Şimdi Ara

█ Gigabyte 970A-UD3P Kullanıcıları █ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
11
Favori
28.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hitman

creative audigy 2 zs mi yoksa bundaki onboard ses mi kullansam

Hocam ses kartları konusunda pek bilgim yok. O yüzden size yardımcı olamayacağım.
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB & G633 & G710 & F710 Wireless Controller

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Aralarındaki tek fark oc performansı + faz bence Evo daha iyi hemde asus kalitesi tartışılmaz.

Bahsi geçen kart foxcon filan değil ki gigabyte da iyi bir markadır ve m5a97 evo oc işinde çok başarılı değil diyolar.Metin abi diyorsa vardır bi bildiği

Evet,bildiğim şudur ki, M5A97 EVO ,overclockta,daha sonra satın aldığım Asus M5A99X EVO kadar başarılı olmadı.
    Test etmeden veya test eden kardeşlerimin mesajlarını okumadan ,yorum yapmam zaten.

8320 yi 4.8ghz e vurdum ben o canavarla bence başarılıydı :) çok çok hafif voltajla hemde... :) asus'u yazılımı için tercih ederim ettim... gigabyte 970a-d3 den geçiş yaptım :) (tabi ud3 ile d3 arasında dağlar kadar fark var biri 4+1 biri 8+2... ama yinede 3.8ghzden stabil voltaj vermeden fx6200ü 4.6ghz de calıstırabilmiştim... tek sıkıntım 2 kere değiştirmeme rağmen ses kartının çok kalitesiz olması + gereksiz donmalar yaşadım çoğu gigabyte kullandıgımda illa sorunla karsılastım belki benim sanssızlıgım önermeyi sevmiyorum ne kadar 8+2 cazip gelsede :|)

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu

• on/off charge ve 3x charge calisiyormu

Orijinalden alıntı: hitman

on/off charge ve 3x charge calisiyormu

Eski Msi kartımda ipadimi takınca ekranda charge uyarısı beliriyordu. Gigabyte'a böyle bir uyarı çıkmıyor ama ipad şarj olmaya devam ediyor.
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB & G633 & G710 & F710 Wireless Controller

• merhaba arkadaşlar bende bu anakartı kullanmaktayım anakarttan çok memnunum stabilite olsun sıcaklık olsun, fakat gelin görün ki bir sorunum var ripjaws 4 gb tek modül 1600 mhz ramim var ram i ilk slota taktığımda 1333 olarak çalışıyor gri slot, cd rom tarafında ki slot bu slotta o sorunu alıyorum, xmp profili aktif yaptığımda bios hatası alıyorum default ayara dönmem gerektiğini söylüyor fakat diğer 3 slota taktığımda xmp profili sorunsuz olarak çalışıyor yani 1600 mhz olarak çalışıyor ram, acaba slotta mı bir arıza var yoksa ilk slotta çalışma prensibimi böyle kartın, bilen biri aydınlatırsa beni sevinirim.

Orijinalden alıntı: kajmeran89

merhaba arkadaşlar bende bu anakartı kullanmaktayım anakarttan çok memnunum stabilite olsun sıcaklık olsun, fakat gelin görün ki bir sorunum var ripjaws 4 gb tek modül 1600 mhz ramim var ram i ilk slota taktığımda 1333 olarak çalışıyor gri slot, cd rom tarafında ki slot bu slotta o sorunu alıyorum, xmp profili aktif yaptığımda bios hatası alıyorum default ayara dönmem gerektiğini söylüyor fakat diğer 3 slota taktığımda xmp profili sorunsuz olarak çalışıyor yani 1600 mhz olarak çalışıyor ram, acaba slotta mı bir arıza var yoksa ilk slotta çalışma prensibimi böyle kartın, bilen biri aydınlatırsa beni sevinirim.

Çalışma frekansını elle 1600 mhz olarak ayarlayıp bir deneyebilir misiniz? Normal olarak çalışması lazım. Sorun varsa teknik servis yolu gözüktü.
    Ayrıca sorununuz devam ederse yardımcı olmak için ram slotlarımı ben de bir denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

quote:

merhaba arkadaşlar bende bu anakartı kullanmaktayım anakarttan çok memnunum stabilite olsun sıcaklık olsun, fakat gelin görün ki bir sorunum var ripjaws 4 gb tek modül 1600 mhz ramim var ram i ilk slota taktığımda 1333 olarak çalışıyor gri slot, cd rom tarafında ki slot bu slotta o sorunu alıyorum, xmp profili aktif yaptığımda bios hatası alıyorum default ayara dönmem gerektiğini söylüyor fakat diğer 3 slota taktığımda xmp profili sorunsuz olarak çalışıyor yani 1600 mhz olarak çalışıyor ram, acaba slotta mı bir arıza var yoksa ilk slotta çalışma prensibimi böyle kartın, bilen biri aydınlatırsa beni sevinirim.

Çalışma frekansını elle 1600 mhz olarak ayarlayıp bir deneyebilir misiniz? Normal olarak çalışması lazım. Sorun varsa teknik servis yolu gözüktü.
    Ayrıca sorununuz devam ederse yardımcı olmak için ram slotlarımı ben de bir denerim.

valla hocam her şeyi denedim inan ki sadece o slot ta o sorunu alıyorum, valla eğer sizi fazla uğraştırmayacak ise deneyebilir iseniz bana baya bir yardımcı olmuş olursunuz ona göre anakartı garantiye yollarım veya birebir değişim için ısrar ederim.

• kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    Öğleden sonra ilgilenmeye çalışacağım. Daha kart yeni ise değişim talep edin

• peki hocam teşekkürler bakalım gigabyte a da mail attım sizden veya oradan haber gelince ona göre hareket edeceğim.
  • Benide eklerseniz 970a ud3p fx 8320. Bu arada onboard via ses karti gayet yeterlidir almamda etkisi olmustur. Realtek e nazaran 5.1 ses performansini via larin herzaman etkili bulmusumdur. Harici ses kartlari ile kiyaslamak olmaz ama audigy z yerine xfi ses karti kullanin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

peki hocam teşekkürler bakalım gigabyte a da mail attım sizden veya oradan haber gelince ona göre hareket edeceğim.

Hocam senin için son en dıştaki gri slota (b kanalı) rami taktım. Ve kendi hazır profili ile direk olarak 1600 mhz çalıştırdım. Bence anakartın garanti yolu gözüktü.
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

quote:

peki hocam teşekkürler bakalım gigabyte a da mail attım sizden veya oradan haber gelince ona göre hareket edeceğim.

Hocam senin için son en dıştaki gri slota (b kanalı) rami taktım. Ve kendi hazır profili ile direk olarak 1600 mhz çalıştırdım. Bence anakartın garanti yolu gözüktü.

cok tesekkur ederim hocam senide ugrastirdim kusurabakma ben en iyisi anakarti sokup vatana götürim durumu anlatim umarim beni ugrastirmadan birebir degisim talebimi kabul ederler tekrardan tesekkur ederim

edit: bu arada hocam b kanalini falan bilmiyorum maalesef bu islemci tarafina degilde cd rom tarafindakine taktiniz ram i degilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 18 Mart 2014; 16:22:50 >

• kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    Evet En dıştaki gri'de denedim sorun yok.
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• Merhaba hocam anakarti degisim icin goturdum fakat yeni verdiklerini anakarttada ayni sorunu yasiyorum bu nasik bir is ya, sorunu kendimde ariyorum fakat bulamiyorum hic bir sorun sizin bir fikriniz var mi acaba

Orijinalden alıntı: xxx187

Fx8350'nin yanına nasıl gider bu anakart?

Gayet iyi gider.

3. anakartı aldım 3. de aynı sorunla beraber geldi herhalde üzerine biraz daha katıp üst model bir anakart alacağım bu gidişle

xmp profilini seçmeden,manuel frekans seçerek, 1600 frekansı seçtiniz mi.
    Ich versuche, Deutsch zu lernen
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.