Xarada menü yapıcam ama para istiyor bunu yapmak için bana pm atarmısınız veya buraya yazın teşekkürler.....
menü yapman için para istemez sadece 30 gün free kullanabilirsin ondan sonrası ilaca bağlı...
quote:
Orijinalinden alıntı: mexmo
Xarada menü yapıcam ama para istiyor bunu yapmak için bana pm atarmısınız veya buraya yazın teşekkürler.....
5 ytl ver sana menü yapayım..
hade bak hostunda benden kıyak..
eğer domainin varsa takıl bana hayatını yaşa...
quote:
sen webmaster değilmiydin?
ya işte banner ve web sayfası falan bunun ilacını istiyorum yani para istiyor para istemese olmuyormu ve bundan sonra sen webmaster değilmiydin ne istiyon,sen hackersin yaparsın,sen daha ufaksın aklın ermez gibi cümleleri lütfen söylemeyin
sen de o zaman abilerine gereken saygıyı göstereceksin...efendi ol, sana kimse birşey demez merak etme...
mexmo ben senin için aradım google da ama iyi sonuç bulamadım gel msn e sana yardımcı olacak arkadaşlarım var!
quote:
Orijinalinden alıntı: Jocman
quote:
sen webmaster değilmiydin?
Jocman !
Boşver ...
Block tuşunu kullanarak sorunu çözebilirsin.
Son zamanlarda kendini webmaster sanan kişi veya kişiler türedi. Bu kişiler menü yapmak için neredeyse 4 yaşındaki çocukların kullanabileceği programları seçiyor.
Bırak kendi halinde çözsün sorununu.
Forum üzerinden de crack ve serial dağıtımı her ne şekilde olursa olsun yasaktır mexmo !
quote:
Orijinalinden alıntı: Cardigan
Jocman !
Boşver ...
Block tuşunu kullanarak sorunu çözebilirsin.
Son zamanlarda kendini webmaster sanan kişi veya kişiler türedi. Bu kişiler menü yapmak için neredeyse 4 yaşındaki çocukların kullanabileceği programları seçiyor.
Bırak kendi halinde çözsün sorununu.
Forum üzerinden de crack ve serial dağıtımı her ne şekilde olursa olsun yasaktır mexmo !
sadece alkış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme