Şimdi Ara

Gimp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gimp'e hakim olan bir arkadaş, Gimp hakkında temel bilgiler içeren bir konu hazırlarsa benim gibi amatörlerin çok işine yarayacağını düşünüyorum.

En azından bir resmi kesip başka bir resme yapıştırmak, konuşma balonu çıkarmak gibi.

• Çok teşekkürler ama İngilizcem yok ne yazık ki. Dolayısıyla zorlanıyorum.
  • grooking the gimp kitabını nereden indirebilirim. Direk link bilen var mı? yasal ve ücretsizdir.
    Bu arada gimpi çözmeye uğraşıyorum ama photoshop'a göre daha karışık geldi.
    Mesela photoshop'taki free transform bu pogramda nerede?
    Photoshop arayüzü varmış ama bir türlü bulamadım.. Yardımcı olabilecek olan var mı?
  • http://www.gimpshop.com/

bende photoshop kullanıcısıyım ve gimpe alışamadım. kullanımı çok farklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RicCo

http://www.gimpshop.com/

bende photoshop kullanıcısıyım ve gimpe alışamadım. kullanımı çok farklı.

Teşekkür ederim, bunu arıyordum, hemen bakıyorum. Dediğinizde haklısınız alışkanlıklar kolay terkedilmiyor... Ben de photoshop kullanıcısıyım ama bilgisayarımda ilaçlı program kullanmak istemiyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 13 Mart 2009; 0:33:07 >
  • Gimpshop'u indirdim kurdum ama photoshop'la çok fark var. Çoğu gimp menüsü uçurulmuş, ama kalanlar da çok fazla photoshop'la uyuşmuyor. Klasik Gimp'de daha fazla araç var. Gimpshop'da menüler sadeleştirildiğinden aradığınızı bulmanız baya bir zorlaşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SolidWorks
    11 yıl önce açıldı
    Adobe Illustrator hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsan yavaş yavaş alışıyor Gimp'e... Ama PS'daki kolaylık yok maalesef.
  • ya nasıl bir program yapmışlar photoshop zaten zor bu gimp daha zor
    birde bişi soracam bu gimp ile site tasarım yapabilirmiyim yane save web seçeneği varmıdır.
  • Gimp'te kimmiş,Photoshop dururken
  • Photoshop'u lisanssız olarak kullanmak istemiyorsan Gimp kullanıyorsun mecburen. Yoksa photoshop çok daha iyi tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 4 Temmuz 2009; 16:31:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.