Şimdi Ara

GIGABYTE GA-X38-DQ6 KULLANANLAR BAŞLIĞI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
8.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama senin kart 8800gt hocam x1900xtx e göre çok büyük avantajı var ama umarım beniim bu p4 3.0 işlemcimin üzerine e6550 yada e6750 5-6 fps koyar?
  • GRAFİK İŞLEMCİ X1900XTX
    ÇEKİRDEK HIZI 650 MHZ
    BELLEK HIZI 1550 MHZ
    BELLEK ARAYÜZÜ 256 BIT sebnin ekran kartın ama benimkine kıyasla bakarsak fazla bir fark oluşturmaz fps yüksek çıkarır bu konuda endişen olmasın oldukça iyi bir fps verir p43,0 işlemci testlerinde bakarsan yerlerde süründüğünü görürsün ekran kartın güzel core2 duoya geçersen bariz farkı yaşarsın.
  • hocam ilgine alakana çok teşekkür ederim35ytl daha bulduğum gibi e6750 alacağım inşallah ve 2 sene boyuncada değiştirmeyi planlamıyorum sistemi bundan sonraekran kartımıda forumdan aldım 2.el çok temiz bütçeme uygun düştü işlemci ile son bulacak pc toplama maceram
  • hayırlısı olsun testlerini de beklerim
  • arkadaşlar işlemciyi taktım bilgisayarı açtım 4 saniye geçio kendi kendine reset atıyor sonra yeniden açılıyor 4.cüde windowsa girdim masa üstünde mouse dondu.daha sonra eski işlemcimi taktım windows loadıng barında takılma opluyordu sanki hdd problemi gibi neyse masa üstüne geldim mouse yine takıla takıla ilerliyordu sağ altta bilmem ne windows dosyası bozuk dedi.yani her iki işlemci ile de açamadım bilgisayarı.windowsun kurulu olduğu hdd biraz sorunlu gibiydi inatla bi şekilde kurmuştum daha sonra ilk windows format girişimimde 37 dakika kaldı yazısında dondu ilerlemedi bende şuanda öbür hdd me format atıyorum sormak istediğim şey başta işlemciyi taktıntan sonra kendi kendine 3 kere reset atması normal mi?işlemci değişimlerinde bunlar yaşanıyormu?
  • Hızlıca bir iki sayffa gerisinden başlayarak bir kaç şey yazayım
    @Kaangun
    OCZ CAL4 Olmasına rağmen Default Voltajda o değerlerde çalışmıyor eğer FSB OC yaptıysanız
    Biraz DDR voltajını arttırın 0.35-0.40 kadar
    @Spirit_of_Sly

biosu sıfırlamak için Pili Çıkartmanıza gerek yok
    Harddiskiniz ve ya CD romunuzun arkasında bir jumper anahtarı çıkarın
    Anakartta pilin hemen altında ki jumperlara bilgisayarın elektrik fişini çektikten sonra dokunun 5 sn kadar kalsın bios resetlenir eski haline döner

İşlemci Taktıktan sonra reset atma sebebide kartla alakalı değil Soğtucuyu büyük ihtimalle monte edemediniz ısıdan dolayı atıyor olabilir
    Yada Soğutucu fanını yanlış fan kontrole taktınız biostanda disable etmediniz Harici bir fan kontrolcu kullanacaksanız(45 nm işlemci ve f5h bios kullanmadığınızı varsayarak konuşuyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

arkadaşlar işlemciyi taktım bilgisayarı açtım 4 saniye geçio kendi kendine reset atıyor sonra yeniden açılıyor 4.cüde windowsa girdim masa üstünde mouse dondu.daha sonra eski işlemcimi taktım windows loadıng barında takılma opluyordu sanki hdd problemi gibi neyse masa üstüne geldim mouse yine takıla takıla ilerliyordu sağ altta bilmem ne windows dosyası bozuk dedi.yani her iki işlemci ile de açamadım bilgisayarı.windowsun kurulu olduğu hdd biraz sorunlu gibiydi inatla bi şekilde kurmuştum daha sonra ilk windows format girişimimde 37 dakika kaldı yazısında dondu ilerlemedi bende şuanda öbür hdd me format atıyorum sormak istediğim şey başta işlemciyi taktıntan sonra kendi kendine 3 kere reset atması normal mi?işlemci değişimlerinde bunlar yaşanıyormu?

Evet yaşanıyor. Bendede oldu. Aynı zamanda hızaşırtmayıda fazla zorlarsan by tip şeyler oluyo. Yani Allahın hakkı 3 tür deyip deniyor. olmazsa normal (Default) ayarları yükleyip açıyor...

• arkadaşlar bi abimin internet cafesi var bilgisayarı oraya götürdüm ordaki işlemciler ile ramler ile ekran kartları ile denedik yani anlayacağınız her çeşit parçayı cafede çalışan bilgisayarlardan çıkartıp denedik ayrıca aldığım işlemciyi cafedeki bilgisayarlarda da denedik bir sorun yok fakat anakart ne yaptıysak açılmadı.açıyoruz ya reset atıyor yada bios ekranında tıkanıp kalıyor 2 format girişimimde donup kaldı.bende bu sabah anakartı iade ettim deniyeceğiz dediler.şuanda yoğunluk var biz size gün içerisinde döneriz dediler peki dedim.ordaki bayan bana eğer arıza varsa fabrikaya gönderilecek arıza terspit yapılacak kullanıcı hatasımı değilmi diye dedi.alalı 2 gün oldu eğer böyle birşey olursa yani 30 gün iş süresi içinde fabrikaya arıza tespite gönderilcek derlerse vereceğim cevap ne olmalı?yani 2 gün olmuş alalı ve beklemek istemiyorum

• Spirit_of_sLy Kardeş başına gelen talihsizlik için üzüldüm valla ben aldım taktım çalıştı çatır çatır iki buçuk hafta oldu benimde işallah bi sorun çıkmaz ya benim öğrenmek istediğim bu anakartın onboard ses kartı ne kadar iyidir yani bi creative 5+1 24bit ses kartından iyimidir acaba çünkü ses karıtım halen takmadım boarda ama sanırım takacağım sesini hiç beyenmedim :S ustalar daha iyi bilir tabi ama kanımca öyle iyi bir ses kartı değil onboardaki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abba

Arkadaşlar, yeni F7 bios burada. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=13273

benim pc de su an hiç bir sorun yok yüklemem gerekirmi ? suan kullanılan f4 yani bana bir getirisi olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonfatih -- 10 Ocak 2008; 20:45:10 >

• bi anakart(x38) beklemedeyken de kalitesini gösterir mi yaw
    bilgi yi bütün gün açık tutuyorum ama beklemedeyken emule bilginin saati gibi çalışıyor
    yani kendini kapatıyor bilgi
    enerji harcama 0!!!!
    sınırsız inti olanlar için mükemmel bir özelllik
    şu an 965 ds3 kullanıorum(bunun beklemesinde bilgi çalışıyo)
    saolsun inventus yedek anakart olarak bunu verdi
    bi sorun var x38 distributore gitti kart
    ama bu anakarta oc yapamıyorum!!
    x38 ile 3.420 e çıkarken(stabil)
    arada baya bi kalite ve teknoloji farkı var
    gerçekten süper bi anakart

bi de bazı bioslarda (f6) easy tune fan ayarlaması yapmadı
    f7 de de öle bir sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Ocak 2008; 4:37:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: marksmanboys

quote:

Orjinalden alıntı: abba

Arkadaşlar, yeni F7 bios burada. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=13273

benim pc de su an hiç bir sorun yok yüklemem gerekirmi ? suan kullanılan f4 yani bana bir getirisi olurmu ?

Kesinlikle yüklemelisin. Eklenen bilgilerden anlayabilirsin.

1. ADD new version super I/O code.
    2. Enhance system performance and overclock capability
    3. Update CPU ID (Support Intel Yorkfield CPU)
    4. Improve CPU compatibility

• x38 - pci express 2.0 desteği veriyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

x38 - pci express 2.0 desteği veriyor mu?

evet veriyor..
  • süper. hangi markaların hangi modellerinde var bu destek acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

süper. hangi markaların hangi modellerinde var bu destek acaba?

bildiğim kadarıyla hepsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: salavation23

S.a arkadaşlar benim izninizle bir sorum olacaktı araştırdım ama bulamadım soruma cevap şimdi ben yeni bir sistem topladım bu sistemimin anakartıda GIGABYTE GA-X38T-DQ6 şimdi bu anakarta bulunan onboard ses kartı ve ve bende daha önceki sistemimde kullandığım SOUND BLASTER 5.1 CMSS EAX SES KARTI var sizce hangisi daha iyi onboard ses kartımı yoksa SOUND BLASTER 5.1 CMSS EAX SES KARTI mı ben şu an onboardı kullanıyorum ama bana pek iyimiş gibi görünmedi yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba, bende Creative SOUND BLASTER 5.1 kullanıyorum şu anki sistemimde. Forum Video inceleme bölümünde Onboard ses kartlarının işlemciye performansı etkileyecek miktarda yük bindirdiği resmen kanıtlanmış durumda. Ben bu anakartta da yine Creative SOUND BLASTER 5.1 kullanmayı düşünüyorum. Aksini düşünen yada daha iyi olduğunu düşünen arkadaşlarımız varsa gerekçeleri ile birlikte mesaja cevap yazarlarsa sevinirim

• Selamlar arkadaşlar;

Aranıza yeni katılan bir gigabyte kullanıcısı olarak kart hakkındaki ilk deneyimlerim kesinlikle çok iyi,daha bir hafta oldu alalı,o zaman en son bios f6b vardı,onunla bile coştum ben overclock yaparken,hemen deneyelim bakalım f7 yi...

Haber için teşekkürler "abba" dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: klimpomaniac

Haber için teşekkürler "abba" dostum...

Rica ederim, iyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.