Şimdi Ara

GIGABYTE GA-X38-DQ6 KULLANANLAR BAŞLIĞI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
8.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm millet benımde anakart x38 DS5 bu anakart nasıldır x38 DQ6 a gore ne farkları var sizce hangisi benım ram lar 2 GB DDR2 800 KIT (2x1GB) Flex Su Soğutma -CL3 bu ramler gercekte 800 mu yoksa daha yuksek anakartmı 800 diyor??? saolunn
  • quote:

Orjinalden alıntı: abba

quote:

Orjinalden alıntı: marksmanboys

quote:

Orjinalden alıntı: abba

Arkadaşlar, yeni F7 bios burada. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=13273

benim pc de su an hiç bir sorun yok yüklemem gerekirmi ? suan kullanılan f4 yani bana bir getirisi olurmu ?

Kesinlikle yüklemelisin. Eklenen bilgilerden anlayabilirsin.

1. ADD new version super I/O code.
    2. Enhance system performance and overclock capability
    3. Update CPU ID (Support Intel Yorkfield CPU)
    4. Improve CPU compatibility

cok sagolasın bu konuda cok acemıyım yani hic bios update yapmadım kısaca anlatabilirmisin gerci forumdan cok sık takıp ediyorum ama ?

• arkadaşlar F7 biosunu kesinlikle yükleyin.Müthiş derecede sağlam.Overclock ile ilgili sorunların çoğu giderilmiş.

Robust : Auto
    Cpu Clock Ratio : 8x
    CPU Host Frequency : 400
    PCI Express Frequency : 100
    C.I.A.2. : Disabled
    FSB : +0.10
    DDR2 : +0.30
    CPU : 1.40
    Ram çarpanlarım da : 5.5.5.15

Ramlar 960 Mhz ve işlemci E6750 2.66@3.20 PROBLEMSİZ OLARAK 3 GÜNDÜR KULLANIYORUM.
    F6b de acayip sorunlarım vardı.F7 de hiçbiri yok tavsiye ederim.
  • Sonuç olarak en iyi anakart hangisi bende bunu alıcaktım kararsız kaldım
  • Arkadaşlar ürün tanıtım sayfasında Blue-ray/HD-DVD özelliğinden bahsediliyor. Bu özelliği kullanmak için ne yapmak gerekiyor, yada bu teknolojiyi kullanmak için ne gibi ek parçalara ihtiyacımız var. ( Ses Kartı, Hoparlör Sistemi Gb.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfgh52

Sonuç olarak en iyi anakart hangisi bende bunu alıcaktım kararsız kaldım

Sorumu biri yanıtlayabilirmi
  • Valla dostum şimdi burada senin sorunu yanıtlayacak olan insanlar en iyi kartın bu olduğuna karar vermişlerki bunu almışlar...dolayısıyla çok objektif bir yanıt alabileceğini zannetmiyorum ama bana sorarsan; ki ben de bunu kullanıyorum ve daha 2 hafta bile olmadı alalı,F7 biosla birlikte harika olduğunu söyleyebilirim!

İmzama bir göz atarsan e6300 işlemciyi nerelere getirdiğini görürsün,ve sıcaklıklarda çok makul değerlerde, overclocklu olmasına rağmen;

İşlemci 34-38

Anakart 35-39 arası seyrediyor,tabi extra macun ve extra kasa fanları ve zalman soğutucuyu da dikkate almanı tavsiye ederim,ama netice itibarıyla üzerindeki soğutma sistemi kesinlikle harika ve tercih sebebi olabilir.

Bir kaç iyi özelliğinden bahsedeyim madem,arkadaşlar da ilaveler yaparlar

Bu kadar uğraşmama ve overclock denemelerime rağman henüz mavi ekran görmedim,

Sata2 hdd yi ahci modda problemsiz kullanabiliyorum,donmalara ve kilitlenmelere sebeb olmuyor,eski kartımda bunlar çok sık olurdu.

Vista 64 bit kullanıyorum,kesinlikle sürücü problemi yok,

Biosu işletim sisteminden sorunuz bir şekilde yükleyebiliyorsun,

Kendi sistemimde değil ama bir arkadaşın sistemin de çalışıyor şu an;raidin her türünü problemsiz bir şekilde yapabiliyorsun,

Eksilerini henüz tespit edemedim arkadaşlardan problem yaşayanlar olursa bi zahmet yazıversinler...

Netice itibarıyla şu aşağıdaki üç kart,fiyatları birbirine yakın ve bu kartın ciddi rakipleridir,kıyasla ve doğru kararı vermeye çalış;

ABIT IX38-QUADGT INTEL IX38 FSB1600 DUAL DDR2 1066 SATA RAID IEEE1394

ASUS Maximus Formula X38 DDR2 1066Mhz 1600FSB

MSI X38 DIAMOND 1333Fsb DDR3 4XPCI-E 2.0( Dikkat DDR3 )

Kolay gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: klimpomaniac

Valla dostum şimdi burada senin sorunu yanıtlayacak olan insanlar en iyi kartın bu olduğuna karar vermişlerki bunu almışlar...dolayısıyla çok objektif bir yanıt alabileceğini zannetmiyorum ama bana sorarsan; ki ben de bunu kullanıyorum ve daha 2 hafta bile olmadı alalı,F7 biosla birlikte harika olduğunu söyleyebilirim!

İmzama bir göz atarsan e6300 işlemciyi nerelere getirdiğini görürsün,ve sıcaklıklarda çok makul değerlerde, overclocklu olmasına rağmen;

İşlemci 34-38

Anakart 35-39 arası seyrediyor,tabi extra macun ve extra kasa fanları ve zalman soğutucuyu da dikkate almanı tavsiye ederim,ama netice itibarıyla üzerindeki soğutma sistemi kesinlikle harika ve tercih sebebi olabilir.

Bir kaç iyi özelliğinden bahsedeyim madem,arkadaşlar da ilaveler yaparlar

Bu kadar uğraşmama ve overclock denemelerime rağman henüz mavi ekran görmedim,

Sata2 hdd yi ahci modda problemsiz kullanabiliyorum,donmalara ve kilitlenmelere sebeb olmuyor,eski kartımda bunlar çok sık olurdu.

Vista 64 bit kullanıyorum,kesinlikle sürücü problemi yok,

Biosu işletim sisteminden sorunuz bir şekilde yükleyebiliyorsun,

Kendi sistemimde değil ama bir arkadaşın sistemin de çalışıyor şu an;raidin her türünü problemsiz bir şekilde yapabiliyorsun,

Eksilerini henüz tespit edemedim arkadaşlardan problem yaşayanlar olursa bi zahmet yazıversinler...

Netice itibarıyla şu aşağıdaki üç kart,fiyatları birbirine yakın ve bu kartın ciddi rakipleridir,kıyasla ve doğru kararı vermeye çalış;

ABIT IX38-QUADGT INTEL IX38 FSB1600 DUAL DDR2 1066 SATA RAID IEEE1394

ASUS Maximus Formula X38 DDR2 1066Mhz 1600FSB

MSI X38 DIAMOND 1333Fsb DDR3 4XPCI-E 2.0( Dikkat DDR3 )

Kolay gelsin...

ilave olarak benim pc sadece ama sadece 4 sanıye gibi kısa bir sürede kapanıyor +anakart hep 28 derecede

• Sağol arkadaşım arştırıcam hepsini ama şuan x38 dq6 en iyisi gibi görünüyor teşekkürler
  • Yarın sistemim Geliyor...
    GA-X38-DQ6 Anakart 4*1GB KİNGSTON DDR2 ram Q6600 işlemci Palit 8800GT Sonic ekrankartı 2*250GB Seagate 16MB NCQ hdd ve Zalman 9700LED soğutucu mevcut.
    Testlere yakında başlıyacağım Sabırsızlanıyorum...

Edit: imla! :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyzeN -- 22 Ocak 2008; 19:05:16 >
  • Arkadaşlar bende GA X-38DQ6 aldım ve aranıza katıldım yalnız öğrenmem gereken çok şey var
  • Buyrun Bu Benimki

GIGABYTE GA-X38-DQ6 KULLANANLAR BAŞLIĞI

Zalman 9700 LED
    4*1GB Kingston DDR2 800
    Q6600 2.4
    Palit 8800GT Sonic :)
    2*250GB Seagate 16MB Raid 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyzeN -- 29 Ocak 2008; 23:26:00 >
  • şu 1600fsb desteği yok mu
    yedi bitirdi beni benden aldı
    şöle bundan sora 1600fsb li intel cpular gelene kadar rahatız
    @Mustafa*
    aramıza hoşgeldin arkadaşım
    x38 dq6 nın ne kadar ii bir anakart olduğu msjlardan belli oluyo
    formula nın msjları 2 kat daha fazla
    eee tabii o kadar çok sorunu var ki
    çöz çöz bitmiyo
    ama biz rahatız bizim nerdeyse hiçbir problemimiz yok x38 kullanıcıları olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 30 Ocak 2008; 0:52:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolRhYMe31

Buyrun Bu Benimki

GIGABYTE GA-X38-DQ6 KULLANANLAR BAŞLIĞI

Zalman 9700 LED
    4*1GB Kingston DDR2 800
    Q6600 2.4
    Palit 8800GT Sonic :)
    2*250GB Seagate 16MB Raid 0

ya benim anlamadığım resimde sata girişleri L şeklinde benim kutudakiler düz çıktı iki adet hdd sata kabloso sizce eksik bir şeymi var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 30 Ocak 2008; 9:21:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -erna-
    x38 dq6 nın ne kadar ii bir anakart olduğu msjlardan belli oluyo
    formula nın msjları 2 kat daha fazla
    eee tabii o kadar çok sorunu var ki
    çöz çöz bitmiyo
    ama biz rahatız bizim nerdeyse hiçbir problemimiz yok x38 kullanıcıları olarak

İyiki Almışım

• x38 asus formula tüm gazıyla detram sorunları büyüyor gigabytenin x38 ise hayranlıkla sorunsuz olmasıyla beğeni toplayarak büyüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

x38 asus formula tüm gazıyla detram sorunları büyüyor gigabytenin x38 ise hayranlıkla sorunsuz olmasıyla beğeni toplayarak büyüyor.

ee ne demişler görünüşe aldanma
  • quote:

quote:

x38 asus formula tüm gazıyla detram sorunları büyüyor gigabytenin x38 ise hayranlıkla sorunsuz olmasıyla beğeni toplayarak büyüyor.

Arkadaşlar öncelikle dq6 kullanan arkadaşlara kolay gelsin,kartlarını güle,güle kullansınlar.Neden bu topikde maximus formula bu kadar kötülenmiş anlamadım.Yaklaşık 2 aydır formula kullanıyorum,bir sorun yaşamadım.Yaptığım overclock denemeleride dahil.Özellikle son çıkan bioslada tüm sorunları giderildi.İki anakartda üst seviyede ,güzel kartlar.Herneyse bunu belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 30 Ocak 2008; 21:02:49 >

• evet incelemeden aldığım için böyle sıkıştım işte rs32 girişi nasıl olmaz anlamış değilim ama ups i bağlayamıyorum. Nasıl bi dönüştürücüyü nerde bulurum tavsiyesi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdexos

quote:

quote:

Arkadaşlar öncelikle dq6 kullanan arkadaşlara kolay gelsin,kartlarını güle,güle kullansınlar.Neden bu topikde maximus formula bu kadar kötülenmiş anlamadım.Yaklaşık 2 aydır formula kullanıyorum,bir sorun yaşamadım.Yaptığım overclock denemeleride dahil.Özellikle son çıkan bioslada tüm sorunları giderildi.İki anakartda üst seviyede ,güzel kartlar.Herneyse bunu belirtmek istedim.

neden çünkü bios ile ilgili çok önemli sorunları vardı
    herkes ana baba düz gitti asus a
    sora tabii yeni bioslarla düzeldi ama nafile
    çünkü herkes sövdüğü kadar sövmüştü
    valla ben x38 dq6 kullananların nerdeyse hiçbir şikayetine şahit olmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Şubat 2008; 0:59:54 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.