Şimdi Ara

Gillette Fusion Makine+4 Bıçak 19,90 (12 Şubat'ta Bim'de) Broşürü Ekledim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
15.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibraxi

tesadüfen toplantıda nete girdim.
    ordan haberim oldu. öüle arası gidip aldım :) mach3 16lı kampanyadan da almıştım :) (gerçi dağıttım onları)

ama dandikmiş gibi bi havası var. motaj ve makinasından.. mach daha güzel geldi... dışarıdan bakışta !

fusion ve fusion power bıçakları aynımı ?
    fusion power makina alsak normal fusion bıçakları uyarmı...

uyuyor
  • bende 4 seneden sonra ilk defa makina aldım. güzel gibi. 4 bıçaklı. hayırlısı olsun bakalım. konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • bende dün akşam işten gelirken aldım 1 tane.

3 tane daha kalmıştı. bugünde gidip 1 tane daha alsam mı diye düşünüyorum???
  • Mach3 Turbo larda da promosyon olsada alsak stoklar azaldı, arada bir fusion da alıyorum, hatta BİMN'in geçen seneki kampanyasından da Fuison almıştım aynı fiyata ama Mach 3 Turbo'nun yerini tutmuyor. 5-6 traştan sonra insanı yüzünü yakmaya başlıyor.
  • Ankara'da bugün herhangi bir Bim'de denk gelen varsa söylerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

arkadaşlar direkt konuyla alakalı değil ama yardımcı olan olursa sevinirim: carrefourda 8 adet m3 power bıçağı 25 liraya buldum ancak gillette m3 power bıçağı, gillette m3 turbonun makinesine takılıp kullanılabilir mi? bilen deneyen var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: bayfatih2000

olmuyor biliyorum ben

arkadaş sana yazmış.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Ankara'da bugün herhangi bir Bim'de denk gelen varsa söylerse sevinirim.

cuma günü demet vatan caddesi üzerindeki bim'e saat 16dan sonra gittim 8-9tane vardı, birini ben aldım
  • madem fusion power makinasına normal fusion uyuyorsa kullanmadan makinasını satayım diyorum :)
  • Bugün carfour express^'ten gilettte mach3 pover 8 li yedek kartuşları 25 TL'den aldım, fiyatı bayağı iyi gibiydi, çünkü işin garibi 4.lüpaketleride 25-26 TLgibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

Bugün carfour express^'ten gilettte mach3 pover 8 li yedek kartuşları 25 TL'den aldım, fiyatı bayağı iyi gibiydi, çünkü işin garibi 4.lüpaketleride 25-26 TLgibiydi.

Gillette Fusion Makine+4 Bıçak 19,90 (12 Şubat'ta Bim'de) Broşürü Ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

quote:

bunun başlıkları şu titreşimlilere de oluyor mu??

??

Titreşimli dediğin yine Mach3 galiba

Bunun başlığı Mach3 e uymaz değil mi arkadaşlar

yok bunu diyorum...

ondan alsam başlıklarını buna takabilir miyim??

Dostum uyuyor, ben Fusion Power'a bundan taktım, aynısı zaten bir farkı yok. Arkadaşlar 1-1,5 ay falan demişler. Fusion Power'ı ilk aldığımda 6 ayda 4 bıçağı çöpe attım. Cahillik işte :D Şidmi her gün traş oluyorum 7 ay oldu, hâlâ canavar gibi bu Fusion'lar.

Geçen yılki kampanyada Bimde çalışıyordum. İlk geldiği gün akşamı kalırsa kendime alacağım dedim ve o akşam 1 tane aldım. Daha sonra dikkatimi çekti, hiç satılmıyor, bir hafta sonra 2 tane daha aldım. Bir bıçağı 6 ay kullansam bir ömür yeter yav bunlar bana

• Millet fazla kullanmıyor olmalı ki Rize 'deki tüm Bim 'lerde mevcut hemen hemen...
  • hazır yerindeyken soruyum tıraş sonrası balsam ne kullanıyorsunuz peki,bi ara sıcakta bir balsam kampanyası vardı watsonlarda satılan o markanın tam adını hatırlayamadımda bayağı övmüşlerdi,neydi o marka model hatırlayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

hazır yerindeyken soruyum tıraş sonrası balsam ne kullanıyorsunuz peki,bi ara sıcakta bir balsam kampanyası vardı watsonlarda satılan o markanın tam adını hatırlayamadımda bayağı övmüşlerdi,neydi o marka model hatırlayan varmı?

Nivea olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: oiven

Millet fazla kullanmıyor olmalı ki Rize 'deki tüm Bim 'lerde mevcut hemen hemen...

Köse oldukları için...
  • ben bugün denedim ilk traşı. eski jiletim mach 3 turbo ile kıyaslarsam, mükemmel sonuç !!!

bunu kötüleyenler kesin traş nasıl olunur bilmeyen kişiler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyama_Ronin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

quote:

bunun başlıkları şu titreşimlilere de oluyor mu??

??

Titreşimli dediğin yine Mach3 galiba

Bunun başlığı Mach3 e uymaz değil mi arkadaşlar

yok bunu diyorum...

ondan alsam başlıklarını buna takabilir miyim??

Dostum uyuyor, ben Fusion Power'a bundan taktım, aynısı zaten bir farkı yok. Arkadaşlar 1-1,5 ay falan demişler. Fusion Power'ı ilk aldığımda 6 ayda 4 bıçağı çöpe attım. Cahillik işte :D Şidmi her gün traş oluyorum 7 ay oldu, hâlâ canavar gibi bu Fusion'lar.

Geçen yılki kampanyada Bimde çalışıyordum. İlk geldiği gün akşamı kalırsa kendime alacağım dedim ve o akşam 1 tane aldım. Daha sonra dikkatimi çekti, hiç satılmıyor, bir hafta sonra 2 tane daha aldım. Bir bıçağı 6 ay kullansam bir ömür yeter yav bunlar bana

sağolasın cevap için...

• cok güzelmiş bugun traş oldum.... hatta 5 dk önce oldum süper ötesi...
  • dün traş oldum.
    bol köpüklü halde :)

Mach 3 ve Fusion Kıyaslardak.
    fark var. daha güzel oldu (yada gaza geldik )

favori bıçağı eh işte diyebilirm.
  • fusion power ile fusion nasıl ? aradaki ücret farkına değer mi ???
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.