Gitar alsam İnternetten öğrenebilir miyim?

-
-
Öğrenirsin çok zor bir şey değil emin ol ben de internetten öğrendim
-
Günde ne kadar çalıştınız ve önerebileceğiniz bir seri ya da kanal var mıquote:
Orijinalden alıntı: VeyselovskiÖğrenirsin çok zor bir şey değil emin ol ben de internetten öğrendim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, gitar öneriniz var mı peki? Akustik mi alınmalı sizce yoksa klasik mi pek bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Levenbreh
Teşekkürler, gitar öneriniz var mı peki? Akustik mi alınmalı sizce yoksa klasik mi pek bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirimHocam Valencianın gitarları var başlangıç olarak onlardan tercih edebilirsiniz kötü bir gitar alırsanız sıkılırsınız bırakırsınız bir süre sonra orta halli güzel tınısı olan bir gitar almak lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nükerbüker
Günde ne kadar çalıştınız ve önerebileceğiniz bir seri ya da kanal var mı
Alıntıları GösterHocam ben acikcasi birsürü kanal dinledim ama akor vs basmayı kendim calisarak öğrendim akorların basımı vs belli zaten geçişleri falan kendim deneye deneye hallettim
-
Gitarı öğrenmek var öğrenmek var o kadar kolay değil ama yapılamaz diye bir şey de yok. Hele amaç sadece 2-3 akor basıp eglenip çalıp soylemekse yapılır.
3-5 şarkı öğrenirsin. Ama sana önerim nota öğrenmen. O zaman çalamayacağın parça olmaz ve gitara hakimiiyetin artar
Bence tuşlu enstrüman istiyorsan pes etme, illaki son seviye birşey almana gerek yok casio nun giriş seviyesi bir dijital klavyesini yada m-audio nun midi klavyelerinden birini seçebilirsin eğer yatkınlık hissedersen ileride daha üst seviye bir şey alabilirsin para biriktirip. Alışma sürecinde synthesia tarzı programlarla eğlenebilirsin.
-
Hocam piyano alacaksam sağlam bir şey almak istiyorum o da 4k fiyatında. Klavye olaylarına girmek istemiyorum pek
Hocam aşırı bir heves lazım kanımca devam ettirmek önemli YouTube de seriler mevcut
Yaklaşık 13 yıl önce başlamıştım gitar çalmaya. Hiç ders almadım. Tablarla vs. öğrenmeye çalıştım. Hiç çalmadığım aylar, vs. çok oldu. 13 yılın toplamda 5 yılında aktif çalmışımdır diyebilirim onun için. Aşağıdaki ses kaydını 2013 yılında almıştım yanlış değilsem, ilk aldığım ses kaydıydı bulunca kız arkadaşıma dinletmek için yüklemiştim. Kendi başınıza bu seviyede rahatlık ile öğrenebilirsiniz.
Fakat düzgün bir ders alarak nota, armoni öğrenmeden gitar çalıyorum denilemiyor. Gitar çalıyorum diyemiyorum onun için ezberden şarkı çalıyorum sadece.
-
Üzerine düşmeniz gerekiyor.Ben aldım başladım bir hevesle ama devamını getiremedim. Her gün düzenli bakarsan belli bir seviyeye gelinebilir.
Benimde hevesim vardı geçti belki internetten öğrenebilirsin araştırdımda isteyince olur merak etme
Ucuz piyanolar 3 bin tl, biriktirirsen kısa sürede alırsın
Adam akıllı hem egzersiz hem teorik ağırlıklı bir rota çizersen 3-4 seneye dinleyeni mest edecek seviyeye gelirsin. Ama rotayı düzgün çizmek çok önemli.
Mesela gitarı eline alıp tablardan şarkı öğrenmeyle başlarsan işe unut gitsin, yıllar da geçse bir şey başaramazsın. Ezbere çaldığın şarkılar bile ölçüden yoksun olduğu için dinleyene keyif vermez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Puahahahhahaquote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam
Ben de elektro aldım, klasikte sıkıldım internetten öğreniyorum. İçinde cidden istek varsa ve özveri göstereceksen çok çalışmayla videosuz bile öğrenen insanlar tanıyorum ben. Öğrenirsin. İleriki zamanlarda, temel şeyleri öğrendikten sonra da gitar çalan başka arkadaşlarınla eksiğini artığını tartış, onlarla çalış. Faydalı olur.
-
Nasıl bir tarzda çalmak istediğini söylememişsin ama piyanodan gitara geçiş yapmışsan sanıyorum ki fingerstyle üzerine gideceksin. Gitara başladığımdan beri fingerstyle çalıyorum ve 3 sene oldu. İlk tavsiye başka bir enstrümana yönel. Gitar gerçekten çok fazla emek isteyen bir alet dışarıdan göründüğü gibi kolay değil o fingerstyle parçalar. Çalması ayrı dert düzenlemesi ayrı dert. He şu anda benim için çok basit 10 15 dkda parça çıkarırım ama mesela geçen sene 3 gün uğraşıyordum. Gitar yerine solo bir enstrüman tercih etseydim parça çıkarma sürem 1 dk bile olmazdı. Gitarda olay bambaşka burdan anlatamam. Mesela piyanoda bir eli akora bir eli soloya verip çalarsın istediğini ama gitar tel ve parmaklar sınırlı olduğu için neyi nereye vermen gerek iyice pratik yapmak lazım. Özetle ben tavsiye etmiyorum. Kim olarak tavsiye etmiyorsun dersen son videom:
Videoları öylesine atıyorum ileride bakarım diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- cacharel nasıl okunur
- sabıka kaydı olanlara iş imkanı
- darıca'nın en iyi mahallesi
- her gün şınav çekmek kas yaparmi
- beyaz tişörte çamaşır suyu döktüm pembe oldu nasıl çıkarabilirim
- ets2 türkiye haritası
- deprem güvenlik bilgileri
- black friday 2025
- sodyum iyon batarya
- çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X