Bildirim
Gillette Mach 3 traş bıçağı 7TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben bu ürünühttps://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/53071499-32180-gillette-mach3-1up-tiras-makinesi 2.5 TL'ye aldırtayım diyince millet auvvvvv yapıyor bakalım 7 TL olunca ne diyecekler, bu arada paylaşım için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 8 Mayıs 2018; 16:57:32 >_____________________________ RESPECT! -
Migros'ta Banabak'tan alınan kodla 1,51 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Banabak'taki 5tl indirim koduyla HB'den Gillette Mach3 5 Defense jelden sepete 3 tane atınca üçü de bedava oluyordu ve kargo ücretsiz hale geliyordu. bilmiyorum bu bugı benden başka kaç kişi yakaladı. (edit: 1 aylık mevzu. ürün kalmadı)
mükemmel bir tıraş jeli
http://www.epttavm.com/item/37940988_gillette-mach3-tiras-jeli-tahrise-karsi-koruyucu-75-ml?akakce.com&utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.64.7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 8 Mayıs 2018; 17:28:4 >_____________________________ 500tl altındaki işlemler için referans vermiyorum. Hediye çeki satışından kazandıklarımla sokak hayvanlarına mama alıyorum.
-
Siz bedava olarak alabildiniz mi veya kaç tane aldınız?quote:
Orijinalden alıntı: boombip
Banabak'taki 5tl indirim koduyla HB'den Gillette Mach3 5 Defense jelden sepete 3 tane atınca üçü de bedava oluyordu ve kargo ücretsiz hale geliyordu. bilmiyorum bu bugı benden başka kaç kişi yakaladı. (edit: 1 aylık mevzu. ürün kalmadı)
mükemmel bir tıraş jeli
http://www.epttavm.com/item/37940988_gillette-mach3-tiras-jeli-tahrise-karsi-koruyucu-75-ml?akakce.com&utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.64.7_____________________________ RESPECT!
-
stokta 3 tane ürün vardı. fiyatı zaten çok komikti. tanesi 3 lira gibi bir şeydi. üçünü de sepete ekleyip, kod kullanacaktım. üçünü de ekleyip kodu girince fiyat 0tl oldu ve kargo da bedava oldu. zaten sitedeki son 3 üründü.
yani banabak kodunu hemen kullanmayın, siteyi biraz kurcalayın demek istiyorum
_____________________________ 500tl altındaki işlemler için referans vermiyorum. Hediye çeki satışından kazandıklarımla sokak hayvanlarına mama alıyorum. -
Bundan sonrası için kısmet olursa deneriz hocam, cevabınız için teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: boombip
stokta 3 tane ürün vardı. fiyatı zaten çok komikti. tanesi 3 lira gibi bir şeydi. üçünü de sepete ekleyip, kod kullanacaktım. üçünü de ekleyip kodu girince fiyat 0tl oldu ve kargo da bedava oldu. zaten sitedeki son 3 üründü.
yani banabak kodunu hemen kullanmayın, siteyi biraz kurcalayın demek istiyorum
_____________________________ RESPECT! -
Tesekkurler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam sen o şekilde cep telefonu numarası ile mi aldın yoksa kartı mı kullandın. Benim money hesabımda tanımlı olmasına rağmen kasiyerler bir türlü cep telefonu numarası ile indirimi dusurtmeyi beceremediler
Money Kart ile aldım hocam. Kasiyer kampanyayı ilk defa gördüğü için epey bir cebelleşti ama.quote:
Orijinalden alıntı: Braggart
Hocam sen o şekilde cep telefonu numarası ile mi aldın yoksa kartı mı kullandın. Benim money hesabımda tanımlı olmasına rağmen kasiyerler bir türlü cep telefonu numarası ile indirimi dusurtmeyi beceremediler
Banabak ne arkadaşlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alışveriş fişi atınce beleş şeyler veren uygulamaquote:
Orijinalden alıntı: soner26
Banabak ne arkadaşlar.
_____________________________ -
2.5 tl ye nasıl alabiliyorduk?quote:
Orijinalden alıntı: Johny Constantine
Ben bu ürünühttps://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/53071499-32180-gillette-mach3-1up-tiras-makinesi 2.5 TL'ye aldırtayım diyince millet auvvvvv yapıyor bakalım 7 TL olunca ne diyecekler, bu arada paylaşım için teşekkürler.
Kodu ben 1 TL'den veriyorum, ürün de 1.5 TL, money kartınızla veya money karta tanımlı numaranızla ürünü alıp kasaya gidip toplamda 2.5 TL'ye mal edip alabiliyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: gulhana
2.5 tl ye nasıl alabiliyorduk?
Alıntıları Göster_____________________________ RESPECT! -
Siz benim kazandığım 1 TL için buraya yazmaya yorulmamışsınız amaquote:
Orijinalden alıntı: vincent5555
Bu mesaj silindi.
_____________________________ RESPECT! -
6 sıfır atınca değerlendiğini bilmiyorquote:
Orijinalden alıntı: Johny Constantine
Siz benim kazandığım 1 TL için buraya yazmaya yorulmamışsınız ama
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Her money kart için 1 kere mi alabiliyoruz hocam? Ve kodun skt si kaç _____________________________
-
6 aydır askerdim malum mach 3 bu işin farzı. Şunu söylemek isterim mach3 turbo alın. Mach 3 un üstünde ki kaydirmaz çok çabuk parçalanıyor ve çöp oluyor. Turbo alın mümkünse daha kaliteli üstünde ki kaplama.
quote:
Orijinalden alıntı: Core2han
6 aydır askerdim malum mach 3 bu işin farzı. Şunu söylemek isterim mach3 turbo alın. Mach 3 un üstünde ki kaydirmaz çok çabuk parçalanıyor ve çöp oluyor. Turbo alın mümkünse daha kaliteli üstünde ki kaplama.
Hoşgeldin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
369 kd teşekkür eder efenim:) hoş bulduk sagolunquote:
Orijinalden alıntı: MertMeteAlpquote:
Orijinalden alıntı: Core2han
Hoşgeldin
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Siz benim kazandığım 1 TL için buraya yazmaya yorulmamışsınız ama
|
Benzer içerikler
- turkcell bedava internet
- amazon fırsatları
- amazon prime ücretsiz
- bana bak uygulaması fiş hilesi
- storytel ücretsiz
- ping düşürme
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı
iOS
Android