Şimdi Ara

Giden ve Gelen Posta Kutusu Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başkasına mesaj atıyorum mesaj giden kutuma kaydediliyor. bu normal fakat gelen kutumda da kendime mesaj atmışım gibi görünüyor. Mesajın gidip gitmediğini anlayamadım.

Yeni görünüm güzel bunu beğendim bu uğraşlarınız için teşekkür ederim. Yanına giden mesajın okundu bilgisinide eklerseniz ve başkasına gönderilen mesajın kendi posta kutumuza gelmesini engellerseniz sorun kalmayacaktır. İyi çalışmalar.

Orijinalden alıntı: genckaptan

başkasına mesaj atıyorum mesaj giden kutuma kaydediliyor. bu normal fakat gelen kutumda da kendime mesaj atmışım gibi görünüyor. Mesajın gidip gitmediğini anlayamadım.

Yeni görünüm güzel bunu beğendim bu uğraşlarınız için teşekkür ederim. Yanına giden mesajın okundu bilgisinide eklerseniz ve başkasına gönderilen mesajın kendi posta kutumuza gelmesini engellerseniz sorun kalmayacaktır. İyi çalışmalar.

gitmiyor mesajlar...

Lütfen eski haline dönün...
  • Hocam bana 3 ekimden sonra gelen mesajlar görünmüyor, + lutfen eskiye donun çok kotu olmus

Orijinalden alıntı: theli2002

Hocam bana 3 ekimden sonra gelen mesajlar görünmüyor, + lutfen eskiye donun çok kotu olmus

eski mesajları mobil versiyonuyla görebiliyosun. sayfanın en altında yere tıkla

eski mesajlar neyse de ben yeni gelen mesajlarımı da göremiyorum. mobil sürümü kullanmak zorunda kalıyorum
      AMD Phenom II 940 X4 QuadCore 3.0 GHz 8MB @3.6 Ghz & OCZ Vanquisher Hava Soğutma // Gigabyte MA790X-UD3P // Zotac GTX 260 AMP 896MB // OCZ Reaper 4 GB (2*2) DDR2 1066 MHz (5-5-5-15) // Seagate 1 TB Barracuda 7200.12 // xClio CoolBox Kasa + Corsair TX650W PSU
      3DMark VANTAGE .. GPU: 12043 CPU: 11777 ((Windows7 x64))
    BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatımlar ]
  • Sakladığım silmediğim mesajlarım vardı hiçbiri yok , Bugün deneme amaçlı mesaj gönderdim oda ulaşmadı , Foruma akşam saatlerin'de giremedim yine bakıma alınmış , Yazın tatil vb nedenler'den ötürü foruma giren sayısı düşüyor ama kışın bu şekilde devam ederse yenileme çalışmalarına , üyeler yakar burayı

Sorunların biran önce halledilmesi dileğiyle , saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 9 Ekim 2009; 0:08:30 >
  • Eski sistemi istiyoruz !

Bu arada sanırım bir karışıklık oldu ve benim bazı arkadaşlardan aldığım pm ler kaybolmuş ve bu pmlerde önemli bilgiler vardı.Neden bu şekilde oldu ve oluyor...
      AMD Phenom II 940 X4 QuadCore 3.0 GHz 8MB @3.6 Ghz & OCZ Vanquisher Hava Soğutma // Gigabyte MA790X-UD3P // Zotac GTX 260 AMP 896MB // OCZ Reaper 4 GB (2*2) DDR2 1066 MHz (5-5-5-15) // Seagate 1 TB Barracuda 7200.12 // xClio CoolBox Kasa + Corsair TX650W PSU
    BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatımlar ]
  • Değiştirilmesinden yanayım lütfen

(yıllar sonra forumdaki en büyük hisseye sahip olduğumda bu mesajları hoş bir tebessüm ile anıcam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 9 Ekim 2009; 5:53:16 >

• Eski sisteme geri dönüş seçeneği eklenmiş direk döndüm rahat ettim teşekkürler bu seçeneği sunduğunuz için...

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Eski sisteme geri dönüş seçeneği eklenmiş direk döndüm rahat ettim teşekkürler bu seçeneği sunduğunuz için...

Aynen, Ohhhh çektim derinden.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Eski sisteme geri dönüş seçeneği eklenmiş direk döndüm rahat ettim teşekkürler bu seçeneği sunduğunuz için...

Aynen, Ohhhh çektim derinden.

teşekkürler yönetim
    Macbook Air 11"/iPhone5/iPod4th32Gig/iPad1st/iPadmini2Retina64Gig
    Sony NWZ-ZX1/Sony MDR-1A/BT/ AKG K518DJ
    PlayStation4/PlayStation3/PS Vita
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• Yeni sistem rahat'dı ama geliştirilsin tamamen ondan sonra kullanıcam

&#9602; &#9603; &#9604; &#9605; &#9606; &#9607; &#9608; - SoTe - W7K2D - &#9608; &#9607; &#9606; &#9605; &#9604; &#9603; &#9602;

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Yeni sistemede alışmayı unutmayın arkadaşlar. :)

Eski sisteme dönüş seçeneği için teşekkürler bu arada kendime bile meaj yollamışım cebelleşirken

eski sistem linki
    http://forum.donanimhaber.com/pm.asp

yeni sistem linki
    http://forum.donanimhaber.com/inbox.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Eski sisteme dönüş seçeneği için teşekkürler bu arada kendime bile meaj yollamışım cebelleşirken

Benimki kendi kendine dönmüş eski haline. Yenisini hiç kurcalayamamıştım. Gerçi çoğunluk beğenmemiş. "Çalışıyorsa kurcalama" prensibini forum içinde getirmek lazım.

Yaw bir de, eskiden bir üst bölüme girdiğimizde alt bölümlerdeki tüm şahıslar gözükürdü. Şimdi gözükmüyor.

Örneğin: Ev elektroniği bölümüne tıklandığında, Tv bölümü, Beyaz eşya bölümü, DVd player vs. bölümlerinde toplan ne kadar kişi varsa gözükürdü. Şimdi sadece Ev elektroniği kısmına tıklayanlar gözüküyor. Niye böyle bir değişikliğe gidildi anlamakta zorlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Benimki kendi kendine dönmüş eski haline. Yenisini hiç kurcalayamamıştım. Gerçi çoğunluk beğenmemiş. "Çalışıyorsa kurcalama" prensibini forum içinde getirmek lazım.

Yaw bir de, eskiden bir üst bölüme girdiğimizde alt bölümlerdeki tüm şahıslar gözükürdü. Şimdi gözükmüyor.

Örneğin: Ev elektroniği bölümüne tıklandığında, Tv bölümü, Beyaz eşya bölümü, DVd player vs. bölümlerinde toplan ne kadar kişi varsa gözükürdü. Şimdi sadece Ev elektroniği kısmına tıklayanlar gözüküyor. Niye böyle bir değişikliğe gidildi anlamakta zorlanıyorum.

Ev elektroniği bölümünde nedense hep sen ve ben varız Diğer arkadaşlar gözükmüyor , yönetimden anlayış bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.