50 ytl den millet kaçtane alıcakki sanki sınırsız diyon
quote:
Orjinalden alıntı: ImBoyZ
quote:
Orjinalden alıntı: lBuLuTl
quote:
Orjinalden alıntı: ImBoyZ
Serverda doğru düzgün para yok.... Adam ex Kasıcak Manası yok
paramun dönecez party healler alıoz adam bi kere bile grup heal basmadı 720-720 healleyip duruo wariorlar desen mp recovery şeyleri takıp hoijdwonk vuruolar,minor combo yapamıyorum rezil oluyorum kısacası berbat bir server
En sinir olduğum warriorlar mp Rec' leri takıyolar bide Hodwing vuruyolar.... nan Saten hodwing kaç mp götürüyo...
aynen
Millet de pot parası olsa belki bırakmazlar. K2 nin 9999 tane pot ve hp yollaması lazım herkesin bankasına o zmn bişiler olur. Ama onlarda yapmaz işte.
serverlerde para sorununu kaldırmaları gerekir hiç olmazsa rpr pot lar bedava olsun
gırakon bence cok iyi.dupe olmadıgı için fiyatlar cok düsük.kafasını biraz calıstıran iyi işler yapar.suan 64warriorum var masteri açık 4 parca+7shellim var ve +7exp.blade axem.Ve benm gibi olan bir cok arkadasım var.Kısacası oyun biraz kafayı calıstırmaya bakar....
ben dun oyunu bıraktım charlarımıda satıorum ıkı tane 61 lvl warrıor gırakonda bı tanede 58 lvl warrıor ılgılenenler msn den ulasablrler canzorlu---@hotmail.com
kimse mana parası bulamıyo ki bulanlarında itemleri yok yani gırakon kör kuyu :)
quote:
Orjinalden alıntı: beymen_ksk
gırakon bence cok iyi.dupe olmadıgı için fiyatlar cok düsük.kafasını biraz calıstıran iyi işler yapar.suan 64warriorum var masteri açık 4 parca+7shellim var ve +7exp.blade axem.Ve benm gibi olan bir cok arkadasım var.Kısacası oyun biraz kafayı calıstırmaya bakar....
kesinlikle doğru ama şunu da unutmamak gerekir ki bunun için oldukça zaman harcamak gerekiyo..
evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme