Şimdi Ara

Gilette Mach 3 Makine 4+1 Başlık 18.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gratis'de Gilette Mach 3: 4+1 Başlık, makinesiyle birlikte 18.90 TL, almadan önce netten araştırdım ama daha ucuzunu göremedim.

Gilette Mach 3 Makine 4+1 Başlık 18.90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzerchE -- 14 Mart 2013; 12:21:20 >

• selam dostum bildiğim kadarıyla mach 3 ler 2 kalite
    bu ürün 2. kalite bence sıcak değil
  • +1 sıcak bi fiyat yok.
  • Yunus marketlerde 4 lü yedek 16,90...

www.yunusmarket.com.tr
    400 Bad Request
    http://www.yunusmarket.com.tr/#/aW5zZXJ0
  • Selamlar, evet 4 adet 17 liraya çoğu yerde var, burada tek bıçak ve makine 2 tl ye geliyor :) Hiç yoktan iyidir bence, çok sıcak olmasa da :) ben aldım.
  • Çağdaş marketten 4 adet yedek başlığı 12.90'a almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkandan

selam dostum bildiğim kadarıyla mach 3 ler 2 kalite

nasıl anlaşılıyor 1. kalite olanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • migrostada 19.90 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafayumlu

quote:

Orijinalden alıntı: serkandan

selam dostum bildiğim kadarıyla mach 3 ler 2 kalite

nasıl anlaşılıyor 1. kalite olanı

+1
    Nasıl anlarız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Çağdaş marketten 4 adet yedek başlığı 12.90'a almıştım

fiyat iyiymiş :)
  • 1 kalite 2 kalite yok orjinali var sahtesi var 2 kalite ile sahte ürün kastedilmiş olabilir sahtesini alacağınıza paranızıçöpe atın daha iyi bir sefer denk gelmişti .
    Sahteyi şöyle anlayabilirsiniz yedeklerde oluyor sahte genelde ambalajın baskı kalitesi kötü oluyor oradan anlayabilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer 2. kaliteden kasıt sahte ürünse, Gratis'te de sahte satılmaz canım o kadar da değil :)
  • Gratisten almistim gecen buna benzer bi fiyattan pek tavsiye etmem tras bicagi cok hafif bicaklari da iyi kesmiyor gibi. Memnun kalmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta carrefourdan 16.95 e almıştım.Ne sahtesi ya sallamayın bilmeden.Sahteleri burda kemeraltında yerlerde satılıyor.Bu arada 1.kalite 2. kalite olayını da ilk kez duydum
  • Fiyat 18,90 değil 19,50 tl...Kutunun üzerinde;

Traş makinesi, üretim yeri Hindistan...Yedek bıçaklar, üretim yeri Almanya...
  • benim bildiğim uzak doğu ve almanya üretimi var sensitive almıştım uzak doğu üretimi (tayland gibi bi yerdi sanırım) hiç memnun kalmadım ve normal mach3 turbonun yarısı kadar kullanamadım.
  • Bendewww.stokta.com'dan 8 adet turbo bıçak almıştım.Defalarca da kendilerine yazmama rağmen net bir cevap alamamıştım.Mavi çizgili mach 3 ile en az 20 kez tıraş olmama rağmen mavi çizgisi halen silinmiyordu ancak kendilerinden aldığım turbo başlık olmasına rağmen daha 3.veya 4.tıraşta yeşil çizgi kayboluyordu.Sonraki tıraşlar ise tamamıyla işkenceydi.Resmen suratım acıya acıya tıraş oluyordum.Sahte değildi belki ama şimdi şu 2.kalite olayı beni işkillendirdi doğrusu.Çünkü ilk kez duydum
  • bu akşam tekirdağ çerkezköyden onur markette 4 kartuş 15 tl birde makine bıçaklı 6 tl ye aldım yöresinde bu marketten olan varsa değerlendirebilir.
  • mach3 turbo değilse almayın, her gün traş olan biri olarak çok konfor farkı oluyor diyebilirim
  • 2 kalite var
    ağırlığından anlayabilirsiniz
    ben migrosdan aldım ucuz diye kullanmadım
    permatik kadar ağırlığı var
    ama 1. kalitesi nerden baksan 250gr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.