Şimdi Ara

gif animasyon proğramı yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam. ben aşağıda belirttiğim gif animasyon proğramlarını kurdum( avi dosyalarını gif haline getirebilmek için). ama hangisini çalıştırsam ya açılmıyor yada hata raporu veriyor.

1. Animeted gif baner maker
    2. ulead gif animator 5
    3. Blaze Mediaconvert
    4. eazy gif animator

neden hata veriyorlar bir fikri olan varmı yada bunların dışında kullanabileceğim bir proğram varmı? avi dosyaları gif animasyon haline getirebileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flash -- 21 Ekim 2004, 23:26:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: flash

( avi dosyalarını gif haline getirebilmek için).

avi.lerin gif haline gelebildiğini bilmiyordum. hatanın nedeni bu olabilir mi?
  • ben yapamadım ama proğram içeriklerinde seçenek olarak var.(avi to gif gibi)
  • Bu sorunu çözersen lütfen burada çözümü yaz.
  • Animation Shop Pro 'yu (Paint shop pro ile beraber yükleniyor. Ayrı olarakda bulabilisin belki.) Tavsiye ederim.

Aviyi açınca
    Avi Import option çıkıyor. Avi'nin boyutu yüksek değilse ok diyip tüm kareleri alabilirsin. Yüksekse tümünü almak için bilgisayarın hafıza ve veya işlemci gücü yetmeyip kilitlenebiliyor. Yüksek boyutlu avilerde Take one sample for every seçeneğini işaretleyip kutucuğa kaç karede bir kare yakalayacağını yazarsan ( Örneği 2500 karelik bir avi için 50 - 100 arası sayılar olabilir.) Aviyi açıp üzerinde işlem yapıp gif'e çevirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir
    Animation Shop Pro 'yu (Paint shop pro ile beraber yükleniyor. Ayrı olarakda bulabilisin belki.) Tavsiye ederim.

Aviyi açınca
    Avi Import option çıkıyor. Avi'nin boyutu yüksek değilse ok diyip tüm kareleri alabilirsin. Yüksekse tümünü almak için bilgisayarın hafıza ve veya işlemci gücü yetmeyip kilitlenebiliyor. Yüksek boyutlu avilerde Take one sample for every seçeneğini işaretleyip kutucuğa kaç karede bir kare yakalayacağını yazarsan ( Örneği 2500 karelik bir avi için 50 - 100 arası sayılar olabilir.) Aviyi açıp üzerinde işlem yapıp gif'e çevirebilirsin.

+1 cdemir...
    animation shop pro bu iş için biçilmiş kaftan gerçekten.. aslında her türlü animated gif için çok iyi bir program...

• GIF Movie Gear
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende gifi siteme yönlendirmek istiyorum
    biri gif yapıp yönlendirme olayıyla beraber benim için bir gif yapabilirmi?
    120x100 boyutundawww.berberix.tk yazsın biraz animasyon olsun ama tıklandığında sitem açılsın bunu yapıp buraya ekleyene minnetar kalırım valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.