Şimdi Ara

Gitar hem ide V kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba millet. Yurtdışından v kasa gitar almayı düşünüyorum fakat kararsızım neden mi çünküüüüü gitarda tek humbucker var hem de EMG HZ bir de "seymour duncan blackout" lusu var benim clean tonlarla pek işim yok anam babam metal yapıyorum lead gitaristim önemli olan solo olayı gitardaki yanına da sağlam bir amfi almayı düşünüyorum kasanın şekli de problem değil benim için Belki tahmin edenler olmuştur gitar şu arkadaşlar :

Esp Ltd Alexi-600
    http://www.world musicsupply.com/Esp-Electric-Guitars-Product-ALEXI600-BLK.html

(boşluğu kaldıralım arkadaşlar)

Şimdi bir de şu jackson var ama açıkçası randy rhoads kasayı daha AZ seviyorum onun yanında bu da tek humbucker ama EMG-81:

Jackson RR24M Rhoads
    http://guitars.musicians friend.com/product/Jackson-Pro-Series-RR24M-Rhoads-Electric-Guitar?sku=526793

(boşluğu kaldıralım...)

Evet. Bunun dışında önerebileceğiniz V gitar var mı varsa neler marka model veya link alabilir miyim? İbanez önerisi yapmayalım arkadaşlar hayırlısıyla ilerde Jem7v wh düşünüyorum zaten

• bütçem 2 bin TL civarı
  • Hocam boşver V kasayı sana bir EX kasa gitar alalım biraz ağır olur ama olsun.Mesela EX-400 tam bu iş için biçilmiş kaftan
  • V kasa önermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: slash7895123

bütçem 2 bin TL civarı

2. el bi gibson al derim

quote:

Orjinalden alıntı: punısher17

Hocam boşver V kasayı sana bir EX kasa gitar alalım biraz ağır olur ama olsun.Mesela EX-400 tam bu iş için biçilmiş kaftan

Sololarda randy rhoads kasalar daha rahat oluyor
    EX kasaları sololar için hiç tavsiye etmem ikisinide bizzat denedim...Explorer kasalarda denge problemi de var ayrıca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spell Of Destruction -- 23 Ocak 2009; 20:47:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spell Of Destruction

quote:

bütçem 2 bin TL civarı

2. el bi gibson al derim

quote:

Hocam boşver V kasayı sana bir EX kasa gitar alalım biraz ağır olur ama olsun.Mesela EX-400 tam bu iş için biçilmiş kaftan

Sololarda randy rhoads kasalar daha rahat oluyor
    EX kasaları sololar için hiç tavsiye etmem ikisinide bizzat denedim...Explorer kasalarda denge problemi de var ayrıca...

Biliyorum randy rhoads hiç görmedim o yüzden yorumda bulunmayacağım fakat ex-400 de denge problemi olsa bile güzel gitar bence

• Randy Rhoads görmüşsündür yeme beniV sayılır işte...

http://ridgemonths.ocdsb.ca/UserFiles/about/Guitar%20Club/randy_rhoads.jpg

ÖR:ESP rr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spell Of Destruction -- 23 Ocak 2009; 21:00:36 >
  • v kasa niye önermezsiniz? benim için kasa ŞEKLİ olarak problem yok ama 24 perdeli ve sağlam floyd rose bulunan bir gitar arıyorum kasa olarak bence rahat yani deneme fırsatım oldu bir keresinde...
    ayrıca şu anki gitarım zaten bire bir jackson kelly çakması s.b. dreams yeter bana o explorer istemez artık
    benim için olay manyetik bana 24 perdeli seymour duncanlı jackson bulabilir misiniz varsa tavsiye eder misiniz? bütçenin 2 milyarı aşmaması lazım benim aradığım rahat gitar ama ton da önemli tabi böyle ezici bir distorşın dadından yinmez
  • quote:

Randy Rhoads görmüşsündür yeme beniV sayılır işte...

Hocam Jackson rr yi yakından görüpte deneme fırsatım olmadı fakat videolarını izledimEsp(Ltd) rr den kastın alexi falansa onları deneme fırsatım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punısher17 -- 23 Ocak 2009; 21:11:42 >

• quote:

quote:

Hocam Jackson rr yi yakından görüpte deneme fırsatım olmadı fakat videolarını izledimEsp(Ltd) rr den kastın alexi falansa onları deneme fırsatım oldu

evet onlar

• quote:

quote:

quote:

evet onlar

Bir ara peramusical in kapısını az aşındırmadık hocamHer cumartesi dershane çıkışı uğrardım gitarlara bakmak için fiyat düşmüşse falan diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet onlar

Bir ara peramusical in kapısını az aşındırmadık hocamHer cumartesi dershane çıkışı uğrardım gitarlara bakmak için fiyat düşmüşse falan diye

Bursa dayım benBurda da mixmuzik var onun yerine farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spell Of Destruction -- 23 Ocak 2009; 21:33:46 >

• tercihinin ESP den yana olmasını dilerim tmm LTD ESP ailesinden esp nin kardeşi ama bütçen yeterse aynı gitarın espsini al ama gerçi ltd deki modelide iyidir. ayrıca sana söylüyeyim. belki pahalı gelebilir ama o gitara adam gibi bir amfi alıcam demşsin marshall mg 100 den aşşa bi amfi alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

tercihinin ESP den yana olmasını dilerim tmm LTD ESP ailesinden esp nin kardeşi ama bütçen yeterse aynı gitarın espsini al ama gerçi ltd deki modelide iyidir. ayrıca sana söylüyeyim. belki pahalı gelebilir ama o gitara adam gibi bir amfi alıcam demşsin marshall mg 100 den aşşa bi amfi alma

evet ben de öyle düşünüyorum ama emg81 emg hz arasında kaldım hala
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

tercihinin ESP den yana olmasını dilerim tmm LTD ESP ailesinden esp nin kardeşi ama bütçen yeterse aynı gitarın espsini al ama gerçi ltd deki modelide iyidir. ayrıca sana söylüyeyim. belki pahalı gelebilir ama o gitara adam gibi bir amfi alıcam demşsin marshall mg 100 den aşşa bi amfi alma

evet ben de öyle düşünüyorum ama emg81 emg hz arasında kaldım hala

emg 81

• saz forever
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.