Şimdi Ara

GIGABYTE GTX 760 WF 3X 4GB Türkiye' de Listelendi ! (Almak isteyenlere duyurulur.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında dün listelendi, dikkat eden yok sanırım, ya da önemsenmiyor.

Dolar kuru biraz düştüğünde, SLI için tercih edilebilir.

NOVA:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9269

TEKNOBİYOTİK:

http://www.teknobiyotik.com/gigabyte-nvidia-kepler-gtx760-windforce-3x-4gb-ddr5-256bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n760oc-4gd.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Eylül 2014; 21:31:44 >

• Dolar 2 Lira'yı geçmiş, kimsede heves kalmadı.

Ayrıca SLI haricinde tek kart için 4GB gereksiz olur GTX760 için.
  • zamanında gtx 670 i 904 liradan aldım 2gb. Bu nVidia hakikaten şerefsi* tavsiye etmiyorum.
  • 1000 liraya ne satıyon sen diye sorarlar adama :)
  • dolar kolay kolay düzelmez :) bizim maaşlar yerinde sayar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjnor1 -- 28 Ağustos 2013; 13:52:51 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Evet malesef dolar vurdu bayağı ve vurmaya da devam ediyor.

SLI için fiyatı biraz daha iyileştiğinde bence iyi seçim, zaten ekim gibi bende Allah' ın izniyle yapıyorum SLI' yı. Ama tabi bu piyasa fiyatlarından değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 28 Ağustos 2013; 14:21:50 >
  • 1000tl lik orta seviye kart nvidia
    bu fiyata indirim zamanında 7970 alınıyor
    nvidia dan kazık atmaya devam
    eski nesil kartların fiyatlarını da düşürmüyorlar
    ah amd-ati ah 9500pro gibi bir tokata hepimizin başta olmak üzere nvidia nın çok ihtiyacı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

1000tl lik orta seviye kart nvidia
    ah amd-ati ah 9500pro gibi bir tokata hepimizin başta olmak üzere nvidia nın çok ihtiyacı var

ahh nvidia niye dolari 2lira yaptin amd kral ya amdnin dolari 1lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutcancingi

quote:

ahh nvidia niye dolari 2lira yaptin amd kral ya amdnin dolari 1lira

aynı fiyata indirimle 7970 alınabiliyor diyorum bana dolardan bahsediyorsun
    neyse daha uzatmaya gerek yok ki fanboylarla uğraşacak zamanım da yok

• quote:

şu 1000 dolar'a fx 9590 çıkardıktan sonra stamayınca fiyatı 400 dolar'a çeken ;
    önceden de 550 dolardan hd 7970 satıpta gtx 6xxx serisi 400 dolardan çıkınca fiyatını 400 dolar'a çeken aynı amd'den bahsediyorsun sanırım.
    ati 9500pro gibi bir kart yapsa yine 550 dolar'dan aşağı fiyat etiketi koymaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

önceden de 550 dolardan hd 7970 satıpta gtx 6xxx serisi 400 dolardan çıkınca fiyatını 400 dolar'a çeken aynı amd'den bahsediyorsun sanırım.

9590 dediğimiz cpu nun fiyatı yarıdan aşağı düşürdü adamlar
    tamam çıkış fiyatı aşırı pahalıydı ama en azından hatalarını görmüşler
    r9 dxxx serisi çıkmadan 7990 nın da 7950 ve 70 inde fiyatlarını düşürdüler
    nvidia ya bakıyoruz 6xx serisi hala aynı fiyatlardan satılıyor
    hele yaptıkları en ufak şeyin dahi reklamını yapıyorlar
    hbao+ ymış vs
    ve açıklama yapıldı 9000 serisinin en üst versiyonu 600 lardan aşağı fiyata satılacak

• Nerede yapıldı açıklama ? Gerçekten öyle birşey varsa, güzel olur.Ama benimde paylaymış olduğum (HD 9000 - R9 9**) gibi haberler ve tahminlerdeki fiyatlarsa, bence piyasaya çıkana kadar beklemek lazım diye düşünüyorum.Keşke düşük olsa ama, çok zor ihtimal.Onlar düşük çıkarsa, NVIDIA' da düşürür, yine biz kazanırız (AMD - NVIDIA kullananlar).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

9590 dediğimiz cpu nun fiyatı yarıdan aşağı düşürdü adamlar
    tamam çıkış fiyatı aşırı pahalıydı ama en azından hatalarını görmüşler
    r9 dxxx serisi çıkmadan 7990 nın da 7950 ve 70 inde fiyatlarını düşürdüler
    nvidia ya bakıyoruz 6xx serisi hala aynı fiyatlardan satılıyor
    hele yaptıkları en ufak şeyin dahi reklamını yapıyorlar
    hbao+ ymış vs
    ve açıklama yapıldı 9000 serisinin en üst versiyonu 600 lardan aşağı fiyata satılacak

nvidia'da farklı değil ama
    ; amd'de hatasını gördüğü için değil rekabet ortamında satış yapabilmek için
    fiyat düşürüyor diyelim.işletmeler için önemli olan kâr etmektir.
    yani hatasını anlamak kullanıcıyı düşünmek gibi durumlar olası olamaz.
    bu konuda nvidia'da aynı amd'de aynı ama nvidia pahalı sattığı için kötü firma diyipte amd pahalı sattığında nasıl olsa
    kullanıcıyı düşünüp fiyat indirdi dersek çifte standart yapmış oluruz.hatta neden uçuk fiyatlarla çıkıpta satabildiklerine
    o fiyattan sattılar müşterilerini sevmiyorlar mı diye sormak lazım.
    ayrıca gtx 760 4 gb modeli de çok gereksiz modeldir buna yakın fiyata gtx 770 alınabilir yada hd 7970 alınabilir.

9000 serisinin 600'lerden aşağı satılması derken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 28 Ağustos 2013; 15:17:26 >

• http://videocardz.com/45368/amd-hawaii-graphics-card-to-cost-less-than-600

resmi açıklama değil ama gene de bir kaynak sonuçta
    nvidia amd karşılaştırmasına bir de şu yönden bakmak lazım biri kar ediyor biri zarar açıklıyor
    kar eden fiyatın üstüne ekleme yapıyor zarar eden fiyatları daha da kısıyor yurtdışı fiyatlarında 50dolar fark vardı 570 ile 670 arasında
    beni bilen bilir zaten fanboyluktan öte f/p olayı benim için önemli hatta bana amd fanı diyenler oldu ki en son kullandığım amd kart x1550 liydi
    şu an durum ne yazık ki kötü ama nvidianın bu yüksek fiyatlarına rağmen bu neredeyse aynı olan kartlar satılmaya devam ederse durum daha da kötüleşecek
    çift gpu lu kartlar 2500lere satılırken şimdi titan o fiyata satılıyor bunlar iyiye gidiş değil
    çift gpu lu kart çıkacak deniyor gk110 lu 2 gpu lu kart
    en az 4000tl olacaktır bu gidişle pc kullanma işi parası olan kullanıra gidiyor
    işin önemli olan kısmı olan yazılımda hiçbir gelişme yapılmıyor hatta bana göre bilerek yapılmıyor çünkü yolunacak kaz bol
    tamam dolar da yüksek ona bir şey demiyorum ama gene de bu kadar fark olmamalıydı

• Ben o kadar parayı o karta vermem isterse 6 gb rami olsun o kart o parayı hakketmiyor.
  • gtx 670 i tam zamnında 2. el almışım

bu kartlara bu paralar yazık beyler aklınızı başınıza alın

mecbur kalmadıkça 0 kart almayın,tepkinizi koyun.

zamanında tonla kar eden şirketleri şimdi görelim,bakalım kaç şirket batacak?

ben en çok mersayı istiyorum ama allah kerim
  • benim sahsi kanatim dolar daha da cikacak 3-4 ay once 1.80 lerde gezen kur simdi 2.07 vatanda sonumuz hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolar nediyle fiyatlar genelde arttı yoksa bu kart 660ti ile 670 arasında , birde 4GB olunca fiyat normal aslında ha tek olarak alınmaz o ayrı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.