Şimdi Ara

gırer gırmez dc sorunu ıcn %100 cozum denenmıstır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisioguz16

HEPSİNİ YAPTIN YİNE AYNI

arkadasım senın kı nıe olmadı anlaamadım ouna gırer gırmez dc vermez bunu yapınca benım anlattmaya calıstıgım sey daha adım bıle atmadan oun ekranı gelır gelmez dc olaına cozumdur yanı pc den kaynaklanan sorundan yenılen dc yı engeller yoksa oyunun sızı atmasını engelleyemez
  • OYUNDAN KAYNAKLARINIOR BU DC LER
  • up up up up up
  • suna bak 1000 kısı okumus yorum yapan daha 60-70 kısı alla allaa
  • En Az ile En Çok'u iki katına çıkardım fakat sanki sitelerde yavaşlığa yol açtı. Bir işlem yaparken takılıyor bi 5-6 saniye sonra kendine geliyor. Acaba En Az'ı arttırmayıp sadece En Çok'u mu arttırcaktık. Sizler ne yaptınız? Herhangi bir problem ile karşılaştınız mı?
  • sanll beleği deiştir dedikten sonra napcaz 384mb bende kaç yapıım?Saol ama orayı kaç yapcaz
  • up up up up up up up up up
  • bu değerleri ne kadar değiştirirseniz değiştirin donanim parçalarınızda bu sınırlıdık işlemcilerinizde ram lerinizde hdd nizde v.s v.s..olay yine donanim parçalarında biter
  • Arkadaşım aslında insanları yanlış biçimde bilgilendiriyorsun. windows un o sekmede sanal bellk olarak nitelendirdiği şeyin ne oldugunu biliyomusunda boyle konusuyosun..
    sanal bellek neye göre Yukselır neye Göre Azalır ..
    sanal Belleğin DEstekleyicisi RAM BELLEK'dir benim güzel arkadasım..

şimdi benım pc ımde 256MB DDR RAM Bellek War.. ben senın dedıgın bu yontemı Fıre Drakeden onceden beri denemıstım ..

Windows un sanal bellek düşük uyarısı verdıgı zamanlar bu yontemı denemıstım ama hala bugun deyiz ki FAzla bi işe yaramıyor hatta hiç işe yaramıyor..

senın bılgısayarındaki hızın artmasını Sağlayan olay Ya RAM Bellekdedir Yada İşlemcide Olacakdır..

Sen RAM BELLEĞİNİ değiştirmediğin[yukseltmedıgın] sürece bu yöntemden sonuc alamazsın.

Görev Yöneticisini açtığında işlemler sekmesinde en altta Ayrılmış bellek yazar o bende mesela eskiden

[bu işlemi hiç yapmadıgım zamanlar ] 630 -650 civarındaydı yanlıs hatırlamıyorsam..

şu an ise [bunu senden duyupda yapmadım daha onceden bılyıordum] 860 . ama bu sanal belleğin çoğaldıgına işaret değildir .. bu şekilde işletim sistemi gene RAM e baglı olarak o oranı dengelemek için Senın kullandığın Programın İstediği Sanal Bellek DEğerini Bi nevze olsun kendisi artırmakdadır.

Yani Bu iş Fİyaskodur Canım arkadaşım benim

emeğine SAygı Eline Sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrior_1679 -- 25 Ağustos 2007; 18:40:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: angel_buff

up up up

Çok şükür böyle bir sorunum yok ama çalışman için tebrik ederim...

Bu arada imzan siyasi, bence pek hoş değil...

Yanlış anlamayın Ak Parti'yle bir bağlantım yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

bu değerleri ne kadar değiştirirseniz değiştirin donanim parçalarınızda bu sınırlıdık işlemcilerinizde ram lerinizde hdd nizde v.s v.s..olay yine donanim parçalarında biter

arkadaş dogru söylemiş.. benım kafadan buda
  • 15036 - 3072
  • güzel çalışma tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior_1679

Arkadaşım aslında insanları yanlış biçimde bilgilendiriyorsun. windows un o sekmede sanal bellk olarak nitelendirdiği şeyin ne oldugunu biliyomusunda boyle konusuyosun..

şimdi benım pc ımde 256MB DDR RAM Bellek War.. ben senın dedıgın bu yontemı Fıre Drakeden onceden beri denemıstım ..

Windows un sanal bellek düşük uyarısı verdıgı zamanlar bu yontemı denemıstım ama hala bugun deyiz ki FAzla bi işe yaramıyor hatta hiç işe yaramıyor..

senın bılgısayarındaki hızın artmasını Sağlayan olay Ya RAM Bellekdedir Yada İşlemcide Olacakdır..

Sen RAM BELLEĞİNİ değiştirmediğin[yukseltmedıgın] sürece bu yöntemden sonuc alamazsın.

Görev Yöneticisini açtığında işlemler sekmesinde en altta Ayrılmış bellek yazar o bende mesela eskiden

[bu işlemi hiç yapmadıgım zamanlar ] 630 -650 civarındaydı yanlıs hatırlamıyorsam..

şu an ise [bunu senden duyupda yapmadım daha onceden bılyıordum] 860 . ama bu sanal belleğin çoğaldıgına işaret değildir .. bu şekilde işletim sistemi gene RAM e baglı olarak o oranı dengelemek için Senın kullandığın Programın İstediği Sanal Bellek DEğerini Bi nevze olsun kendisi artırmakdadır.

bİ DENEYİNDEgÜZEL Mİ DEĞİL Mİ tEBRİK EDİON MU ETMION MU BELLİİ OLUR

O KADAR YAZDIK ŞU MOR YAZIMI Bİ OKUYUN BAĞAALIIIMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrior_1679 -- 25 Ağustos 2007; 19:06:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: warrior_1679

Arkadaşım aslında insanları yanlış biçimde bilgilendiriyorsun. windows un o sekmede sanal bellk olarak nitelendirdiği şeyin ne oldugunu biliyomusunda boyle konusuyosun..

arkadasım su ana kadar arkadaslarımda en az 20 kkısı denedı ve olumlu sonuc verdı ve forumdanda msn adresımı ekleıp tesekkur edenler var oluo yanı denemeden konusman sacma olmus yıne de bu senın dusuncen saygı duymak lasım denemeden bılemessın

• şöle bir şeyde var arkadaşlar charınızı cz de bırakırsanız tekrar oyuna gırınce dc verır.örn:e2 desınız cıktınız e1 e gırerken char ekrana gelırken dc yersınız charınızı cz de bırakmayın.
  • mesela şuan imzamda satılık olarak bulunan işlemci 256KB cache/FSB diye geçer yani önbellek değeri 256kb dır biz kaldırsak çarpsak çırpsak bu bukadardır,ram ler ve hdd ler içinde aynı olay geçerlidir.
  • arkadaslar sız benım demek ıstedıımı anlamamıssnız ben sanal bellek artınca pc hızlanır dıe bısı yazmadım sadece ramı az olan kısılerın ramıının yetmedıı yerlerde eksık kaldıı yerlerde sanal bellek yardım eder ouna gırer gırmez dc olaıda bundan kaynaklanır bızde sanal belleı artırarakdaha cok destek gelmesını saglıoruz yanı pc yı hızlandırma gıbı bısı yok ortada tmm yanı sız benım anlatmak ıstedıım olayı yanlıs anlamıssınz
  • TeşekküRLeR

GüzeL PayLaşım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.