Şimdi Ara

Gırakonu nıye mıllet bırakıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Bizim Arkadaş sınırsız GB Satıyo
    50 YTL den

50 ytl den millet kaçtane alıcakki sanki sınırsız diyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImBoyZ

quote:

Orjinalden alıntı: lBuLuTl

quote:

Orjinalden alıntı: ImBoyZ

Serverda doğru düzgün para yok....
    Adam ex Kasıcak Manası yok

paramun dönecez party healler alıoz adam bi kere bile grup heal basmadı 720-720 healleyip duruo wariorlar desen mp recovery şeyleri takıp hoijdwonk vuruolar,minor combo yapamıyorum rezil oluyorum kısacası berbat bir server

En sinir olduğum warriorlar mp Rec' leri takıyolar bide Hodwing vuruyolar....
    nan Saten hodwing kaç mp götürüyo...

aynen

• Millet de pot parası olsa belki bırakmazlar. K2 nin 9999 tane pot ve hp yollaması lazım herkesin bankasına o zmn bişiler olur. Ama onlarda yapmaz işte.
  • serverlerde para sorununu kaldırmaları gerekir
    hiç olmazsa rpr pot lar bedava olsun
  • gırakon bence cok iyi.dupe olmadıgı için fiyatlar cok düsük.kafasını biraz calıstıran iyi işler yapar.suan 64warriorum var masteri açık 4 parca+7shellim var ve +7exp.blade axem.Ve benm gibi olan bir cok arkadasım var.Kısacası oyun biraz kafayı calıstırmaya bakar....
  • ben dun oyunu bıraktım charlarımıda satıorum ıkı tane 61 lvl warrıor gırakonda bı tanede 58 lvl warrıor ılgılenenler msn den ulasablrler canzorlu---@hotmail.com
  • kimse mana parası bulamıyo ki bulanlarında itemleri yok yani gırakon kör kuyu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: beymen_ksk

gırakon bence cok iyi.dupe olmadıgı için fiyatlar cok düsük.kafasını biraz calıstıran iyi işler yapar.suan 64warriorum var masteri açık 4 parca+7shellim var ve +7exp.blade axem.Ve benm gibi olan bir cok arkadasım var.Kısacası oyun biraz kafayı calıstırmaya bakar....

kesinlikle doğru ama şunu da unutmamak gerekir ki bunun için oldukça zaman harcamak gerekiyo..
  • evet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.