Şimdi Ara

GİRESUN TİCARİ TAKSİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BİLEN ARKADAŞLAR YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giresun Merkezde ticari taksi almayı dusunuyorum.
    Araç + Plaka + Durak Fiyatları nelerdir?
    Ne Kazanır Gideri Nelerdir ?
    Bilen arkadaşlar varsa yardımcı Olabılırler mı ??
    İlgilenen Herkezden Yorumlarını Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileli_sofor -- 27 Ocak 2012; 16:44:47 >

• http://www.taksiplakasi.com adresinden bir fikir edinebilirsin..
    Giresunda işler nasıldır bilmem ama plaka fiyatı ve kirası bu kadar düşük olduğuna göre fazla bir gelir bekleme..
    Giderleri muhasebeci parası, gelir vergisi, şöförler odası aidatı, normal araçlardan daha pahalı olan trafik sigortası (istanbulda binek araçların on katı civarı), her yıl muayene.. Bir de giresunda belediyeye yıllık çalışma ruhsatı bedeli ödeniyor mu bilmiyorum, istanbulda biz ödüyorduk..

Farklı ilde olduğumuz için "aylık-yıllık şu kadar gideri var" diye net rakam veremiyorum kusura bakmayın..
  • Giresunluyum.Taksi işinden pek gelir bekleme derim.Görmüşsünüzdür mutlaka çok fazla minibüs(ducato , transit, sprinter ) ve iveco tarzı minibüsler var.O yüzden çoğu insan taksiden çok bunları tercih ediyor.
  • Bende İstanbuldayım ama aklımda memleketım var yapabılecek oldugum iş olarak goruyorum sebep olur gıbısınden yanı.
    Minibusler pahalı doğal olarak sonuçta hazır müşteri. Taksı ucuz o ama durakları fark edıyor.
    Bu yuzden taksi tercihimdir.
    Orda taksıcı olan bı arkadaş çıksa keske.hem benım hemde ilgisi olan arkadaslar ıcın cok hayırlı olur.
    acaba minibus fiyatları nasıl?
    Örn: GİRESUN-BULANCAK = 250,000,00 TL gibi bi rakam hat + araç.
    TABİ PAZARLIK BAYA FARKEDEBİLR.
  • Adana'da 10bine taksi plakası.
  • Giresun da para eden zaten plaka değil illerine göre değişiyor. 3.000 olan da var 10.000 TL olan da.
    Fark eden etkenler:
    Durak(büyük ölçüde değişken olan etken)
    Üzerine kayıtlı araç
    Plaka başlangıç kodu(28 T 0... ile başlayan merkez 28 T 5... ile başlayan Bulancak gibi.)(Araçlar genelde 2004 ve üstü mercedes-wokswagendir.Full turizm paket.)
    GİRESUN-ESPİYE Araçlı : 165,000 TL (Araç 2004 Transit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileli_sofor -- 31 Ocak 2012; 11:31:27 >
  • Yapılan son araştırmalarıma göre bir minibüs hattının daha fiyatını ögrendim.

GÖRELE-GİRESUN Araçsız Fiyatı:95.000 TL

Tabi pazarlıkla düz de olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende birşey sorayım biz bu yaz istanbuldan bijon hisse almayı düşünüyoruz.burda dikkat edilmesi gereken hususlar nedir geliri nedir gideri nedir bunun var mı bilgili bir arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetltn

bende birşey sorayım biz bu yaz istanbuldan bijon hisse almayı düşünüyoruz.burda dikkat edilmesi gereken hususlar nedir geliri nedir gideri nedir bunun var mı bilgili bir arkadas

Pek bişey kalacağını sanmam.Sonuçta çok yüksek mevlalara çok küçük paralarla girmeye kalkıyosunuz.
    750.000 TL lik plaka sahibi 4.000 Kira alıyorsa size de 250 TL gibi bişey verilir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetltn

bende birşey sorayım biz bu yaz istanbuldan bijon hisse almayı düşünüyoruz.burda dikkat edilmesi gereken hususlar nedir geliri nedir gideri nedir bunun var mı bilgili bir arkadas

Pek bişey kalacağını sanmam.Sonuçta çok yüksek mevlalara çok küçük paralarla girmeye kalkıyosunuz.
    750.000 TL lik plaka sahibi 4.000 Kira alıyorsa size de 250 TL gibi bişey verilir herhalde.

zaten o civar bişey olur fakat bu kira işini kim ayarlıyor ve devamlı kırada kalıyormu plaka ayrıca fiyatlarda ne kadarlık bir yükselme oluyor senden seneye
  • Kale Taksi OTOCENTER, Taksi Borsa OTOCENTER yada istoç da yenı açılan galeri sitesinde bu firmalar hallediyor diye biliyorum.
    Senin verdiğin parayla zaten plaka ortak olmuyosun diyebiliriz.
    Bu iş yerlerine sermaye sağlıyosun bunlar da bu sekilde yeni plaka alabiliyolar.
    Verdiğin parayı da ufak ufak sana geri veriyolar.Bi şekilde amorti ediyosun.
  • Yeni Yaptığım araştırmalara göre ilçeler arası hatlar daha ucuz.Gelirleri nedir acaba şimdi de bu sorun.
    Görele-Tirebolu Araçlı (2000 volt alçak tavan kısa şase) : 70,000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileli_sofor -- 20 Mart 2012; 16:27:20 >
  • minübüs durağı bakana kadar METRO MİNİ ile görüş şartları biraz daha uygun bence hem kendine maaşlı şöförlük bulmuş olursun hemde 27 lik otobüse ortak olursun ama hatta ortaklık vermiyor burada ki espri ise görele giresun 95000 tl minübüs ise 35000 tl 130000 tl lik sermaye koyacaksın yazın para kazanacaksın ama METRO MİNİ ille kafadan şöför maaşın olacak en az 1300 tl verir normal minübüs te bu maaşşı zor alırsın kışın hem kredi kullanacaksan kullanmazsın hem minübüs hatlarına metro mini çok darbe vurdu adamlar saatli servisyapıyorlar tv li araçlar klimalı bu arada tv ler koltuk arkası çalışma belgelerinde sıkıntı olmaz yarın değer kaybetse iş yapamaz olsa arabadan hissenizi alıp çıkarsınız bu kadar kaybın olmaz bence bunuda düşün
  • Selamın Aleyküm. Giresun Tirebolu Can Taksi Durağında Plakam Satılıktır.05317749817 numaram arayın görüşelim. Çok uçuk bir fiyatı yoktur.
  • Erool28 E kullanıcısına yanıt
    Ah be hocam. Konu o kadar eski ki ben bile açtığımı unutmuşum bu ne yaw dedim Plaka araç ücretini de yaz da googleden aratıp da gelen olursa görsün. Bi de hazır gelmişken aydınlat bizi. Nasıl işler ? 7 sene önce konuşulanlardan değişiklik oldu mu hiç ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.