Şimdi Ara

Gigabyte p35 kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende giga p35 s3 anakart var. rev 1.0 olandan. aldığımda f2 bios kuruluydu. ben en sonki f7 biosu kurdum.işlemcim e6750. gigabyte'ın sitesinde e6750 işlemci için f4 bios gösteriliyor. şimdi benim sorum şu. işlemcim en fazla 3.4 oluyor. onun üstünde orthosda patlıyor. acaba f2 den f7 ye kadar bütün biosları deneyipde hangisinin en stabil olduğunu deneyip bilen birileri var mı?
    hepsini teker teker denemek istemiyor. çünkü riskli bir iş zaten. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 31 Ağustos 2008; 19:02:05 >

• f5ten sonraki bütün bioslar gayet güzel hocam,aynı anakart benim de rev1.0 , 3.4den yükseğe çıkamamanın bios revizyonundan başka birşeyden kaynaklanıyordur
  • sebebini bir anlasam işte. orthosda üstelik hemen 1. saniyede hata veriyor. sıcaklıkarı kontrol ettim gayet iyi. sıcaklık sorunum yok. ramlerede gereken müdahaleleri yapıyorum ama sorunu bir türlü anlıyamadım. bir yerde hata yapıyordurum o zaman. gerçi yeni başladık o.c işine =) . neyse sağlık olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.