GIGABYTE P35-DS3R Arkadaşlar bu anakarttan almayı düşünüyorum x38 işlemcilerin tam desteğine uygunmu. Araştirdim biraz DDrIII Destekleri Dual değilmiş. Yani ne yapmalıyım 180$'a kadar sağlam bir anakart ariyorum önceleri P5B Delux Alıcaktım ama gercekten problemli anakartlar oldukları için vazgeçtim. Şimdi alacağim anakartin Soğutma sistemi o kadar önemli değil sadece performans OverClock için önemli değil demiyeceğim. programcılık ile uğraştirğim için hem grafik hem programlama dillerinde büyük projelerde problem yapmasın. Bu yüzden bana tavsiye edebileceğiniz bir anakart warmı? Elimde E6750 C2D İşlemci war orta halli 2 tanede ddr2 1gb ram alıcam en kısa sürede bana sağlam bir anakart tavsiyeniz?
gayet güzel kart yalnız ddr3 desteği yok yanlış olmuş.DDR3 desteği olan P35C DS3R.Bence P35 DS3R al çok güzel kart
öncelikle p35 ds3r ddr3 destekli değil onun yerine p35c-ds3r alman gerek dual ddr3 desteğini bilemiyorum ama bunu kafana hiç takma ddr2 de bile dual channel olması performansı %1-5 arası etkiliyor ddr3 te bu fark çok daha az olacaktır.p35 chipseti en güncel 45nm işlemcileri sorunsuz destekliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme