Şimdi Ara

Giriş kattan giriş üstü dördüncü Kata kablosuz nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Modem ZYXEL VMG3312-B10B 300 Mbit güçlü bişey

Arkası aynen aşşağıdaki gibi ;

Giriş kattan giriş üstü dördüncü Kata kablosuz nasıl olur ?

WAN , WPS birsürü zımbırtı özelliği var . Kasa toplama zamanlarından(98-2001) beri pc dünyası ile ilgilenmediğim için bunların ne işe yaradığı hakkında bir fikrim yok .

Giriş üstü dördüncü kat yani kimilerine göre beşinci katta oturuyorum . Giriş daireye kardeşimi yerleştirdim . Modem önceden benim bulunduğum kattaydı . Giriş kata sinyal hiç gitmiyordu sadece adı çıkıyordu listede . Aşşağıya indirdim ve sonuç olarak beşinci kattan laptopu yere koyarak iki çubuk sinyal alıyorum . Bazen oturma hizasına getirince bir çubuk ile 10-20 dakka kesintisiz bağlı kalıyor .
    Şimdi piyasada menzil arttırıcı diye cihazlar varmış . Soruna çare olur mu ? Olacaksa hangi marka-model tavsiye edersiniz ? Bu modemdeki wps , wan denen şeyler bu konuda işe yarar mı ?
    Kablolu çare istemiyoum . Bina bizim olduğu için ara katlara cihaz koymamda sıkıntı çıkmaz .
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler , kolay gelsin .

• Menzil artırıcı cihaz dediğiniz sanırım wifi adaptör? Eğer bunu kastediyorsanız, laptopunuzun dahili wifi adaptörünün dbi değerine bakın ve o değerin üstünde bir wifi adaptör alın. Fakat ara katlara cihaz koymanızda sıkıntı yoksa AP kurmanız daha mantıklı olacaktır. Wifi adaptör işine daha önce ben bulaştım çok verimli olmuyor, gerçi benim adaptör tercihimde çok yanlış olmuştu ama neyse.
    Newton’dan daha büyük bilim insanları vardır. Tüm bunları bilebiliyoruz, çünkü DNA’mıza bakarak var olabileceğini bildiğimiz insanların sayısı,
    gerçekte var olanların sayısından çok daha fazladır. Bu baş döndürücü olasılıklara karşılık, siz ve ben, tüm sıradanlığımızla, buradayız.”
  • merhaba apartmanınızda boşta telefon hattı varsa bu hatları kullanarak her daireye internet gönderebilirsiniz.Phonelink PK-8501 bu iş için geliştirilmiştir.www.emarelektrik.com , Phonelink uygulamalar altında cizimli anlatım bulunmaktadır.
  • Benim de sorunum aynı. Biz 2. kattayız, 6. kattaki komşumuz internetimizi kullanmak için ricada bulundu. Çocukları var, ödevi oluyormuş. Şifreyi verdim, 2 çubuk çekiyormuş ama internete girememiş. Yardımcı olmak istiyorum. Benim modemim Airties RT-205 sanırım. En iyi çözüm yolu için tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trallesli antemius -- 25 Ekim 2015; 21:29:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • downdy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Bahsettiğiniz şeye bakarım belki ama araştırıp yapacak pek zamanım yok. İnterneti kullanmak isteyen komşuda TP Link TL-WN722N adaptör varmış. Acaba bunu access point olarak kullanmak mümkün mü ki? Google'da arama yaparken gördüm bununla ilgili bir şeyler. @downdy Masaüstüyle bağlanacak. Siz veya başka bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bu cihaz sorununuzu çözer kurulumu basit isterseniz yardımcı da olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    onun harici zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.