Şimdi Ara

Gigabyte G41M Combo Ram Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte G41M Combo Ram Desteği Gigabyte G41M Combo Ram Desteği

Gigabyte G41M Combo Ram Desteği

Sistem bu şekilde arkadaşlar..ram desteğini arttırmak istiyorum ..4 gb tan 8 e 2 slot var sanırım ..ama şu ana kadar ram takmadım pc ye ..sistemi biraz toparlayacağım bütçeme göre..ekran kartım da yandı ..on board olarak kullanıyorum..r7 240 bakıyorum..ram 4 gb olduğundan 2016,2017 gibi fps oyunlarında sıkıntı çıkarır ..işlemci de eski biliyorum fakat call of duty black ops 2,3,homefront revolution u falan sisteme göre oyunları en azından oynarım diye düşünüyorum..anlayanlar lütfen yardım etsin

• Mümkünse ram ekleyin, ssd alın ve ekran kartını da yenileyin ben şahsen anakartın desteklediği kadar ram takardım (muhtemelen sizin anakartınız 8gb’a kadar destekliyor, mobilde olduğum için bakamadım) bunun dışında xeon 771 pin x ya da e serisi bir işlemci ve gtx 750 ti ve benzeri bir ekran kartı ile bahsettiğiniz oyunları rahatlıkla oynarsınız ve sisteminiz bir süre daha sizi idare eder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalnızca 16 chipli 4gb tekli ddr3 ram modüllerini destekliyor. Aynı chipsetli anakarttan bir tane de bizde var. Ucuz ram bulamıyoruz pek. Olan da bence fahiş fiyat istiyorlar. Ucuza 4+4 şeklinde satan varsa bana da haber verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G41M combo rev2 BIOS güncelleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.