Şimdi Ara

Gigabyte GA-EP45T-UD3LR Anakart Hakkında Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. Hemmen konuya giriyorum. Benim p35-ds3r anakartım vardı fakat maalesef bozuldu. Şimdi yeni anakart almam gerek ve internetten baktım ve Gigabyte GA-EP45T-UD3LR anakartı üzerine yoğunlaştım. Forumdada bu anakartı kullanan sanıyorum pek yok. Nasıl bi karttır tavsiye eder misiniz?

Not: İşlemcim Q6600
    Ramlerim ddr2 800mhz ama bu anakart ddr3'müş sanıyorum onun için 2*2gb'lık bir ddr3 bellek almayı düşünüyorum. Ve böylece performansındada acayip bir artma olacağını tahmin ediyorum..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 775 soket için iyi sayılabilecek bir ürün ben GA-P45 UD3R modeli vardı çok memnun kalmıştım...

Hesaplı 2*2 DDR3 ram alın takın, işlemciye de o.c yapma şansınız olur soğutmanız varsa, Raid özelliği de mevcut.

Detaylar için; http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ep45t-ud3lr_10/advantage/
  • Öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler. Şimdi anakart hakkındaki yorumları okuyodum bende ama çoğunluk diyo ki bu soketlerde ddr3'ten tam verim alamazsınız diyolar. Ama bence yinede 800mhz'lik ddr2 'lere göre iyi olacağı düşüncesindeyim. Siz ne diyosunuz?

Bunu MediaMark'ta gördüm. Adam dedi ki bu hem ddr2 hem ddr3 destekliyo demişti ama sanıyorum yanılmış adam. Sadece ddr3 var. Fiyatıda 149'du.. 2*2gb ddr3 ram fiyatıda bana 100 liraya gelcek. Toplamda 250 liraya gelcek sanırım..
  • Anakart için 100 TL maliyet gayet uygun alınabilir.

Ramlere çok para vermeyin;

http://www.netsiparis.com/detay/12281165006/KINGSTON-4-GB-DDR3-1600-MHZ-KIT--2X2GB-CL9-HYPERX

775 sokette bellek kontrolcüsü olmadığından getirisi düşüktür ddr3'ün, bu yüzden çok bir şey beklemeyin stabil şekilde kullanmaya bakın sisteminizi
  • Ya ben p35-ds3r'mi kendim işlemciye termal macun sürmek için komple anakartı çıkartmıştım. Fakat sanıyorum çok hasssas parça olduğundan takıp sökerken bozdum anakartı. Tüm herşeyi taktım felan güç düğmesine bastım yarım saniye elektrik geliyodu sonra bişey olmuyodu. Dedim sanıyorum sorun büyük şunu bi bilgisayarcıya götüreyim. Adamlar anakarttan olduğunu söyledi. Ben bu sistemi 3-4 sene önce toplamıştım o zamanlar bile gigabyte çok öneriliyodu. Birde dediler ki gigabyte'larda bu tür sorunlar olabiliyo onun için ne alırsan al ama asus al dediler ama ben yinede gigabyte alcam sanırım

P5Q-SE 'ye 125 dolar fiyat verdi gold bilgisayar. Bende ohaa dedim yaa. Peki P5Q-Se ile arasında seçim yapcak olsan hangisini seçersin sen?

• 125$ 775 soket anakartı için verilmez, Gold'a şimdi bir şey derdim ama ayıp olacak !

Siz Gigabyte'ı alın kullanın, işlemciti takarken dikkat edin, fanın da montajını doğru yapmaya özen gösterin, macunu çok abartı sürmeyin, webte nasıl yapılacağı ile ilgili detaylı döküman ve videolar var.
  • Tamam hocam çok teşekkür ederim. Anakartı alıp gold'a vercem onlar montajını yapsınlar. Gold bizim akrabanın dükkanı tanıdık bide
    Bundan sonrada hayatta bişeyine dokunmam. Bi dokundum anakartı bozdum zaten.
    Yanlız işte geçen işlemci soğutucusunu sökmüştüm ThermalTake Big Typhoon abi çok ağır resmen anakartı sündürmüş alet ya. Bu kadar ağır olduğunu tahmin etmiyodum resmen eşşek ölüsü gibi.. Onu takacam diye anakartı bozdum iştee..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GIGABYTE GA-965P-DS3 yeni bios
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UD3LR ile UD3R arasındaki fark nedir peki? Sitesinde baktım ama özellikleri aynı gibi hiç değişik bişey göremedim ?

• Montajını orada yaptırın daha sağlıklı olur kolay gelsin
  • GA-EP45T-UD3R kullanıyorum dier anakarttan ayıran özellik ise sogutmasının daha iyi olması ddr 3 crosair 4 gb tek modul ram kullanıyorum sorun yok 460 fsb yi e6300 le görebildim daha yukarı cıkamamamın sebebi 420w psu 8 pin güç girişi 4 gin ile besleniyor haliyle voltaj yetmedi :D Aldıktan Sonra Pişman Olmayacanız Bir Anakart.
  • GA EP45 UD3LR DDR2 775 ve GA EP45 UD3P DDR2 775 bu kartların sahibiyim kullanmaktayım ve aralarında çok denecek kadar fark yok ama overclock bakımından UD3P daha dayanıklı ve stabil kalıyor fazla rem seçmiyor fazlada ısınmıyor görüntü ve seste daha iyi diyebilirim pcı slotları fazla zaten kısaca farklar bunlar seçim senin ama 775 soketin ddr3 nü kaç fsb yaparsan yap tıkanır darboğazda olur işlemciye yüklendin remleri düşürdün tabi bu arada ekran kartınıda unutma ama en farklı hızı remlerin gecikme sürelerini düşürünce yaşarsın mhz önemli değil pek deneme yanılma yolu anlamadığın yerleri Overclock Nasıl yapılır konusundan takip et.
    Ama yukarıdaki resimdeki kartlar DDR3 775 soket ama 2 side 1 pcı slotu var,DDR2 UD3P de 2x pcı slotu var bence ddr2 kartlar daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 9 Eylül 2011; 15:30:51 >
  • Beyler bu kartı almaya gitmiştim fakat 2 tane kutu vardı. Bi tanesinin içi komple dağılmıştı ötekiside aynıydı.
    Sonra ikinci el kısmından bi arkadaştan Asus P5Q pro anakartı aldım 120 liraya. Memnunum şu anlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.