Şimdi Ara

GIRGIR DERGİSİNDEN PEYGAMBERİMİZE HAKARET (YAYINCI KURULUŞTAN KAPATMA KARARI) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
650
Cevap
4
Favori
34.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
201 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vay canına saysana hepsini belki tanrı içlerinden birinden çocuğunu öldürmesini istemiştir veya bazısı dünyayı bir kaplumbağa üstünde durduğunu söylemiştir yada gökyüzünü delip cennete gitmiş ve gelmiştir bu 122.000 den biri merak ediyorum kutsal olduğu düşünülen kitapları okudun mu türkçe olarak ne kadar saçma ve insan işi olduğunu gördün mü doğa kanunlarını olduğu gibi kabul edin masallarla kendinizi uyuşturmayın tarih boyunca bu uyuşturma sadece sömürü getirmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11THdoctorr -- 18 Şubat 2017; 13:20:6 >
  • Bu derginin yayıncı kuruluşun haberi olmadan bu karikatürü basması hiç inandırıcı değil.
  • yazdıkalrınızdan bır sey anlamadım bıraz daha acarmısınız
  • doga kanunları dedıgınız Allahın yer yzuzu ısleyısıne koydugu nızamdır.Kuran indirilen dogada yaratılan ayetlerdır.ıkısının arasından tam bır uyum vardır.cok Nebı gelmıs gecmıtr bır kısmı Kur'an da anılmıs bır kısmı anılmamıstr,sayısını bılmıyrm.Nebıler gonderıldıklerı mılletın dılı ıle konusmalı kı o ınsanlar onu anlasın.oglunu kesme meselesınde Hz İbrahımden mı bahs ettınız?Kur'an ı Türkçe defalarca okudum ve bunu yaratcımız olan Allah dan baska kımse ındıremez dedım.sızede tavsıye ederım ama meallerde kı hataları goz ardı etmeyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1981pls -- 18 Şubat 2017; 13:27:23 >
  • 11THdoctorr kullanıcısına yanıt
    O basit dediğin kitabı bir özet geçsene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11THdoctorr

vay canına saysana hepsini belki tanrı içlerinden birinden çocuğunu öldürmesini istemiştir veya bazısı dünyayı bir kaplumbağa üstünde durduğunu söylemiştir yada gökyüzünü delip cennete gitmiş ve gelmiştir bu 122.000 den biri merak ediyorum kutsal olduğu düşünülen kitapları okudun mu türkçe olarak ne kadar saçma ve insan işi olduğunu gördün mü doğa kanunlarını olduğu gibi kabul edin masallarla kendinizi uyuşturmayın tarih boyunca bu uyuşturma sadece sömürü getirmiştir

Konuyla azcık alakasız olacak ama Her şey bir masal ise Madem öyle bulun ölümsüzlüğü dinleride çürütün yaradılışımızıda çürütün yazdıgınla alakasız olacak ama sana veya başkasına veya bilime ters şeyler yalanlar masallar Madem islamiyet Masal Madem Haşa yüce Allah masal ise Ölümsüzlüğü bulmak bu kadar zor olmasa gerekirdi Milyonlarca yıldır aranan bir şey.ve masal dediğin kitapta çok ama çok mantıklı şeyler yazar gram anlamamışsın demek ki.Ölümsüzlüğü bulamıyorlar ise ki dediğim gibi milyonlarca yıldır bulamadılar buda Allahın,ruhun ve Yüce Allahın kendini bildirmesi için gönderdiği elçileri mantıklı bir şekilde açıklar

Bilimin bu dediğiniz masalları yıkabilmesi ve çürütebilmesi için ölümsüzlüğü bulması lazım ki Hiç bir şey masal değil ve Bu dünyanın da sanatkarı Sanatkar ise kendini bildirecek elçiler ve yol haritası göndermiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 18 Şubat 2017; 13:35:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    asya yada güney amerika ya hiç bir peygamber gelmemiş ve bu insanlar binlece yıl bu dinlerden bir haber yaşamıştır hala da bazı gruplar yaşıyolar araplar şanslı bi toplum olamalı kuranla doğa kanunları arasında hiçbir bağ yok sürüyle doğaüstü hikaye var çok anlamsız ve kadını bir nesne olarak gören bir kitap kadın ve şarabı bu dünyada yasaklayıp diğer tarafta bu sunan tamamen insanı itaatkar bir varlık olmaya iten ve bunu sömürü kaynağı olarak yıllarca kullanan hala kullanan bir kitap
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    sanatkarın da sanatkarı da olması lazım bu bir paradokstur dirac ın da dediği gibi Fizik kanunları matematiksel güzellik ve basitliğe sahip olmalıdır ben bunu dinlerde göremiyorum eğer bir tanrı varsa bu dini ahmaklıkları inanmak ona en büyük hakarettir
  • Şeriatçıların propagandasıyla çığırtkanlığıyla kapatılma kararı almış yayıncı kuruluş.
    Yayıncı kuruluşa da talimatın nerden geldiği belli bir şey.
  • quote:

Dünyanın öküzün boynuzunda yada kaplumbağanın sırtında olduğunu söyleyen ve bunu argüman olarak kullanan ilkokul seviyesinde bir bakışla okuduysan Kuranı böyle düşünmen gayet doğal. Somut dünyalar algısını geliştirip soyutu anlayabilecek bir kapasiteye gelmeden bir şeyi anlamanı beklemek doğru olmazdı...

hayr asya ve guney amerıkaya da bır Nebı yada Resul(elcı)mutlaka gelmıstr.Allah kımseyı bılmedıgı seyden sorumlu tutmaz,ona anlatılması ogretılmesı ve o ınsanın onu tam kavraması inkar edecekse bılerek ınkar etmesı kuralını koymustr.zaten kafır demek Allah yok demek dıyen degıldır,kafır;gormezden gelen bıldıgı halde onu yok sayandr.ataıst Allah bana her seyı versın ama hayatıma karsmasın emır vermesın dıyendır.Kuran ayetlerı yaratılmıs ayetler ıle tam uyum ıcındedır lutfen guzel bır meal okuyunuz ve uzerınde aklınızı fıtratınızı(Allahın sıze koydugu dogallık)sonuna kadar işletinz.
  • ertewas E kullanıcısına yanıt
    Hocam Kuranı Kerime basit kitap diyen biri için beklentinizi çok yükseltmeyin.
  • quote:

sanatkarın da sanatkarı da olması lazım bu bir paradokstur dirac ın da dediği gibi Fizik kanunları matematiksel güzellik ve basitliğe sahip olmalıdır ben bunu dinlerde göremiyorum eğer bir tanrı varsa bu dini ahmaklıkları inanmak ona en büyük hakarettir

Elbette yaratan yaratılmış olmaz; çünkü yaratıcı, varlığının başlangıcı ve sonu olmayan, var olmak ve varlıkta durmak için kimseye muhtaç olmayan, demektir. Onu kim yarattı diye sorulursa, bunun sonu gelmez, sonsuza kadar gider. Bu da mümkün olmaz. Haşa, Allah’ı biri yarattı denirse, Allah yaratıcı değil, yaratık yani yaratılmış olur. Yaratık, yani yaratılmış olan ise, yaratıcı olmaz
    Allahı var ve bır kabul ettıgınıze hıc bır suphem yok Kuran-ı kerımden Allahın varlıgını ve bırlıgını ıspatlamaya calısan hıc bır ayet yoktur Nebilerinde boyle bır gayretı yoktur zaten her ınsan Allahın var oldugunu bılır.sız dini insanların yasantısı ıle kıyaslıyorsunuz.sunu unutmayın ınsanların yanlıs uygulamaları Allahın kıtabına mal edılemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1981pls -- 18 Şubat 2017; 13:51:16 >
  • Mantıklı değil mi sen önce buna cevap ver.

Kudreti var madem neden kullanmadı da yıllarca savaştı??

Mantıklı değil diyorsan sadece acırım sana kardeş, Allah sana akıl vermiş kullan hayırlı kul ol kendine ailene ülkeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye şeriat devleti hayırlı uğurlu olsun. Referandumdan evet çıkınca kadınlara zorunlu başörtüsü falan da gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 18 Şubat 2017; 13:51:3 >
  • quote:

ilk ilke diye birşey dudun mu? şimdi onu araştırıyorlarya. tanrı parçaçığı dedikleri şey. Sanatkarın sanatkarı evvelin evveli dedikleri Allah. O tek, başlangıcı yok, sonu yok ve yaratılan hiçbirşeye ortaklığı yok. Sanatkarın sanatkarı olması için önceki sanatkarlara benzemesi lazım. Allah birdir derken ne anlatılıyor zannediyorsun? Daha önce söylemiştim. Soyutu algılayabilmek için somut üzerinden gitmeyi bırakman lazım. Yani materyalist kafayla Allahı ne anlar ne de anlamlandırabilirsin...
  • majestece kullanıcısına yanıt
    hocam o basıt dıyebılır ama ona bunun yanlıslıgının anlatılması gerekır.
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Elbette anlatılması gerekir ama mesajlarına bakıyorum, sürekli farklı boyutlardan dem vuruyor. Yani çok da iyi niyetli olduğunu söyleyemem. O yüzden öyle dedim.
  • birisileri kullanıcısına yanıt
    Önce kendin kullanda sonra başkalarını düşünürsün neyse uza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.