Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
10.455
Cevap
152
Favori
669.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çoğunlukla altyapıya bağlı hat değerlerinizi atarsanız bakalım modemden
  • Bizlere gözüken yolda bir Zam var mıdır ne kadar artış yaparlar
  • GIBIRNET'e geçmeyi düşünüyordum. Bunları gördükten sonra GIBIRNET'e geçmekten vazgeçtim.

• Yalon Y kullanıcısına yanıt

ne gördün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet ışığı 5 dk önce gitti İzmir/Bayraklı. Planlı çalışma gözüküyordu fakat...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahın 5 i cat diye İnternet kesiliyor sıkıldık artık

• 2 gecedir kimlik doğrulama hatası veriyor ve internet kesiliyor. Modem loglarina baktığımda gun içinde de aynı hatadan dolayı kesintiler olmuş ama onlara pc basında olmadığımdan denk gelmedim yeni haberim oluyor...

ISRARLA AYNI SORUNU YAŞATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER GIBIRNET!!

• 45 dk oldu internet yok müşteri hizmetleri gece zaten telefona cevap vermediği gibi anlaşılan acil durumlara müdahale edecek network ekibide yok herkes uyuyor

Edit: 46 dakika sonunda internet geldi. Bu kesintilere bir açıklamaları vardır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökkubbe -- 24 Şubat 2021; 5:52:17 >
  • Gökkubbe G kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Bölgenizde olacak olan planlı çalışmaları https://gibir.net.tr/planli-calisma-duyurulari bölümünden takip edebilirsiniz. Almış olduğunuz hata hattınız fiziksel olarak kopup tekrar bağlanmaya çalıştığı zaman olacaktır. Özel mesaj ile kullanıcı adınızı vermeniz durumunda kontrol sağlayabiliriz.

İyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 24 Şubat 2021; 5:1:56 >
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

Lütfen kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın. 2 gündür kesinti anlarında çalışma sayfalarının hem sitenizden hemde tt üzerinden kontrolünü sağladım ve bölgemde görünen herhangi bir çalışma yok. Dsl sinyalim var ancak kimlik doğrulanamadığı için modem IP almıyor.

Connect: ppp80 <--> nas8_0

LCP terminated by peer

PPP session is 20

Connected to ac:60:b6:60:27:9e via interface nas8_0

Using interface ppp80

Connect: ppp80 <--> nas8_0

No response to PAP authenticate-requests

Connection terminated.

Bu loglardan ne anlıyorsunuz? Benim anladığım sunucunuz kimlik doğrulama isteğini geri çeviriyor yanlış mı anlıyorum aydınlatır mısınız? Fiziksel kopma demişsiniz, fiziksel kopma da nasıl sunucunuza istek gönderebiliyorum? Nasıl dsl sinyalim aktif kalıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökkubbe -- 24 Şubat 2021; 6:11:36 >
  • Ders başlayacak internet yok. Acil bakılması gerekiyor. Sorun nedir

• Gökkubbe G kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayından beri Gıbır kullanıyorum, ilk zamanlar ve bir ara neredeyse her gece bu sorun yaşanıyordu burada da bahsi çok geçti. Son zamanlarda çok seyrekleşti ayda bir iki defa oluyor olmuyor. Rahatsız olsam da internet iyi ve ping güzel olduğu için devam ediyorum. Bundan önce TT ve Türknette de bu sorunu aynı hat üzerinde yaşadım. Asıl nedeni nedir bilmiyorum. Bilgi amaçlı paylaştım. Bu gece 10dk kadar ve az önce 30dk kadar benim de bağlantım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 24 Şubat 2021; 8:7:16 >
  • Merhabalar:

Değerli müşterimiz; Türk telekom tarafından Anlık olarak genel bakım çalışmasından dolayı kesinti yaşanmış olabilirsiniz.

Buradan İlgili Bakım çalışmalarını Kontrol edebilirsiniz.

Planlı Çalışma Duyuruları - GIBIRNet | İnternet

İyi günler dileriz.

• Ne Türk Telekom tarafında çalışma görünüyor. Ne de Gıbırnet tarafında çalışma görünüyor. Hattın fiziksel kopukluğunu öne sürmeyin lütfen çünkü xDSL istatistiği modemde görünüyor. Buyurun buda resimi.

Gıbırnet (Ana Konu) @GIBIRNET
  • telekomdan iyimidir

• yavuz06hasan Y kullanıcısına yanıt

Müşteri desteği yok gibi bir şey ve üstelik ping değerleri de iyi görünmüyor. Benim içinde en önemli olan ping değerleri bu yüzden GIBIRNET'den uzaklaşmaya başladım. Bilmiyorum belki benim çok güzel olacak Altyapım TurkTelekom ve 5 ms ping alıyorum testlerde oyunlarda ise 19 20 arası bazen 18 17 oluyor. Dediğim gibi güzel bir internet deneyimi yaşayabilme ihtimalimin olduğu gibi kötü bir internet deneyimi de yaşayabilirim. Ve taahhüt yok diyorlar fakat ilk 3 ayda çıkana ceza var sanırım ne cezası bende tam bilmiyorum. Belki yanlış biliyorumdur kusura bakmayın.

• Yalon Y kullanıcısına yanıt

Merhabalar:

Değerli müşterimiz GIBIRNet olarak Taahütnamesiz kurulum ücreti bağlantı ücreti almadan hizmet vermekteyiz ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. İptal işleminde Bağlantı kurulum aktivasyon ücreti alınmamaktadır. 90 gün öncesi başka firmaya hattınızı taşımak istemeniz durumunda yerleşik operatörün almış olduğu karar sebebiyle 90 gün boyunca başka firmaya geçiş sağlayamazsınız.

Prensibimiz olarak firmamız çözüm odaklı bir firma olmuş olup. Telegram , Whatsapp, Discord ,Facebook,İnstagram ,Donanım Haber, Canlı Destek, Ve Sesli çağrı merkezimiz üzerinden mesai saatleri içerisinde isterseniz yeni abonelik bilgisi veya mevcut abone iseniz vakit kaybetmeden bilgi almak istediğiniz konuyla ilgili destek alabilirsiniz.

Firmamız olarak şu anda sabit fiyat kampanyamız mevcuttur. 2021 Mayıs ayına kadar fiyatlarımızı sabitlemiş bulunmaktayız.

Steam ile anlaşmamız gereği üyelik şartı aranmaksızın ücretsiz oyun hizmeti sağlamaktayız. Alt kısımdaki forum üzerinden ilgili makaledeki adımları takip ederek sizlerde steam hizmetini deneyimleyebilirsiniz.

Forum | GIBIRNet

İyi günler dileriz.

• Toygar87 T kullanıcısına yanıt

Yalnız değilsiniz hocam aynı zaman diliminde ne hikmetse benimde internetim kopmuş aşağıya loglarını bırakıyorum, herhalde aynı anda her yerde habersiz bakım çalışması yapıyor telekom!

07:43:45 syslog: No response to 10 echo-requests

07:43:45 syslog: Serial link appears to be disconnected.

07:43:45 syslog: Connect time 127.6 minutes. <----- Sabaha karşı 46 dakikalık kesinti sonrası gelen bağlantı 127 dk. sonra yeniden kimlik doğrulaması sebebiyle kopmuş.

07:43:45 syslog: LCP down.

07:47:32 syslog: Connected to ac:60:b6:60:27:9e via interface nas8_0

07:47:32 syslog: Using interface ppp80

07:47:32 syslog: Connect: ppp80 <--> nas8_0

07:48:02 syslog: No response to PAP authenticate-requests <----- Doğrulama sunucularına modem bağlantıyı sağlamış ancak sunucu kimlik doğrulamasına yanıt vermiyor.

07:59:12 syslog: LCP is allowed to come up.

07:59:17 syslog: PPP session is 30

07:59:17 syslog: Connected to ac:60:b6:60:27:9e via interface nas8_0

07:59:17 syslog: Using interface ppp80

07:59:17 syslog: Connect: ppp80 <--> nas8_0

07:59:25 syslog: Remote message: Login incorrect <----- BURAYA DİKKAT, sorarlarsa telekom tarafından çalışma var dersiniz :)

07:59:25 syslog: PAP authentication failed

07:59:25 syslog: LCP down.

08:00:26 itibariyle bağlantı düzelmiş.

Bir önceki mesajımda da logları bırakarak sorunu açıklamalarını istedim ama cevap vermediklerinden belli olacak ki sorunun kaynağı kendileri.

Burada kendileriyle iletişim kurup var olan bir sıkıntıyı dile getiriyoruz ancak karşıdan aynı şekilde sağlıklı yanıtlar gelmiyor ne yazık ki. Sanki iftira atıp karalama yapıyoruz. Kanıtlarla birlikte sorunu dile getirdim. Eğer sorun kendilerinde değilse özür de dilemeyi bilirim sonuçta kimsenin durduk yere zan altında bırakılmaması gerekir. Ancak cevap hakları varken cevap vermiyorlarsa sizce sorun kimdedir?

• Bende günde 2-3 kere kesintiler oluyor. Geçtiğimiz isp'de böyle kesintiler olmuyordu.

• Tbt net ismiyle yeni firma donanım haber üyesine özel kampanya yapmış. Buna istinaden mevcut kullanıcılara bir kampanya yapmayı düşünüyor musunuz? 100 mbps download, ilk ay bedava, fiyat garantisi vs 75 TL demişler.

• 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.