Şimdi Ara

gimsa marketlerinden alışveriş yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler buraya giden alışveriş yapan var mı ? beğeniyomusunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gimsa bimin daha gelişmiş halidir alışveriş yapılmaz mı oradan Kasalarda ki sıra adamı öldürür beklemekten özellikle batıkent metronun orada ki gimsanın.
  • Gimsa iyidir.
  • Diğer marketlere göre oldukça uygun fiyatları var. Bazen pasta falan da alıyorum gayet taze ve güzel oluyor.
  • Gimsa mı ? İlk defa duyuyorum
  • Fena olmuyor fiyatları ama şu mağaza kapanışında çalışanları tek sıraya dizmeleri ve sonra hepsini birden mağazadan çıkarmaları,mağaza çalışanlarının çıkışının ilkokul çıkışına benzemesi olayını anlamadım,çalışanları sıraya dizmenin bir amacı var mı acaba?
  • ESKİDAN GİMA VARDI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Fena olmuyor fiyatları ama şu mağaza kapanışında çalışanları tek sıraya dizmeleri ve sonra hepsini birden mağazadan çıkarmaları,mağaza çalışanlarının çıkışının ilkokul çıkışına benzemesi olayını anlamadım,çalışanları sıraya dizmenin bir amacı var mı acaba?

ilk defa duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batıkentteki gimsadan 2-3 kere alışveriş yapmıştık herhalde... Yani tercih edilebilir ama uzak biraz bize :)
  • Gimsa hizmette sınır ötesi
  • Batukent iyidir de sincan bildigin ... Gibi deterjan reyonunun yaninda unlu mamuler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ankarada var diye biliyorum ben de, gimsa iyidir çoğu marketten hesaplıdır tek sorunu her zaman sira vardir hele ki özellikle arefe günleri bayram günleri gibi zamanlarda gidecekseniz delirmeyi göze alın, tatlı sırası marketin dışına kadar taşar

• quote:

Orijinalden alıntı: killerbow

Sadece ankarada var diye biliyorum ben de, gimsa iyidir çoğu marketten hesaplıdır tek sorunu her zaman sira vardir hele ki özellikle arefe günleri bayram günleri gibi zamanlarda gidecekseniz delirmeyi göze alın, tatlı sırası marketin dışına kadar taşar

hocam bizim evin 2 tarafındada var birine yürüme mesafesi 4 dk birine 6 ama ikiside ana baba günü gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fena olmuyor fiyatları ama şu mağaza kapanışında çalışanları tek sıraya dizmeleri ve sonra hepsini birden mağazadan çıkarmaları,mağaza çalışanlarının çıkışının ilkokul çıkışına benzemesi olayını anlamadım,çalışanları sıraya dizmenin bir amacı var mı acaba?

Çalışanların üstünü arıyor olabilirler onun için öyle çıkış yapıyorlardır.

• Batıkent Gimsaya pazar günleri girmeyin çıkamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Çalışanların üstünü arıyor olabilirler onun için öyle çıkış yapıyorlardır.

Sanmıyorum çünkü neredeyse ortalama 150 çalışan vardı belki daha fazla,hepsi 10 dk içerisinde sıraya giriyor ve hemen çıkıyor o kadar kişiyi 10 dakikada aramaları imkansız.
    Ayrıca bir tarafta kadın çalışanlar diğer tarafta erkek çalışanlar sıraya giriyor.
    Garip bir yer.

• kurupastaları İĞRENÇ
  • Hergun tıklım tıklım oluyor.sanki bedava dağıtıyorlar malları.
  • üstlerini aramazlar hocam hep çorumlu kişileri akrabalarını hemşeri oldukları kişileri işe alıyolar , sigara içen elemanı işe bile almıyolar

• Batıkent gimsada az döner yemedim ucuz oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.