Şimdi Ara

Gigabyte MA785GT-UD3H Kullananlar Buraya! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
3
Favori
38.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanfox

Merhaba arkadaşlar. yeni bir bilgisayar topluyorum. Bu anakartla birlikte phenom II x4 955 işlemci 4gb patriot ddr3 1600 ram kullanmayı düşünüyorum. Ekran kartı konusuna bi karar veremedim. ati 4870 gddr5 256 bit mi alayım yoksa palit gtx260 849 (böyleydi galiba) mb gddr3 448 bit mi alayım. Herhangi bir olumsuzluk durumu olur mu hangi ekran kartı işime daha çok yarar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İlle de ikisinden biri diyorsanız GTX 260'ın Core 216 versiyonunu öneririm. Yanlız sakın Core 192 almayın arada ciddi bir performans farkı var.

Ancak size önerim; DX11 ve birçok yeni teknolojiye sahip olan HD5770. Hatta bütçeniz yetiyorsa HD5850 almanız daha iyi olur.

quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

Bende bu kartı alıcağım 1*2 aydır hala para toplamaya çalışıyorum.Bir çok yerde stok yok deniyor siz nereden alıyorsunuz? birde en ucuz DDR3 ram hangisi bu anakart için? Lütfen link atın satan yer ile ilgili teşekkğrler

Şu anda piyasadaki en ucuz DDR3 ram, Hi-Level'ın 1GB-1333MHz'lik ramidir. Ancak günümüzde 1GB hiçbir şeye yetmez. En azından 2GB'lık bir ram almanız sisteminiz açısından daha iyi olur.
    En ucuz 2GB'lık DDR3 ram ise yine Hi-Level'ın 1333MHz'lik DDR3 rami. Bunu tercih edin derim.

Arkadaş da anakartın Nova linkini vermiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 7 Şubat 2010; 16:26:56 >

• Tesekkurler
  • herşey için teşekkürler yrn sistemi topluyorum inş.
  • arkadaslar bu kartin Onboard Video performansi nsil? ben ekran karti alamiycagim bir sure bu anakrti aldiktan sonra oyun falan oynamiyorum hic sadece 1080p video internet amacli kulanmayi dusunuyorum
  • quote:

arkadaslar bu kartin Onboard Video performansi nsil? ben ekran karti alamiycagim bir sure bu anakrti aldiktan sonra oyun falan oynamiyorum hic sadece 1080p video internet amacli kulanmayi dusunuyorum

1080p videoları çok iyi oynatıyor.
  • Ben daha onceki sistemde his 3650 kullaniyordum ve sorunsuzdu 8200Quad Core ile
    Kardesime de oyun icin bu modelin bir altini DDR2 li olani almayi dusunuyorm athlon x2 ile fifa09 call of duty mw2 falan oynarmi Ati 4200 onboard ile ?
  • quote:

Ben daha onceki sistemde his 3650 kullaniyordum ve sorunsuzdu 8200Quad Core ile
    Kardesime de oyun icin bu modelin bir altini DDR2 li olani almayi dusunuyorm athlon x2 ile fifa09 call of duty mw2 falan oynarmi Ati 4200 onboard ile ?

Fifa 09'u yüksek, COD MW2'yi de orta veya düşük ayarlarda oynatabilir.
  • tesekkurler
  • Merhaba bu anakart ile HI-LEVEL 1600 mhz 2*2 dual ram uyumlumudur birde dual ram slotları hangisi 1-1-2-2 mi 1-2-1-2 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niva

Merhaba bu anakart ile HI-LEVEL 1600 mhz 2*2 dual ram uyumlumudur birde dual ram slotları hangisi 1-1-2-2 mi 1-2-1-2 mi ?

Uyum listesinde yok ama uyumlu olma ihtimali yok değil. Anakart ile bahsettiğiniz rami kullanan bir arkadaş varsa yazarsa iyi olur.

Dual channel için slotlar 1-1(Mavi-Mavi) ve 2-2(Beyaz-Beyaz) şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niva

Merhaba bu anakart ile HI-LEVEL 1600 mhz 2*2 dual ram uyumlumudur birde dual ram slotları hangisi 1-1-2-2 mi 1-2-1-2 mi ?

Ben 1333 mhzlisini kullanıyorum
  • Bu kartın üzerindeki RADEON 4200 oyun oynamak için yeterli kalır mı doğru sistemle? 106 ekran LDC tvye (hdready) baglamayı düşünüyorum. Max ne kadar çözünürlük alırım ve takılmalar yaşamar mıyım?
  • yukarda yazılı herşey zahmet edip mesajları önce sonra sorunu sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oerisen

Bu kartın üzerindeki RADEON 4200 oyun oynamak için yeterli kalır mı doğru sistemle? 106 ekran LDC tvye (hdready) baglamayı düşünüyorum. Max ne kadar çözünürlük alırım ve takılmalar yaşamar mıyım?

Oyun hakkında cevaplamıştım ama bir sorun daha var onu cevaplıyorum:

HD Ready (1280x720) çözünürlüğünde oynayabilirsin. Ben monitörümle ekran kartı almadan önce 1280x1024'te iyi oyunlar oynadım.
  • 4200 monitörün destek verdiği son çözünürlüğe kadar çıkmaya olanak sağlıyor. Ben 1080p (1920x1080) olarak kullanabiliyorum.

Bu arada dün harici ekran kartı taktıktan sonra anakartın üzerindeki Ethernet kartı bozuldu. Ne yaptıysam geri getiremedim, mecburen harici ethernet almak zorunda kaldım. Ekran kartı takarken Etherneti bozan ilk insan oldum herhalde.
  • Güzel kartmış Bu arada biosunu kendi programıyla güncelliyim dediğimde F3'ü en son sürüm olarak görüyor ama sitesinden bakınca F4 ve F5 beta da var.
  • Bu anakartı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Bios güncellemesi yapmama gerek var mı...Eğer yapılması gerekiyorsa biosu nasıl güncellemem gerekiyor....saygı ve selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

Bu anakartı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Bios güncellemesi yapmama gerek var mı...Eğer yapılması gerekiyorsa biosu nasıl güncellemem gerekiyor....saygı ve selamlar...

Muhtemelen anakartınızda F3 BIOS'u yüklü. F4 versiyonu çıktı ve işlemcinize uygun. Ancak BIOS güncellemeyi bilmiyorsanız ya bilen birine yaptırın, ya da hiç yapmayın. Anakartta sorun yaşamadıysanız zaten yapmamanız daha iyi olur. İlk kez yapacak biri için çok sakattır BIOS güncellemek.
  • Arkadaşlar forumda yeniyim ve ilk mesajımı atıyorum. Bende bu hafta toplayacağım sistemde bu kartı kullanmayı düşünüyorum sanırım kimsenin bir şikayeti yok, fiyat performans açısından en uygun olarak bu kartı düşündüm. Ankara da en ucuz nova bilgisayardan mı temin edebiliriz?
    Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.