Şimdi Ara

Gillette Fusion Makine+4 Bıçak 19,90 (12 Şubat'ta Bim'de) Broşürü Ekledim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
15.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi bimden geldim. buradaki bimlere fazla adetli göndermemişler. almak isteyenler buna dikkat etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

pilli makine ile pilsizin bıçakları aynı değil mi ??*

pillide bıcağın altındaki elastik kısım turuncu pilsizde ise mavi diye biliyorum.
  • Az evvel Bim'deydim. Rafta en az 15 paket vardı. :) boşuna ayırtmışım.
  • konuyu açan arkadaşa teşekkürler zaten bıçak alacaktım makine de fazladan geldi
  • Kardeşime Bir adette ben aldırdım.
  • arkadaşlar bir makine üzerinde bir bıcak ve 3 lü yedekten mi olusuyor paket?
  • Arkadaşlar bimlerde bol adet mevcut bende gaza gelip 3 adet aldım sonra bir kaç yere daha gittim raflar dolu...
  • konuyu açan arkadaşa bende teşekkür ederim

resmen okur okumaz koştum aldım geldim :) lazımdı zaten iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: karann1905

arkadaşlar bir makine üzerinde bir bıcak ve 3 lü yedekten mi olusuyor paket?

evet aynen öyle
  • kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: tarcinbey

Mİgros'ta Gilette Blue3 Ice Yeni 6'lı 9,90... Mac3 kullanıp bıraktım, Fusion kullanmadım ama Blue3'ü daha başarılı buldum..

Katılıyorum Blue3 şu ana kadar kullandığım en iyi traş bıçağı
  • Aşağıda Pilli ve pilsiz bıçaklarını ekledim

Gillette Fusion Makine+4 Bıçak 19,90 (12 Şubat'ta Bim'de) Broşürü Ekledim
  • http://www.binbirmarka.com/pinfo.asp?pid=124785&ref=akakce&v=1.67.6

bu 20 TL

yanında 1 tane mi bıçak oluyor?
  • Az önce ankara dikmen ilker 9.cadde deki bimden aldım. Stoklarda gayet te var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: shadow3804

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bencede mach3 e devam etmek en iyisi gibi,ekşi sözlükte fusionla ilgili yazılara bakılırsa

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=gillette%20fusion

Katılıyorum.Ben de blue excel'le yoluma devam edeceğim...

O yorumları yazanların kaç tanesi Fusion kullanabilmişki.
    Kedi-ciğer meselesine dönmüş...

Abartmasak :) Fusion da amma ciğer olur ya :)

• Konuyu görünce aklıma geldi...Mach3 turbo bıçakları ile mach3 bıçakları aynı mı?...Bende mach 3 makinası var, uzun süredir kullanmıyordum...Konuyu görünce aklıma geldi...Şimdi gidip buna bıçak mı alayım yoksa bimde satılan ürünü mü alayım?...
  • Mach 3 için olan 8 tanesi 20 liraya geklen kampanyalardan sonra biraz zayıf olsada ille de fusion diyenler için iyi fiyat ama bazı arkadaşlar fusion kullanabilmeyi kedi-ciğer muhabbetine taşımış, olay o kadar da abartı değil ...
  • Tüm Fusion bıçakları, tüm Fusion makinelerde kullanılabilir şeklinde bir ibare var kutuda. Yani mavi bıçakları da pilli cihazda kullanabilirsiniz titreşim özelliğiyle.
  • Ben de okuldan sonra gittim ancak. Belki kalmamıştır diye düşünüyordum ki ilk gittiğim maağazada 5 tane vardı 2 tane aldım.
    ,

Gillette Fusion Makine+4 Bıçak 19,90 (12 Şubat'ta Bim'de) Broşürü Ekledim
  • Resmi şimdi gördüm ... Kutunun üzerinde Tiger Woods resmi olduğu için stok bitirme amaçlı indirime sokmuş olabilirler :) Zira bildiğim kadarı ile özellikle Amerikada Gilette ve tüm sponsorları bütün ürün ve reklamlardan Tiger Woods'u kaldırmış durumdalar ...
  • bende aldım bir tane.topici açan elemana teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.