Şimdi Ara

Gigabyte RX 580 8gb Sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün amazondan alinmistir.urun yurtdisindan alinmistir. sifir urun hic kullanilmadi. detayli bilgi icin mesaj atabilirsiniz fiyatta pazarlık yok kargo alıcıya aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jadnes -- 15 Mayıs 2018; 12:34:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Burası satış yeri terbiyesizlikle ne alakası var. Ben teklifimi yaptım. Açıktan da yazdım sen neden gereksiz yere müdahil oluyorsun. yok yönetim yok sahte profil yok adam olmak. Adam satarsa satar satmazsa satmaz. zorla satıcaksın diyen mi var. İşin gücün mü yok senin. Çok rahatsızsan şikayet et gereksiz yazışma olmasın. Yönetimden ricam yetki versinde bütün forumu adam etsin...
  • 2100 den ikisine talibim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zkcm

2100 den ikisine talibim.

arkadaşım milletin ilanına terbiyesizce mesaj yazma. 2100 liraya kim alıyor da kim satsın. 2100 e sen al ben 2200 e alayım senden sıfırını. 2100 e 1070 i dünyada hiç bir yerde alma şansı var mı ne diye bile bile her ilana bu lüzumsuz teklifini utanmadan bir de açıktan yazıyorsun. Tabi sahte profil açıp yazmak kolay. Yönetimde yetkim olsa senin gibileri öyle bir temizlerim ki. Forum adam olur biraz.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Burası satış yeri terbiyesizlikle ne alakası var. Ben teklifimi yaptım. Açıktan da yazdım sen neden gereksiz yere müdahil oluyorsun. yok yönetim yok sahte profil yok adam olmak. Adam satarsa satar satmazsa satmaz. zorla satıcaksın diyen mi var. İşin gücün mü yok senin. Çok rahatsızsan şikayet et gereksiz yazışma olmasın. Yönetimden ricam yetki versinde bütün forumu adam etsin...
  • quote:

Burası satış yeri terbiyesizlikle ne alakası var. Ben teklifimi yaptım. Açıktan da yazdım sen neden gereksiz yere müdahil oluyorsun. yok yönetim yok sahte profil yok adam olmak. Adam satarsa satar satmazsa satmaz. zorla satıcaksın diyen mi var. İşin gücün mü yok senin. Çok rahatsızsan şikayet et gereksiz yazışma olmasın. Yönetimden ricam yetki versinde bütün forumu adam etsin...

Aslan sen kendi ilanında 2700 yazmışsın utanır insan 2700 e ilan açıp da 2100 teklif etmeye :) yazık

• Gigabyte RX 580 8gb Sıfır

Bu da SS'i zorla bunu yaptiriyorlar adama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isteyen istediği teklifi yapar siz hayırdır neyin bekçisisiniz boş beleş muhabbete yer mi arıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum son zamanlarda kendini bir şey sananlardan geçilmiyor. Kendi 2700 yazmış başkasına 2100 teklif ediyor insanda biraz utanma olur.
  • Forumda yakında silahlar konuşacak
  • quote:

Cahil, köylü kurnazı seni.

Özgürlükten yok satıştan bahsetmişin,

Adam oraya pazarlık teklif etmeyin demiş.

Adam olan laftan anlar, adam olsan laftan anlardın.

Tüm ilanlarıma pazarlıksız dip fiyatı yazıyorum, kocaman puntalarla pazarlık yok yazıyorum senin gibi okumayı bilmeyen ve kendini akıllı zanneden cahiller halen pazarlık teklif ediyor.

Kafasında 550 den almak olsun ürünü ben 500 den satayım ve kocaman yazayım pazarlık yok diye adam hala 450 den ver alayım.

Ulan donsuz 3 kuruşu var bizi de muhtaç sandı.

Şimdi senin gibi laftan anlamaz cahiller bundanda anlamaz öz eleştiri yapmak yerine bana saldıracak.

Sizin üretiminiz yasaklanmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDefiler

isteyen istediği teklifi yapar siz hayırdır neyin bekçisisiniz boş beleş muhabbete yer mi arıyorsunuz

Pazarlık takas teklif etmeyin yazmış adam sen hâlâ neyden bahsediyorsun. İşine gelmiyorsa ilanı es geçersin ama daha fazlasını yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

quote:

Orijinalden alıntı: TheDefiler

isteyen istediği teklifi yapar siz hayırdır neyin bekçisisiniz boş beleş muhabbete yer mi arıyorsunuz

Pazarlık takas teklif etmeyin yazmış adam sen hâlâ neyden bahsediyorsun. İşine gelmiyorsa ilanı es geçersin ama daha fazlasını yapamazsın.

adam teklifini yapmış işine gelmeyen zaten görmezden gelir boş tantana yapmayın her topik altına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.