Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.248
Cevap
84
Favori
116.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ediyorum hocam. Mesela
    bitturk.net
    BiTTuRK.NeT
    https://bitturk.net/?p=home&pid=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt

Açıyor hocam sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kullananlara sormanız daha doğru olur. 

• Iptv de engel var mı?

• Death Time kullanıcısına yanıt

;)

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160309661

• malesef superonline kullanıyor gibiyim comnetten sonra gigaspeede geçince, dnsler doğru düzgün çalışmıyor yasak sitelere giriş zayıf buffer zayıf ben beğenmedim... 3 fatura daha öder çıkarım malesef.

• yüksek hızlı paketlerde upload hızlarından bahsedilmemiş hızlar nedir acaba?

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

100/20 fiberde hocam bende. Tam alıyorum hızları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin2 -- 22 Aralık 2024; 21:22:20 >
  • sezgin2 S kullanıcısına yanıt

düşük hızdakileri değil 200/500/1000 de ki uploadları merak ediyorum ben. Teşekkür ederim

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

30/40/50

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam

• Arkadaşlar, diyelim ki Türknet den Gigaspeed e geçiş yaptım ama sorun yaşadım. Bu durumda tekrar Türknet e veya farklı bir sağlayıcıya herhangi bir süre beklemeden geçiş yapabilir miyim?

Geçiş için 3 ay şartı var. Bütün firmalarda geçerli.

• Off o kötü olmuş! Ben Gsm lerde olduğu gibidir diye düşünmüştüm..

• Düşün düşün nereye kadar? 

• Bakalım geçişi başlattık Gigaspeed'e gece 00:00 sularında  sabah bitti öğle olacak kimliğe daha bakılmamış umarım diğer issler gibi sorunlar çıkmaz çıksa da çözmek için çabalarlar. Yine bir ISS macerasına atıldık hayırlısı.

Güncelleme : 24 saati doldurduk e devlet onayı ve aranma bitti ama geçiş daha tamamlanmadı. İlk izlenim olarak sistem biraz ağır işliyor gibi ayrıca müşteri hizmetleri çalışma tarzı kayıt bırak geri dönülsün şeklinde pek sağlıklı çalıştığını söyleyemem. (Bu durum için sonuçta fiyat performansa oynuyor paketleri 269 TL 100 Mbps paket satıyorlar bir yerden kısılması normal olabilir) Bakalım geçiş sağlandıktan sonra internet kalitesi performansı falan nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabutBenden -- 24 Aralık 2024; 0:9:34 >
  • Mert KÜÇÜKUNCU kullanıcısına yanıt
    Goodbydpi olayını yaptım ben açılıyor yasaklı siteler

• caloom kullanıcısına yanıt

Tamamda yıllardır comnette, turknette modeme sadece bir dns giriyoruz ve avrupadaki bir iss kullaniyormusuz gibi internet hicbirseyden etkilenmiyordu,

Boyle ek programlara vs alışık değilim...

• çok şaşkınım mesela cuma günü kayıt oluşturdum. burdan da arkadaş özel mesaj atarak aranacağımı söyledi buna rağmen 5 gündür sıfır ilgi var. hala aranmadım.internet stabil gibi çok sorun yok ama arıza durumunda ilgi beklemeyin müşteri hizmetleri aranmıyor. onlar da sizi aramıyor.

• Bu sabah 10 da işlemler bitti modeme kullanıcı adımı girip internete bağlandım. İlk gözlemim snr değerini diğer firmalardan daha yukarda ayarlamışlar bundan dolayı maksimum hızım düşük. Önceden de paket kaybı olmasın diye ben ayarlıyordum hızı oyunlara göre. Ama yine de bir arıza kaydı açacağım sonuçta yazılan hıza erişmem lazım oyun indirirken fark ediyor. Umarım geçiş yapacak arkadaşlar için azda olsa bilgilendirici olmuştur.

Güncelleme: Arıza kaydı hızlı çözüldü 100mbps tam kullanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabutBenden -- 26 Aralık 2024; 11:25:39 >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.