Şimdi Ara

Gilberto Silva

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''Arsenal ile sözleşmesi biten we kesin olarak ayrılan Gilberto Silva ile Fenerbahçe ciddi şekilde ilgileniyor''

Fenerbahçe daha öncede düşünmüştü bu transferi.

kaynak:NTV Spor

sizce nasıl olur ?

• Sen bu konuyu açtında kendin inanıyonmu bu haberin doğru olduğuna
  • arkadsım neden dogru olmasın ki???adam 32 yasına gelmıs ustelık brezılyalı ve arsenalle yollarını ayırmıs...bonservısıde elınde...sen nıye bu kadar tepkı verdın onu anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

Sen bu konuyu açtında kendin inanıyonmu bu haberin doğru olduğuna

ben buraya Gilberto Silva Fener'de Gilberto Silva ile anlaşıldı yazmadım dikkatli oku.

ilgileniyomuş Fenerbahçe yazdım.

Ayrıca Kaynak Fotospor Fotogol vb. şeyler olsa açmam zaten böyle bi konu.
  • yaw bu Gilberto mudur nedir 8 senedir TR den bir takıma gelicek diye yazıp duruyorlar...
    Bu saat ten sonra gelse ne olur gelmese ne olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

yaw bu Gilberto mudur nedir 8 senedir TR den bir takıma gelicek diye yazıp duruyorlar...

aynen benim dediğimde bunun kısaltılmışı
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

quote:

Orjinalden alıntı: chiller

yaw bu Gilberto mudur nedir 8 senedir TR den bir takıma gelicek diye yazıp duruyorlar...

aynen benim dediğimde bunun kısaltılmışı

gelirse kıskananlar catlar gelmezse kıskanananlar kına yakar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Lucas Ontivero
    9 yıl önce açıldı
    Martin Linnes
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gilberto artık iyice paslandı.eski yıllarındaki futbolundan eser yok.ahı gitmiş vahı kalmış.zaten elimizde aynı şekilde oynayan maldonado var.bu tip koşmayan, topa basmayan adamlarda ne buluyorlar anlamış değilim.
  • yine yazıyorum brezilyalı yani yeter artık kulüp için büyük bi yalnışa doğru gidiliyor ... ne bu kardeşim herkes brezilyalı ... milli takım mı kuruyosunuz!!!! .. ne yapıyorsunuz!!!!

avrupa kulüplerinin suyumu çıktı ... yabancı sayısınıda arttırmasınlar gider bi brazilyalı daha alırlar yuhh yaniii.... alex ve aurelio ya laf yok gerisi traş at gitsin zico dahil...

gilberto silva adamı her sene gazetelerde görürüm bu aylar böle yaz ayları yazılır çizilir gelmez...

32 yaşında bi pert daha
  • gilberto silvayı alana rivaldoyu veriyolarmış hediye
    yakışır fenere...
  • 32 yaşın paslanma yılı olduğunu düşünmüyorum fenerde 2 sene oynar yeter zaten.
  • Elin oğlu EPL'de Makalele'yi 38 yaşına kadar çatır çatır oynatıyor, biz kıytırık TSL'ne Gilberto Silva'yı beğenmiyoruz. "Ayranı yok içmeye" diye başlayan atasözü tam bizi anlatıyor. Adam bu ligin tozunu bu yaşında. Hagi geldi bastonla oynar dediler, PVH geldi 5 gol atarsa öpüp başınıza koyun dediler vs vs vs...

Keşke gelse bizim orta sahayı çekip çevirir biraz.
  • iyide gilberto bu sezon kaç maç oynadı acaba arsenalde 3 mü 5 mi?adamın eski formundan çook uzak olduğu aşikar.yaşla ilgili değil paslanma olayı.futbol ömrü bitmiş bu adamın ben onu diyorum.katara filan giderse hiç şaşırmam.makalele ile gilberto ne alaka.gilberto maldonado gibi bişey.3-5 m2 alanda oynuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

iyide gilberto bu sezon kaç maç oynadı acaba arsenalde 3 mü 5 mi?adamın eski formundan çook uzak olduğu aşikar.yaşla ilgili değil paslanma olayı.futbol ömrü bitmiş bu adamın ben onu diyorum.katara filan giderse hiç şaşırmam.makalele ile gilberto ne alaka.gilberto maldonado gibi bişey.3-5 m2 alanda oynuyor.

Gilberto Aparecido da Silva, (d. 7 Ekim 1976 - Lagoa da Prata, Brezilya) Brezilya Milli Futbol Takımı ve Arsenal takımının formasını giyen orta saha oyuncusu.
    ---------------
    2001 yılında ilk kez milli formayı giyen oyuncu, 2002 FIFA Dünya Kupası'nda süpriz bir şekilde kadroya girdi. Takımın kaptanı Emerson'un turnuva başlamadan hemen önce sakatlanması ile kendini ilk 11'de bulup, başarılı bir performans gösterince pek çok takımın dikkatini çekti. Bu sayede Premier Lig'in önemli takımlarında Arsenal'e transfer oldu. Gilberto, 2006 FIFA Dünya Kupası'nın kadrosunda da yer aldı.
    ---------------
    Kariyeri
    1996-2000 América-MG
    2000-2002 Atlético Mineiro
    2002-Arsenal
    BaşarılarıFIFA Dünya Kupası - 2002
    Konfederasyonlar Kupası: 2005
    Brezilya 2. Lig Şampiyonluğu: 1997
    Minas Gerais Eyalet Ligi Şampiyonluğu: 2000
    FA Community Shield: 2002, 2004, 2005
    FA Cup: 2003, 2005
    FA Premier League: 2004

• quote:

Orjinalden alıntı: »Keen«

quote:

Orjinalden alıntı: quaking

iyide gilberto bu sezon kaç maç oynadı acaba arsenalde 3 mü 5 mi?adamın eski formundan çook uzak olduğu aşikar.yaşla ilgili değil paslanma olayı.futbol ömrü bitmiş bu adamın ben onu diyorum.katara filan giderse hiç şaşırmam.makalele ile gilberto ne alaka.gilberto maldonado gibi bişey.3-5 m2 alanda oynuyor.

Gilberto Aparecido da Silva, (d. 7 Ekim 1976 - Lagoa da Prata, Brezilya) Brezilya Milli Futbol Takımı ve Arsenal takımının formasını giyen orta saha oyuncusu.
    ---------------
    2001 yılında ilk kez milli formayı giyen oyuncu, 2002 FIFA Dünya Kupası'nda süpriz bir şekilde kadroya girdi. Takımın kaptanı Emerson'un turnuva başlamadan hemen önce sakatlanması ile kendini ilk 11'de bulup, başarılı bir performans gösterince pek çok takımın dikkatini çekti. Bu sayede Premier Lig'in önemli takımlarında Arsenal'e transfer oldu. Gilberto, 2006 FIFA Dünya Kupası'nın kadrosunda da yer aldı.
    ---------------
    Kariyeri
    1996-2000 América-MG
    2000-2002 Atlético Mineiro
    2002-Arsenal
    BaşarılarıFIFA Dünya Kupası - 2002
    Konfederasyonlar Kupası: 2005
    Brezilya 2. Lig Şampiyonluğu: 1997
    Minas Gerais Eyalet Ligi Şampiyonluğu: 2000
    FA Community Shield: 2002, 2004, 2005
    FA Cup: 2003, 2005
    FA Premier League: 2004

Valla ben hiç uğraşıp cevap vermedim sende öyle yapsaydın. Senelerdir Brezilya Milli Takımı'nda 3-5 metrekarede oynuyormuşda haberimiz yokmuş :)

• ben bu sezondan bahsediyorum adam gelmiş bana kariyerini gösteriyor.bilmiyordum sağol ufkum genişledi bi anda.tabi kime diyorum ki ben millet hala brezilya milli takımındaki gilberto'dan bahsediyor ve hala o kadar sene geçmiş o gilberto formundan hiçbişey kaybetmemiş arsenalde kadroya bile giremiyor sezon boyunca.ne kadar garip değil mi?
  • Bir Sezona Bakıp Oyuncu Değerliyosan , Ufkunun Genişlemesi İmkansız Gibi . . .
  • Kadroya bile giremiyor dediği takım Arsenal. Gilberto'nun yerinde oynayan adam şu anda mevkisinin en iyisi Fabregas.
  • Gelmesin yav, başka birini bulalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: »Keen«

Bir Sezona Bakıp Oyuncu Değerliyosan , Ufkunun Genişlemesi İmkansız Gibi . . .

bir sezona değil son durumuna bakıyorum güzel kardeşim.önemli olanda şu anki durumu.2002 deki gilberto'yu anca pes oyunlarında görürsünüz.üstünden geçmiş 6 sene ve şu anda kariyerinin en kötü döneminde.belki artık futbolu bırakıp van damme'a dublörlük yapmaya başlasa onun açısından daha iyi olacak.

mw@ruw@ri, gilberto'nun yerine oynayan flamini ki o kadar kesilmesi zor olan bir futbolcu değil yani gerisini siz düşünün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.