Şimdi Ara

Gillette Mach 3 traş bıçağı 7TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gillette Mach 3 traş bıçağı 7TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu ürünühttps://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/53071499-32180-gillette-mach3-1up-tiras-makinesi 2.5 TL'ye aldırtayım diyince millet auvvvvv yapıyor bakalım 7 TL olunca ne diyecekler, bu arada paylaşım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 8 Mayıs 2018; 16:57:32 >

• Banabak'taki 5tl indirim koduyla HB'den Gillette Mach3 5 Defense jelden sepete 3 tane atınca üçü de bedava oluyordu ve kargo ücretsiz hale geliyordu. bilmiyorum bu bugı benden başka kaç kişi yakaladı. (edit: 1 aylık mevzu. ürün kalmadı)

mükemmel bir tıraş jeli
    http://www.epttavm.com/item/37940988_gillette-mach3-tiras-jeli-tahrise-karsi-koruyucu-75-ml?akakce.com&utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.64.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 8 Mayıs 2018; 17:28:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Banabak'taki 5tl indirim koduyla HB'den Gillette Mach3 5 Defense jelden sepete 3 tane atınca üçü de bedava oluyordu ve kargo ücretsiz hale geliyordu. bilmiyorum bu bugı benden başka kaç kişi yakaladı. (edit: 1 aylık mevzu. ürün kalmadı)

mükemmel bir tıraş jeli
    http://www.epttavm.com/item/37940988_gillette-mach3-tiras-jeli-tahrise-karsi-koruyucu-75-ml?akakce.com&utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.64.7
    Siz bedava olarak alabildiniz mi veya kaç tane aldınız?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    stokta 3 tane ürün vardı. fiyatı zaten çok komikti. tanesi 3 lira gibi bir şeydi. üçünü de sepete ekleyip, kod kullanacaktım. üçünü de ekleyip kodu girince fiyat 0tl oldu ve kargo da bedava oldu. zaten sitedeki son 3 üründü.

yani banabak kodunu hemen kullanmayın, siteyi biraz kurcalayın demek istiyorum

Orijinalden alıntı: boombip

stokta 3 tane ürün vardı. fiyatı zaten çok komikti. tanesi 3 lira gibi bir şeydi. üçünü de sepete ekleyip, kod kullanacaktım. üçünü de ekleyip kodu girince fiyat 0tl oldu ve kargo da bedava oldu. zaten sitedeki son 3 üründü.

yani banabak kodunu hemen kullanmayın, siteyi biraz kurcalayın demek istiyorum
    Bundan sonrası için kısmet olursa deneriz hocam, cevabınız için teşekkürler.
  • Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sen o şekilde cep telefonu numarası ile mi aldın yoksa kartı mı kullandın. Benim money hesabımda tanımlı olmasına rağmen kasiyerler bir türlü cep telefonu numarası ile indirimi dusurtmeyi beceremediler

Orijinalden alıntı: Braggart

Hocam sen o şekilde cep telefonu numarası ile mi aldın yoksa kartı mı kullandın. Benim money hesabımda tanımlı olmasına rağmen kasiyerler bir türlü cep telefonu numarası ile indirimi dusurtmeyi beceremediler
    Money Kart ile aldım hocam. Kasiyer kampanyayı ilk defa gördüğü için epey bir cebelleşti ama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner26

Banabak ne arkadaşlar.
    Alışveriş fişi atınce beleş şeyler veren uygulama

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Ben bu ürünühttps://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/53071499-32180-gillette-mach3-1up-tiras-makinesi 2.5 TL'ye aldırtayım diyince millet auvvvvv yapıyor bakalım 7 TL olunca ne diyecekler, bu arada paylaşım için teşekkürler.
    2.5 tl ye nasıl alabiliyorduk?

Orijinalden alıntı: gulhana

2.5 tl ye nasıl alabiliyorduk?

Alıntıları Göster
    Kodu ben 1 TL'den veriyorum, ürün de 1.5 TL, money kartınızla veya money karta tanımlı numaranızla ürünü alıp kasaya gidip toplamda 2.5 TL'ye mal edip alabiliyorsunuz.

Orijinalden alıntı: vincent5555

Bu mesaj silindi.
    Siz benim kazandığım 1 TL için buraya yazmaya yorulmamışsınız ama

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Siz benim kazandığım 1 TL için buraya yazmaya yorulmamışsınız ama

Alıntıları Göster
    6 sıfır atınca değerlendiğini bilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aydır askerdim malum mach 3 bu işin farzı. Şunu söylemek isterim mach3 turbo alın. Mach 3 un üstünde ki kaydirmaz çok çabuk parçalanıyor ve çöp oluyor. Turbo alın mümkünse daha kaliteli üstünde ki kaplama.

Orijinalden alıntı: Core2han

6 aydır askerdim malum mach 3 bu işin farzı. Şunu söylemek isterim mach3 turbo alın. Mach 3 un üstünde ki kaydirmaz çok çabuk parçalanıyor ve çöp oluyor. Turbo alın mümkünse daha kaliteli üstünde ki kaplama.

Hoşgeldin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

6 aydır askerdim malum mach 3 bu işin farzı. Şunu söylemek isterim mach3 turbo alın. Mach 3 un üstünde ki kaydirmaz çok çabuk parçalanıyor ve çöp oluyor. Turbo alın mümkünse daha kaliteli üstünde ki kaplama.

Hoşgeldin

Alıntıları Göster
    369 kd teşekkür eder efenim:) hoş bulduk sagolun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.