Şimdi Ara

Gillette Mach3 vs. Fusion Power Stealth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar bir yorum yapabilir mi? Özellikle mach3'ten fusion'a geçenler yorum yaparsa çok sevinirim. Ben de mach3 kullanıyorum fusion almayı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 25 Aralık 2009; 20:29:31 >

• Bir soru soracağım konu açılmışken, hem de up olur.

Bu ikisinin fiyatları ne kadar? 20-30 vardır herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

Bir soru soracağım konu açılmışken, hem de up olur.

Bu ikisinin fiyatları ne kadar? 20-30 vardır herhalde?

fusion stealth 30du.
    mach3 şuan satılmıyor makine sanırım. yalnızca uçları satılıyor.
  • Bende fusion power var ama eski modeli. Senin verdiğin modelden değil ama hemen hemen aynılar sadece rengi değişik. Gayet güzel kesiyo, titreşimli , yüzü fazla tahriş etmiyo , 3+1 bıçak vardı galiba tam hatırlamıyorum. Ayrıca kayganlaştırıcı bantlarıda yüzünüzü falan kesmeyi önlüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 25 Aralık 2009; 20:50:13 >
  • bunların uçları değişiyor mu 30 lira verip sonra biraz kullanıp atmak olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

bunların uçları değişiyor mu 30 lira verip sonra biraz kullanıp atmak olmaz

Fusion powerin ucu çıkıyo. Birde arkadaşlar şimdi baktım bıçak sayısı 3+1 değilmiş 5+1 bıçak var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 25 Aralık 2009; 22:10:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon96

Kullanan arkadaşlar bir yorum yapabilir mi? Özellikle mach3'ten fusion'a geçenler yorum yaparsa çok sevinirim. Ben de mach3 kullanıyorum fusion almayı düşünüyorum..

Yarım saat önce alttaki resimdekinin aynısını aldım ( mach 3 ) . 2 uç var 16,5 YTL benim hoşuma gitti güzel kesiyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

quote:

Fusion powerin ucu çıkıyo. Birde arkadaşlar şimdi baktım bıçak sayısı 3+1 değilmiş 5+1 bıçak var.

bi de içindeki 5 uçtan başka yeni uç alma imkanımız var mı yoksa yeni jilet mi alacağız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

quote:

bi de içindeki 5 uçtan başka yeni uç alma imkanımız var mı yoksa yeni jilet mi alacağız

Valla bende bilmiyorum ben aldığımda pakette tek uç vardı. Uç çıkıyo makineden ama yeni uç satılıyo mu hiç bi fikrim yok. Benim uçda eskidi ucu değiştirmem lazım ama bakmadım daha satılıyomu diye.

Bu resme göre heralde satılıyo uc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 25 Aralık 2009; 22:31:10 >

• satılıyo tabi ki
  • kardeş boşver bunları

bak şimdi sıcak su + bim 1 tl lik 5 li satılan tek bıçaklı paket

ne losyon ne de köpüğe gerek kalıyor. fusion muş cern miş hepsi hikaye.
  • Mach III ten Fusion Power a geçiş yapmıştım epey zaman oldu. Fazlaca bir farkı yok, FP deki titreşim motoru sakalı daha iyi kesmeyi sağlıyor. 5+1 yapısı var, 1 bıçak favori düzeltmek için tasarlanmış ama bir işe yaramıyor yada ben kullanamadım.

Makineyle beraber tek uç gelir. Sonra ister 2 li ister 4 lü veya daha fazla adet içeren paketlerden alabilirsin.

Pahalı gibi görünsede zamana vurulduğunda en uygun fiyatlı traş yöntemidir. Üstelik cildini tahriş etmemeside cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakidoruk -- 26 Aralık 2009; 16:43:41 >
  • mach3 kampanya vardı. 8li uc fiyatı 40 tl civarı normalde. migros 1 alana 1 bedava yapmıştı daha 1 2 ay önce.

aldım tabi 16 uç 40 tl. 1 uc zaten 3 aydan cok gidiyo. iyi kesiyo maşallah. körelmiyoda zampara. daha bi ömür devam etcem gibi. memnunum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.