Şimdi Ara

Gigabyte GSmart Rio R1 kullananlar...deneyimleriniz lütffen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte GSmart Rio R1 telefonunu almayı düşünüyorum...fiyatı baya iyi gibi...

Özelliklerine bakılırsa, gayet yeterli gibi.Fiyatı da ona göre çok uygun...

O yüzden bu telefonu kullanan arkadaşlardan genel fikirlerini sormak istedim...

Bu telefonu kullanan var mı? Memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?

Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum...

• Açtıgın başka bir konuda belirrttim bilgin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanes41 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler...ama o ikisi aynı telefon değil sanırım...farklı modeller...
  • Lise çıkışı gittiğim Gold da o telefonu gördüm şık ve sade tasarımı var kamera açtım fiyatına göre gayet yeterli ekran olsun hız olsun gayet güzel 1 ghz dual core adreno 203 bence gayet iyi ve 450 tl ben öneririm
  • general mobile discovery var bir tane de onunla kıyaslıoyrum ben bunu...aralarında 150tl civarı bir fiyat farkı var..acaba değer mi o farkı vermeye,yoksa bu da yeterli mi, karar veremiyorum.m.
  • Bende golddan 450 tlye aldım ama senin için 150 lira sorun olmazsa git discovery al rio özellikleriyle s3 miniyle yarışır bir nevi ama discovery o özellikleri bir s3 le rahat yarışır ikisi arasında kaldıylsan discovery al daha iyi gider [
  • Kardeş 450 verip küçük ekran alıcagına bir büyüğünü aynı fiyata al :)) örnekhttp://www.kliksa.com/urun/gigabyte-gsmart-gs202-beyaz-akilli-telefon-/901893192?ref=akakce&v=1.77,7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • candani C kullanıcısına yanıt
    kardeşim bence General mobile discovery varken alma bu telefonu geçekten acelelik yapıp Gmd yerine bunu alırsan pşman olursun para koyup gmd al bende 1 hafta 10 güne alıcam Siyah gmd (gmd dediğim general mobile discovery)
  • metalmuzik adlı arkadaşıda dinleyebilrsin aslında eğer 650 tl para yapamassan (Gmd 650 tl oldu)
  • Bence biraz daha para koyup GMD alsan daha iyi olur senin için.
  • kardeş ne 650 TL'si...sen kesin alacam diyorsan şu kampanyayı kaçırma...

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-cep-telefonu-telpa-garantili-P15399127
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.