Şimdi Ara

gigabyte 8s661fxmp-rz anakart yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi geceler başlıktada belirttiğim üzere bu anakartla ilgili sorunum var sorunum şu normalde bu bilgisayar işyerinde duran celeron işlemcili ofis bilgisayarı gecen ay işletim sisteminin çökmesi nedeniyle windows 7 format attım. Format attıktan sonra uzun süre makina acılmadı bugün makinayı actıgımda windows başlatılıyor yazısından sonra ekrana sadece mouse geliyor ve öyle kalıyo internetten bi xp indirip xp format atıyım dedim ama atamadım makine cdyi boot etmiyor evimde kullandıgım dell inspiron n5110 marka laptopumla indirdigim xp yi poweriso ile cdye yazdım hatta bizzat laptopta denedim boot oluyor mu diye evet oluyor biosta first device cdrom second olarak hdd gözüküyo acılışta hem hdd hem optik sürücü gözüküyo ama bi türlü boot etmiyo bu anakartta nası boot ederim lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet optik sürücü çalışır durumda maalesef boot olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelboy17 -- 17 Ağustos 2014; 1:41:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.