Şimdi Ara

Gillette Fusion Makine+4 Bıçak 19,90 (12 Şubat'ta Bim'de) Broşürü Ekledim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
15.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok köpik sürmemek lazım bıcaklar cilde tam temas etmiyor o zaman köpikten dolayı kayıyor az köpük sürmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

çok köpik sürmemek lazım bıcaklar cilde tam temas etmiyor o zaman köpikten dolayı kayıyor az köpük sürmek lazım

çok köpük degilde köpügü cilde iyi yedirmek lazım masaj yaparak.. güzel oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

Bugün carfour express^'ten gilettte mach3 pover 8 li yedek kartuşları 25 TL'den aldım, fiyatı bayağı iyi gibiydi, çünkü işin garibi 4.lüpaketleride 25-26 TLgibiydi.

bunu okuyunca bende dün akşam karfura gittim ama 44,49 lira idi bıçaklar. aldım kasaya götürdüm orda 45,35 dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

Bugün carfour express^'ten gilettte mach3 pover 8 li yedek kartuşları 25 TL'den aldım, fiyatı bayağı iyi gibiydi, çünkü işin garibi 4.lüpaketleride 25-26 TLgibiydi.

bunu okuyunca bende dün akşam karfura gittim ama 44,49 lira idi bıçaklar. aldım kasaya götürdüm orda 45,35 dediler

Bende anlamadım nerede 8 lik yedek 25 tl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

arkadaşlar direkt konuyla alakalı değil ama yardımcı olan olursa sevinirim: carrefourda 8 adet m3 power bıçağı 25 liraya buldum ancak gillette m3 power bıçağı, gillette m3 turbonun makinesine takılıp kullanılabilir mi? bilen deneyen var mı?

Ben arkadaşın yazısını okuduktan sonra dün (14/02/2010) Çanakkale'deki carrefour expreslerden birinden 3 paket aldım, Gillette Mach 3 Power 8 li yedek kartuş 25 TL idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalekale -- 15 Şubat 2010; 15:16:56 >
  • bide aklıma gelmişken. GEL olayı var. köpük yerine.

300ML 5.5 TL gillette GEL
    400ML 5TL arko kopuk

gel kimi iyi kimi kötü diyor.
    ben ilk traşa başladığım zaman almıştım :)
    5 yıl mı ne olmuş.

pekii traş köpğgü var krem var hangisi.
    taii GEL de ??
  • iyi HARARET yaptı. eve gidip tekrar mı traş olsam :)

• köpüğü yüze sürdükten sonra 3-5 dk beklersek daha iyi sonuç alınıyor.

bu arada ben arkasındaki favori düzeltme bıçağını da sevdim :)
  • en iyisi eski tip fırçayla köpürte köpürte traş ,fırça hem sakalları yumuşatır hemde traş bölgesini rahatlatır ama zaman yok..yinede traştan önce sıcak suyla sakalları ovalayın ,diasadan 250 ml gel aldım 3.69 tl evyap üretiyomuş ,jelin faydası sürerken sakalların arasına girmesi ,ayrıca arko traş sonrası kullanıyorum oda çok işe yaradı .
  • kalekale kardeş, faydamız oldu demek..hayırlı tıraşlar:)
  • Bende Bartın BIM den aldım.. 4. gün olmasına rağmen daha 4-5 adet daha vardı.. Daha önce benzeri hiçbir makine kullanmamıstım. Genelde kullan at tarzı bıcaklar kullanıyorum. İlk izlenimim fiyatına göre çok iyi şeklinde.. Alanlar bence pişman olmazlar
  • Hangi marka jilet olursa olsun, sakal sertse veya köpük, krem, traş sabunu veya jel ile iyi yumuşatılmazsa bıçaklar çabuk körlenir. Banyodan sonra traş olunduğunda sakallar iyice yumuşuyor, daha rahat traş olunuyor. Jiletler de çabuk körlenmiyor.
  • aynı ürün izmirde pehlivanoğlu marketlerde 18.90TL
    üstelik kredi kartı puanlarıyla falanda alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Hangi marka jilet olursa olsun, sakal sertse veya köpük, krem, traş sabunu veya jel ile iyi yumuşatılmazsa bıçaklar çabuk körlenir. Banyodan sonra traş olunduğunda sakallar iyice yumuşuyor, daha rahat traş olunuyor. Jiletler de çabuk körlenmiyor.

Her sabah işe gitmeden banyo mu yapalım?
    Bu soğuk havada ıslak ıslak yola çıkıp hasta mı olalım?
    2 kuruş kar edeceğm diye sağlığımızdan mı olalım?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.