arkadaşlar yeni bir ekran aldım LG; ilinde ölü piksel çıkmıştı gittim değiştirttim; şimdi yeni olanı kullanıyorum 2-3 gündür ama ilk açtığımda bilgisayarı yeşil bi ölü piksel gidip geldi ben de işaret parmağımla bir darbe uyguladım ve piksel gitti; evelsi gün yine aynı şekilde yanıp sönmeye başladı; yine aynı teknik ile yok ettim sorunu ama bir yerden sonra gitmemesinden korkuyorum...
Ekranı gece yatacağımda yere indiriryorum; ekranın oynamasının sorunu olaiblirmi ölü püksel acaba?
bir de eski ekran kablosu ile değil de şu dijital olanla bağlanıyor bilgisayar ondan kaynaklanan bişey değildir değil mi?
o piksel yarı ölüdür dostum benim lg dede bitane ölü ib.. piksel var arasıra yapıyor değişme inkanın varsa değiş
Aynı sorun bendede vardı.Halada var.Benim de lcd mönitör lg ilk aldığım bir kaç günde herhangi bir sorun yoktu.Sonrasında mönitörü ilk açtığımda beliren fakat 15-30 dakika sonra kendiliğinden kaybolan yarı ölü pikselim vardı 1tane.zamanla sanki tam ölü piksele dönüşecekmiş gibi bir izlenim bıraktı bende çünkü ekrandan gitmiyor artık