Şimdi Ara

Gırakonu nıye mıllet bırakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bır ara orda baslamayı dusundum ama arkadaslarım olsun forumda olsun bırakıyolar nedense

• Serverda doğru düzgün para yok....
    Adam ex Kasıcak Manası yok
  • bende çarımı satıyorum yarın yada pazartesi çok saçma oldu girakon bütün serverlardan isim yapmış adamlar burda hep kendi çevreleriyle kasıyorlar bize hava kalıyo o yüzden oynanmaz bu server ben xigenon yada eski çarım logos a devam edicem he birde bu aralar çok bus satan var 50den fazla bus lar tezgahlarda millet deli para yaparken biz +7 paper set +8 wood da kaldık master bile koyamadık. adamlar master açalı 1 aydan fazla oldu vede 64+lar yani kısacası çevresi olmayanlar kala kaldı çevre yapanlar ise hepsi devam ne umutlarla geçmiştim ama bana 1 abi söylemişti o server çok kötü olucak diye haklıymış...

he birde millet birbirine destek oldu her bakımdan(item-para) onlar ilerledikçe biz geriledik en sonundada artık bırakmanın en mantıklı olduğu belli oldu
    serverdaki bazı sağlam dediğimiz adamlar 1483 patchinde yaptıkları çeşitli düpe (bus) ve koxp la kuşlarda para kasıyordu (adonishit 1numaralı düper) ve 1-2 kişi daha var) neyse bunlar ilerledikçe dikkat ettiyseniz clanlarındaki playerler ve arkadaşlarıda ilerledi biz hep aynı kaldık neyse yazacak çok şey var kısa keselim tek bırakmamın sebebi bu benim şahsen oynamamda zaten girakon u o kadar logostaki itemleri sattık değmezmiş şimdi git al gb yeniden dvm et çok iş zararlı çıkan bizler olduk oyunu hakkıyla oynayan yeterli arkadaş çevresine ulaşamayanlar düştü

ve son olarak bunuda ekleyeyim ben o serverda çok şanssızdım 6 tane yeşil kutu dan hiç birşey çıkmadı kestiğim bosslardan hiçbirşey çıkmadı en azından 1 yada 2 item yapabilseydim bırakma fikrini ertelerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 20 Eylül 2007; 23:23:52 >

• Ben bıraktım daha kimse kalımı o serverda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImBoyZ

Serverda doğru düzgün para yok....

paramun dönecez party healler alıoz adam bi kere bile grup heal basmadı 720-720 healleyip duruo wariorlar desen mp recovery şeyleri takıp hoijdwonk vuruolar,minor combo yapamıyorum rezil oluyorum kısacası berbat bir server
  • quote:

Orjinalden alıntı: lBuLuTl

quote:

paramun dönecez party healler alıoz adam bi kere bile grup heal basmadı 720-720 healleyip duruo wariorlar desen mp recovery şeyleri takıp hoijdwonk vuruolar,minor combo yapamıyorum rezil oluyorum kısacası berbat bir server

En sinir olduğum warriorlar mp Rec' leri takıyolar bide Hodwing vuruyolar....
    nan Saten hodwing kaç mp götürüyo...

• Mp Recover Takan Varrıorlar Öle Yapmıo Söle Yapıo ;
    Mana Bıtene Kadar Sword Aura Ondan Sonra Mana Dolana Kadar Hoodvınk Vuruyo Adamlar
    Yha Ronark'da da Mıllet Öle Kasmadımı Ki ??????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VETERINERLIK ATAMALARI IYI MI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lBuLuTl

quote:

En sinir olduğum warriorlar mp Rec' leri takıyolar bide Hodwing vuruyolar....
    nan Saten hodwing kaç mp götürüyo...

30 mp Ayrıca kaç gündür exp party bulamadım

• O Servere Geçtim Ve Geçtiğime Pişman Oldum ...Görüntü Rezalet!

• quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

O Servere Geçtim Ve Geçtiğime Pişman Oldum ...Görüntü Rezalet!

ßen hala kasıyorum , orc olmadığıma pişmanım
  • En kral adamlar bile mana hp potu almak için cırmalıyor. Pot olmadan daha doğrusu az buçuk potla bi yere kadar exp kasılır ama 960 potla pk falan yapılmaz pk da su gibi pot harcanır 5 saat para kasıyorsun orda burda yok mostodon moku yok spoiler dalgametresi kastığın 5-10m para alıyorsun potunu 2 saatte bitiyor ne anladık bu işten? Pk yapacak pot olmadıktan sonra anlamı yok. Bence oyunun en büyük problemi bu dupe süz düzen tutturulmuyor resmen. Eşşek kadar trolden 3k para düşüyor solo kesince kesene kadar en az 3 pot harcasan potun tanesi 16k 7k eee karşılıyor mu hayır nasıl iş bu millet nası para kasıcak+rpr paraları upgrade olayıda var işin içinde kısacası bus rpr pot paralarına düzenleme gelmezse yalan olur ronark gırakon logos falan ki yalan şu anda 40m para vardı bi charımda pot ala ala bitti o kadar item kasıyoruz bosslardan shelldi taildi yeşil kutulardı vs satamıyorsun para yok serverda. Tek nedeni bu parasızlıktan pk yapamamak.
  • Bizim Arkadaş sınırsız GB Satıyo
    50 YTL den
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

En kral adamlar bile mana hp potu almak için cırmalıyor. Pot olmadan daha doğrusu az buçuk potla bi yere kadar exp kasılır ama 960 potla pk falan yapılmaz pk da su gibi pot harcanır 5 saat para kasıyorsun orda burda yok mostodon moku yok spoiler dalgametresi kastığın 5-10m para alıyorsun potunu 2 saatte bitiyor ne anladık bu işten? Pk yapacak pot olmadıktan sonra anlamı yok. Bence oyunun en büyük problemi bu dupe süz düzen tutturulmuyor resmen. Eşşek kadar trolden 3k para düşüyor solo kesince kesene kadar en az 3 pot harcasan potun tanesi 16k 7k eee karşılıyor mu hayır nasıl iş bu millet nası para kasıcak+rpr paraları upgrade olayıda var işin içinde kısacası bus rpr pot paralarına düzenleme gelmezse yalan olur ronark gırakon logos falan ki yalan şu anda 40m para vardı bi charımda pot ala ala bitti o kadar item kasıyoruz bosslardan shelldi taildi yeşil kutulardı vs satamıyorsun para yok serverda. Tek nedeni bu parasızlıktan pk yapamamak.

Aynen katılıyorum.

• beramusu bırakım geçmeyi düşünüyodum bi ara ii ki geçmemişim

o zaman
  • o serverlara dupe sart
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Bizim Arkadaş sınırsız GB Satıyo
    50 YTL den

Ohaa
  • bence gırakon da gruplaşma var ve bu yüzden bırakılıyo arkadaslardan okuduğum kadarıyla herkes kendi arkadasları ile kasıyormuş ve bu yüzden kimse para ve xp bulamıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

bende çarımı satıyorum yarın yada pazartesi çok saçma oldu girakon bütün serverlardan isim yapmış adamlar burda hep kendi çevreleriyle kasıyorlar bize hava kalıyo o yüzden oynanmaz bu server ben xigenon yada eski çarım logos a devam edicem he birde bu aralar çok bus satan var 50den fazla bus lar tezgahlarda millet deli para yaparken biz +7 paper set +8 wood da kaldık master bile koyamadık. adamlar master açalı 1 aydan fazla oldu vede 64+lar yani kısacası çevresi olmayanlar kala kaldı çevre yapanlar ise hepsi devam ne umutlarla geçmiştim ama bana 1 abi söylemişti o server çok kötü olucak diye haklıymış...

he birde millet birbirine destek oldu her bakımdan(item-para) onlar ilerledikçe biz geriledik en sonundada artık bırakmanın en mantıklı olduğu belli oldu
    serverdaki bazı sağlam dediğimiz adamlar 1483 patchinde yaptıkları çeşitli düpe (bus) ve koxp la kuşlarda para kasıyordu (adonishit 1numaralı düper) ve 1-2 kişi daha var) neyse bunlar ilerledikçe dikkat ettiyseniz clanlarındaki playerler ve arkadaşlarıda ilerledi biz hep aynı kaldık neyse yazacak çok şey var kısa keselim tek bırakmamın sebebi bu benim şahsen oynamamda zaten girakon u o kadar logostaki itemleri sattık değmezmiş şimdi git al gb yeniden dvm et çok iş zararlı çıkan bizler olduk oyunu hakkıyla oynayan yeterli arkadaş çevresine ulaşamayanlar düştü

ve son olarak bunuda ekleyeyim ben o serverda çok şanssızdım 6 tane yeşil kutu dan hiç birşey çıkmadı kestiğim bosslardan hiçbirşey çıkmadı en azından 1 yada 2 item yapabilseydim bırakma fikrini ertelerdim

katılıorum ve sunu eklemek istiorum gb fiyatının 45-50 ytl yi buldugu 1 serverde kim oynamak ister

• quote:

Orjinalden alıntı: elweda

quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

bende çarımı satıyorum yarın yada pazartesi çok saçma oldu girakon bütün serverlardan isim yapmış adamlar burda hep kendi çevreleriyle kasıyorlar bize hava kalıyo o yüzden oynanmaz bu server ben xigenon yada eski çarım logos a devam edicem he birde bu aralar çok bus satan var 50den fazla bus lar tezgahlarda millet deli para yaparken biz +7 paper set +8 wood da kaldık master bile koyamadık. adamlar master açalı 1 aydan fazla oldu vede 64+lar yani kısacası çevresi olmayanlar kala kaldı çevre yapanlar ise hepsi devam ne umutlarla geçmiştim ama bana 1 abi söylemişti o server çok kötü olucak diye haklıymış...

katılıorum ve sunu eklemek istiorum gb fiyatının 45-50 ytl yi buldugu 1 serverde kim oynamak ister

Herkes GB alacak veya dupe yapacak diye bişey yokki (eğer bu anlamda söylediysen) serverın bünyesinde para yok kimse para ile alışveriş yapmıyor kimsenin kasasında 150 200m para yok(ortalama oyuncular için diorum pot parası baabında) Hani yoldan geçerken aa ucuz item çekeyim bari diyen yok:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.