Katılıyorum.Ben de blue excel'le yoluma devam edeceğim...
O yorumları yazanların kaç tanesi Fusion kullanabilmişki. Kedi-ciğer meselesine dönmüş...
Abartmasak :) Fusion da amma ciğer olur ya :)
Konuyu görünce aklıma geldi...Mach3 turbo bıçakları ile mach3 bıçakları aynı mı?...Bende mach 3 makinası var, uzun süredir kullanmıyordum...Konuyu görünce aklıma geldi...Şimdi gidip buna bıçak mı alayım yoksa bimde satılan ürünü mü alayım?...
Mach 3 için olan 8 tanesi 20 liraya geklen kampanyalardan sonra biraz zayıf olsada ille de fusion diyenler için iyi fiyat ama bazı arkadaşlar fusion kullanabilmeyi kedi-ciğer muhabbetine taşımış, olay o kadar da abartı değil ...
Tüm Fusion bıçakları, tüm Fusion makinelerde kullanılabilir şeklinde bir ibare var kutuda. Yani mavi bıçakları da pilli cihazda kullanabilirsiniz titreşim özelliğiyle.
Ben de okuldan sonra gittim ancak. Belki kalmamıştır diye düşünüyordum ki ilk gittiğim maağazada 5 tane vardı 2 tane aldım. ,
Resmi şimdi gördüm ... Kutunun üzerinde Tiger Woods resmi olduğu için stok bitirme amaçlı indirime sokmuş olabilirler :) Zira bildiğim kadarı ile özellikle Amerikada Gilette ve tüm sponsorları bütün ürün ve reklamlardan Tiger Woods'u kaldırmış durumdalar ...
bende aldım bir tane.topici açan elemana teşekkürler.