Şimdi Ara

Gıda Mühendisliği mi? Makine Mühendisliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -iş imkanı ve okul zorluğu bakımından nasıldırlar?

-mezun olduktan sonra nerelerde çalışırlar?

-maaşları nasıldır?

-siz olsanız hangisini seçerdiniz?

-gıda mühendisliği konusunda detaylı bilgiye ihtiyacım var kararsızım, bu zamana kadar hep makine istedim ama şu sıralar gıda müh. de aklıma yatmaya başladı, ne yapmalıyım?

Teşekkürler.

• GÜNCEL
  • Önce kendine ben hangi meslekte daha mutlu olmalıyım sorusunu sorman gerek bence.Şahsen ben bu nedenle makine mühendisliği yazacağım.Eğer bişeyler üretmek-yapmak veyahut takım çalışması gibi şeyler hoşuna gidiyorsa makine seç.Ama şunu unutma makine seçeceksen çok çalışman gerek.Sonuçta 2-3-4 . sınıflarda bildiğim kadarıyla ileri derecede fizik ve matamatik öğreniyorsun.Yani çok zor dersler var.Ayrıca diğer mühendislerden sıyrılman için 2-3 yabancı dil öğrenmek gerek.Artık sadice ingilizce yetmiyor çünkü artık ingilizce bir ekstra değil ihtiyaç konumundadır.Yani ben severek fizik ve matamatk çalışırımda demen lazım makineyi seçmen için.İyi düşün.Fazla çalışmak sana göre değilse hiç yazma.Yoksa o 1.5 milyarla çalışan sonrada boşunamı okudum ticaret yapsaydı keşke diyemlerden olma.
  • Çok çalışma bana göre değil ama isteyince oluyor.1 ay boyunca ortalama günde 8 saat ders çalışmayı becerebildim çalışmak isteyince, gönlümde makine var ama gıda'da çekiyor şu an beni çok kararsızım o yüzden
  • GÜNCEL
  • GÜNCEL
  • Ben stajyerim şuanda.Gıda fabrıkasın da çalışıyorum. Burda adamlar 4 5 mılyar maaş alıyolar.ona göre dusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nitelikleri ne peki? kaç dil biliyorlar? yüksek lisans vs. yapmışlar mı?

kendini geliştirmek ne kadar avantajlı bu dalda?
  • //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesyilmaz82 -- 24 Ocak 2020; 13:30:19 >
  • makine daha garanti yani?
  • gıda mühendisliği bölümünü genelde kızlar tercih ediyo.bitirilmesi zor bi bölüm değil kolay makineye nazaran. makine gerçekten zor bi bölüm.4 yılda mezun olanlar çok az,gıda mühendisliğinde iş yok vs diyolar makine mühendisliğinde kendini geliştirirsen iyi bi yerlere gelebilirsin daha önü açık diye düşünüyorum.
  • Hangi okullar?
  • erciyes yada selçuk üniversitesi gelecek büyük ihtimalle
  • Makine o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.