aldın hocam?
Kendim bastırdım. İlla ki photosop falan bilmene gerek yok beğendiğin bir resmi seç ölçü belirle onu bir A4'e bas deneme amaçlı oturuyor mu nasıl duruyor vb. beğenirsen de git dijital baskı yapan bir yere yaptır. İzmir'deysen Çankayada Can Fotokopi var kesinlikle öneririm A4 boyutundaki polyester sticker'ı 2 ya da 2.5tl'ye yaptırmıştım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X