Şimdi Ara

Gigabyte 990 FXA UD5'mi YOKSA MSI 970 Gamıng ANAKART'mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart olarak gigabyte 990 fxa ud5 ile msı 970 gamıng anakart arasında kaldım hangisi sizce?

MSI 970 gamıng anakart
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970-gaming-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html

Gigabye 990 Fxa UD5 anakart
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-990fxa-ud5-am3-amd-990fx_sb950-ddr3-2000mhz-oc-anakart.html

Aralarında fiyat farkı var ama msı dahamı iyi olur diye düşündüm genel toplayacağım sitemde şu şekilde;

Anakart: GIGABYTE 990FXA-UD5
    İşlemci: AMD FX 8350
    İşlemci soğutucu: Akasa Venom
    Ekran Kartı:MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit
    Ram: GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    Hard Disk: Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0
    SSD : Kingston 120GB ORM-SV300S37A/120G SSD Disk
    Güç kaynağı: HİGH POWER ASTRO LİTE 750 WATT 80 PLUS GOLD
    kasa: Aerocool strike-x xtreme "devil red" edition

şu değilde şu olsa daha iyi olur diye önerilerinizi bekliyorum. ancak fiyatları denk olsun.

• Msi'ı daha yeni görüyorum, kaçlı faz yapısı olduğunu biliyorsan ona göre bir yorum yapabilirim. Kendi sitesinde yazmıyor. ud5 kadar besleyebilecekse işlemciyi düşünmeden al.
  • gigabyte 990fxa-ud3 (rev 4.0)
  • Msidan fazla bişey bekleme intel tarafında gaming 5e çakma 8 faz koyandan ne beklersin o.c yapmayacaksan 990 chipsete gerek yok 970 chipset ile 4.5ten sonra stabiliteyi yakalayamazsın
  • 426 tl bir anakarta verdikten sonra amd nin fp liği kalmaz. 3000 tl lik bir sistemde en azdindan 4690 olmalı önerim 4690k+z97 pc mate

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şimdi şöyle bir durum gigabyte 990fxa ud5 eylül-ekim 2011 de ülkemizde satışa çıktı. çok güzel bir anakart olmasına rağmen yani 3 yıldır raflarda bekleyen bir ürünü alma ihtimalinde var. msi 970A gaming büyük ihtimalle oc işinde 990fxa kadar başarılı değil ama kesin olan şu ki yeni mosfet yapısı ve en azından yeni sata kontrolcüsü var. ve piyasadaki en yeni am3+ anakart
  • Beyler bide MSI'ın bu anakartında dual bios olayı varmı ya anlayamadım. Bios güncellemesi beni hep korkutmuşturda o yüzden soruyorum.
    güncellemeyi gerçekleştirirken elektrik kesintisi felan olur sıkıntı yaşamayalım sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof1281 -- 9 Kasım 2014; 22:19:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

hocam şimdi şöyle bir durum gigabyte 990fxa ud5 eylül-ekim 2011 de ülkemizde satışa çıktı. çok güzel bir anakart olmasına rağmen yani 3 yıldır raflarda bekleyen bir ürünü alma ihtimalinde var. msi 970A gaming büyük ihtimalle oc işinde 990fxa kadar başarılı değil ama kesin olan şu ki yeni mosfet yapısı ve en azından yeni sata kontrolcüsü var. ve piyasadaki en yeni am3+ anakart

Faz yapısı olarak herhangi bir değişiklik yok hocam.Sadece kapasitörler gaming lere özel siyah kaplamalı.Faz olarak 8 adet faz bulunmakta.Onun dışında kartta herhangi bir değişik birşey yok.2 adet gözüme çarpan şey var Killer e2200 ağ bağdaştırıcısı ve realtek alc1150 ses chipi.Extrem overclock yapılmayacaksa Gaming 970 daha iyi olacaktır tabi.En azından kalan parayla başka bir bileşen alınır.Gerçi 3000TL bütçeyle ben olsam intel toplardım.Kaldı ki şuan elimde olan AMD temelli sistemi elimden çıkarıp intele geçiyorum.Bari bu arkadaşımız intele geçsin direk :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.