Şimdi Ara

Gigabyte vs Asus tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gigabyte 990fx-ud3 313tl ve asus m5a99fx 360tl arasinda kaldim. fiyata bakinca gigabyte daha cazip, aslinda forumlarda ve bloglarda da bu modeli bayagi ovulmus, am3+ soket islemcilerle mukemmel ikili olusturuyor falan denmis ama bazi yerlerde gigabyte ve asus u karsilastirirken acik ara asus diyenlerin sayisi da fazla hangisini tavsiye edersiniz size sormak istedim.

Birde iki markanin gigabyte 970a-ds3 186tl ve asus m5a97 195tl modelleri arasinda da kaldim, acikcasi fiyat farkindan dolayi bunlarda cazip geldi, bu konuda sormak istedigim anakart modelleri de cpu, ram ve ekran karti modelleri kadar fark olusturur mu?

olusturursa ustteki iki model ile alttaki ki model arasinda nasil farklar gozlenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fkaracuka

gigabyte 990fx-ud3 313tl ve asus m5a99fx 360tl arasinda kaldim. fiyata bakinca gigabyte daha cazip, aslinda forumlarda ve bloglarda da bu modeli bayagi ovulmus, am3+ soket islemcilerle mukemmel ikili olusturuyor falan denmis ama bazi yerlerde gigabyte ve asus u karsilastirirken acik ara asus diyenlerin sayisi da fazla hangisini tavsiye edersiniz size sormak istedim.

Birde iki markanin gigabyte 970a-ds3 186tl ve asus m5a97 195tl modelleri arasinda da kaldim, acikcasi fiyat farkindan dolayi bunlarda cazip geldi, bu konuda sormak istedigim anakart modelleri de cpu, ram ve ekran karti modelleri kadar fark olusturur mu?

olusturursa ustteki iki model ile alttaki ki model arasinda nasil farklar gozlenir.

asusu al ud3 ler amd tarafında sorunlu sorun yaşayan çok oldu. e
  • KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    peki asus m5a99fx ve m5a97 arasinda cok fark var mi fiyatlarindan bagimsiz olarak.

birde gigabyte in 990fxa-ud5 modelini alirsam yine amd uyumunda sorunlar yasar miyim.

• quote:

peki asus m5a99fx ve m5a97 arasinda cok fark var mi fiyatlarindan bagimsiz olarak.

birde gigabyte in 990fxa-ud5 modelini alirsam yine amd uyumunda sorunlar yasar miyim.

ud5 olanı iyidir al cf oc yapmam dersen m5a07 yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

bios ayarlariyla falan biraz oynamayi planliyorum islemciyi cpuyu 8350 veya 8320 alirsam oynamam da pek 6300 alirsam overclock ayarlarini biraz kurcalamayi planliyorum, sivi sogutmaya bulasmadan, zalman cnps12x islemci sogutucusu ve bilimum fan cesitleri alip kasayi serin tutmayi da planliyorm. fakat hic tecrubem ve ust duzey bilgim olmadigi dusunulurse m5a97 isimi gorur mu yoksa yetersiz kalabilir mi. sormamin sebebi forumda bir cok insan aldigi urunleri anakartlari yuzunden tam performansi ile kullanamadigini soylemis, fakat cogu yerde de m5a97 nin gayet yeterli oldugu soylenilmis, her telden farkli ses cikinca kafam fazlasiyla karisti anlayacaginiz :), ud5 alirsam 381 tl ve 195 tl ile arasinda goz ardi edilemeyeck bir fiyat farki var sonucta :)

bir de ayri olarak ayni ozellikte asus ve gigabyte iki anakrt arasinda hangisini tercih edersiniz, anakartta am3+ soketlerde gigabyte en iyi diyen de var asus diyen de.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

bios ayarlariyla falan biraz oynamayi planliyorum islemciyi cpuyu 8350 veya 8320 alirsam oynamam da pek 6300 alirsam overclock ayarlarini biraz kurcalamayi planliyorum, sivi sogutmaya bulasmadan, zalman cnps12x islemci sogutucusu ve bilimum fan cesitleri alip kasayi serin tutmayi da planliyorm. fakat hic tecrubem ve ust duzey bilgim olmadigi dusunulurse m5a97 isimi gorur mu yoksa yetersiz kalabilir mi. sormamin sebebi forumda bir cok insan aldigi urunleri anakartlari yuzunden tam performansi ile kullanamadigini soylemis, fakat cogu yerde de m5a97 nin gayet yeterli oldugu soylenilmis, her telden farkli ses cikinca kafam fazlasiyla karisti anlayacaginiz :), ud5 alirsam 381 tl ve 195 tl ile arasinda goz ardi edilemeyeck bir fiyat farki var sonucta :)

bir de ayri olarak ayni ozellikte asus ve gigabyte iki anakrt arasinda hangisini tercih edersiniz, anakartta am3+ soketlerde gigabyte en iyi diyen de var asus diyen de.

o zaman ortasını al m5a97 evo r2.0 normaline göre fazladan 2 faz var soğutmasıda daha iyi diye biliyorum. 6300 ü +0.03 ile 4.4 ghz kullanıyorum bu ankart ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.