Müşterileşme sürecinde olanlar kervanına ben de katıldım sisteminizde #485307115 numaram. Beni unuttunuz sevgili @gigaspeed |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (121. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
3-4 bin kişi gelse bize yeter demişler, böyle 55bin abone başvurunca Google fotodaki şirket merkezi imajı sağlamlaşıyor.
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonradan başvuranların aboneliğinin açılması, kimisinin aranmış olmasına rağmen hala beklemesi, kimisinin hiç aranmamış olması. Tamam yoğunluk var ama firma bu işleri yürütecek yeterlilikte görünmüyor.
Siz hangi servis sağlayıcıya geçiş yaptınız?
+1
dünden beri ben de müşterileşme sürecindeyim. arada netgsm aramıştı. keşke onlara geçseymişim :S
-
Turknet
-
Sanki comnetçilerin hepsi diğer isslere geçti takır takır bağlanıyorlar sadece gigaspeedciler öksüz yetim gibi bekliyor öyle yalnız hissediyorum kendimi şu anda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknet, netgsm ve netspeed başvuranların çoğu bağlandı. Gigaspeed daha churn girişi yapmamış. Tamam yoğunluk olabilir eyvallah, o zaman giriş sürecimiz devam ediyor de. Karşı taraftan onay bekliyoruz diyip başlarından savuyorlar.
@gigaspeed müşteri kapasitenizi aşacaksa bu durum bilgi verin yol yakinken dönelim
konuya bekleniyorsunız
@gigaspeed Merhaba, #1302412781 Hizmet numarası ile firmanıza geçiş başvurusu yaptım e-devlet onay süreçlerini dün 16:00 civarında tamamladım, dün gece 21:00 sularında sesli onay için tarafıma 2 defa firmanızdan arama gelmiş fakat görmediğim için cevaplayamadım, sürecin devam etmesi için tekrar aranmayı talep ediyorum teşekkürler.
-
2. Comnet vakası loading
aramıyorlar onaylamıyorlar, geçişi nasıl iptal edeceğiz? @gigaspeed
-
Dün gece 01.00 gibi e devlet onayını verdim. 0945 civarı sesli onay alındı. Öğlen 12 gibi comnet bağlantım koptu. An itibarıyla comnet fişi çektiğinden beri kırmızı yanan modem ışığı yeşile döndü. Sadece kullanıcı adı ve şifre kaldı. Gönderin de bitsin artık bu çile mobil internet de bitti bitecek her yerden perişanlık akıyor.
Dün öğlen başvurdum. Bugün öğlen arandım onay verdim. Comnetten bildirim geldi oradan ilişik kesildi. Ama hala sizden ses yok.
-
Dün bir sorum oldu EfsaneNet sorumlusu bizzat aradı görüştüm. Buraya başvuru sürecimi başlatmış olmasam oraya geçerdim. Yine de bakalım biraz daha bekleyip oraya yöneleceğim. Zaten onların fiyatlar da daha uygun.
Valla millet patır patır geçiyor. Ne arayan var ne soran.
Bunlar onaylamadan netgsme bi başvurayım bakalım. Haagisi önce davranırsa artık.
-
Öyle oluyormu?
Dün #937356799 numarası ile 16.00 sularında başvurdum , başka evime Turknet onaylandı sizden hala ses yok , burdan da mesajlara cevap vermiyorsunuz anlaşılan. Sizi de görmüş olduk 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X