Şimdi Ara

Gigabyte 990fxa-ud3 ile 990xa-ud3 farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki anakart arasında ne kadar fark var ve;
    8320 alıp 970 chipsetli bir anakart alıp oc yapsam mı daha performanslı olur, 6300 alıp 990 chipsetli bir anakart alıp oc yapsam mı yoksa ortalama z68 kart alıp 2500k Oc yapsam mı daha performanslı olur 2, el için bütçe max 450 tl(tüm parçalar ikinci el)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• z68+2500k > 8320+970ud3p > 990+6300
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

z68+2500k > 8320+970ud3p > 990+6300

Galiba 8320.+990fxa ya karar verdim oc olayı daha rahat olacak

• Fxa çipsetin 2 PCI-E kullanımında x16 x16 şeklinde destek sağlamasından başka faydası yok. Ud3p de gayet güzel oc yapılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8320'yi 8+2 faz olan gigabyte 970 ud3p ile de iyi oc yapabilirsin 99fxa ud3'un o konuda çok daha iyi olacağını sanmıyorum crossfire'de daha iyi yapmayı düşünüyorsan.para sorun değilse gigabyte fxa ud5 revizyon 3 çok güzel bir karttır.
  • quote:

8320'yi 8+2 faz olan gigabyte 970 ud3p ile de iyi oc yapabilirsin 99fxa ud3'un o konuda çok daha iyi olacağını sanmıyorum crossfire'de daha iyi yapmayı düşünüyorsan.para sorun değilse gigabyte fxa ud5 revizyon 3 çok güzel bir karttır.

Zaten giga değil 990fxa gd65 düşünüyorum ud3 lerle aynı para fakat ud5 oc kabiliyeti var
    Fax ile direk xa nın ne gibi farkları var

• fxa olarak ud3 ud5 var xa'yi bilmiyorum 990xa mı daha eski ya da alt model olabilir.msi gd65 kullanan tanıdığım yok ama ud5 kabiliyeti olduğundan süphe duyarım ud5 oc gördün mü forumdaki adamlar 4.9 5 yapıyorlar 8320'yi ama madem bu kadar iyi niye msi kullanan birinden göremiyoruz aynısını?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

fxa olarak ud3 ud5 var xa'yi bilmiyorum 990xa mı daha eski ya da alt model olabilir.msi gd65 kullanan tanıdığım yok ama ud5 kabiliyeti olduğundan süphe duyarım ud5 oc gördün mü forumdaki adamlar 4.9 5 yapıyorlar 8320'yi ama madem bu kadar iyi niye msi kullanan birinden göremiyoruz aynısını?

Benim x4 965 i msı890 gd80 ile 4.53 ghz de stabil çalıştırmışlığım var :)
    Imzamdaki sistemlerede bakabilirsin çok extreme sistemler dışında msı cıyımdır ud5 pahalı mesela gd65 ud3 fiyatında olmasına rağmen ud5 kadar oc oluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

quote:

fxa olarak ud3 ud5 var xa'yi bilmiyorum 990xa mı daha eski ya da alt model olabilir.msi gd65 kullanan tanıdığım yok ama ud5 kabiliyeti olduğundan süphe duyarım ud5 oc gördün mü forumdaki adamlar 4.9 5 yapıyorlar 8320'yi ama madem bu kadar iyi niye msi kullanan birinden göremiyoruz aynısını?

Imzamdaki sistemlerede bakabilirsin çok extreme sistemler dışında msı cıyımdır ud5 pahalı mesela gd65 ud3 fiyatında olmasına rağmen ud5 kadar oc oluyor :)

gıcık yalnız fx'ler onu söyleyeyim phenomlar gibi değil phenomlar gariban.iyisi olduktan sonra yalandan anakartlarda bile oc oluyorlar ama fx'ler kotu anakarta zaten gelmiyor da iyi anakartta bile 4.6 4.7 diyip kalabilirsin ama ucuz alayım beğenmezsem değiştiririm dersen bir şey demem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

quote:

gıcık yalnız fx'ler onu söyleyeyim phenomlar gibi değil phenomlar gariban.iyisi olduktan sonra yalandan anakartlarda bile oc oluyorlar ama fx'ler kotu anakarta zaten gelmiyor da iyi anakartta bile 4.6 4.7 diyip kalabilirsin ama ucuz alayım beğenmezsem değiştiririm dersen bir şey demem.

Açıkçası ud5 pahalı 200-220 tl sınırında en iyi oc olacak kart 990fxa gd 65 gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beadlock2247 -- 30 Haziran 2014; 19:57:10 >

• 80 güzel kart görmüşlüğüm var bir de güzelinden 8320 dekgelirse güzel hızlara çıkabilirsin ama 5 ghz göstermelik onu söyleyeyim çünkü def. 4.7 ghz turbo 5 ghz'ye çıkan 9590'nın bir forumda incelemesinde bile 5 ghz'yi geçemediler cpu-z'de resim alan oldu 6 ghz ama 5 ghz'de stabil olmuyor 8320 8350 gibi modeller sanırım TDP yüzünden.4.9'da da çok voltaj istiyor o yüzden stabil 4.8 olursa en güzel değerdir başarısızlık olarak görme ama 4.5 4.6 bana yeter dersen o da olur değişiyor çünkü kullanıcıların işlemciye verdikleri voltaj olayı kimisi rahat etmiyor yüksek voltaj diye kimi umursamıyor o yüzden bilemiyorum nasıl bir oc yapmayı planlıyorsun?
  • quote:

80 güzel kart görmüşlüğüm var bir de güzelinden 8320 dekgelirse güzel hızlara çıkabilirsin ama 5 ghz göstermelik onu söyleyeyim çünkü def. 4.7 ghz turbo 5 ghz'ye çıkan 9590'nın bir forumda incelemesinde bile 5 ghz'yi geçemediler cpu-z'de resim alan oldu 6 ghz ama 5 ghz'de stabil olmuyor 8320 8350 gibi modeller sanırım TDP yüzünden.4.9'da da çok voltaj istiyor o yüzden stabil 4.8 olursa en güzel değerdir başarısızlık olarak görme ama 4.5 4.6 bana yeter dersen o da olur değişiyor çünkü kullanıcıların işlemciye verdikleri voltaj olayı kimisi rahat etmiyor yüksek voltaj diye kimi umursamıyor o yüzden bilemiyorum nasıl bir oc yapmayı planlıyorsun?

4.4-5 rahat görsün oyunlarda 4.1-2 yetmediği yerlerde 4.5 e çıkabilmeli stabil yani normalde 4.2 stabil olmalı fakat en az 4.5 a çıkabilmeli anlık 4.7-8 i de görese fena olmaz benchmarklık forumda 5 ghz de stabil bench alabilen bi 8320 var onu düşünüyorum 970 udp3 ile çıkmış

• Yukarıda gd65 yazacaktım yanlışlıkla gd 80 yazmışım,gd 80 bulsam kaçırmam zaten :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.