Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.472
Cevap
149
Favori
674.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ön ödeme yaptığım halde geçen ay ve bu ay fatura çıktı bu konu hakkında ne yapmalıyım bilginiz var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Konuda sorulabilecek sorularınızı lütfen özel mesaj atmayın.

Instagram : https://www.instagram.com/yerda.ahmet.demirci
  • HATIRLATMA BU BAŞLIKTA REFRANS KODU PAYLAŞILMIYOR.

ŞURAYA BAKINIZ

REFARANS KONUSU PAYLAŞIMI İÇİN LİNK

Gıbırnet (Ana Konu)

Referans paylaşımı için kuralları için DONANIM HABER - FORUM KURALLARI geçerlidir. Güncellenmektedir ara ara bakınız. Yoksa ceza- yaptırım - uzaklaştırma- engellenme vs durumları olabilir.

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• Merhaba arkadaşlar . Kulanıcılar memnun mu ? Sadace adı bir tuhaf geldi . Biri sorunca ne kullanıyorsun diye GIBIRNET dediğimde dalga geçiyorum zannedecek ...

Bölgeye göre şikayetlr farklılaşıyor ama fiyat/performans olarak bakılınca f/p benim bölge için memnunum.

ayrıntısı. ismi için bildiğimide yazayım, 8-10 lık tecrübemide ( KOD istersen burdan paylamıyoruz , ayrı başlık var yada Özelden isteyebilirsin)

bende COMNET batıp bizi internetsiz bırakınca buna fiyatı uygun diye geçtim. Bölgemde kısıt vardı TürkTelekom omurgası/altyapısı malumunuz. 75mphs idi VDSL /ADSL ama TTNET ve COMNET den daha stabil idi. Prime time yoğun zamanlarda ve T.Telekom sıkıntılarında bunlarda çozutuyor. GIBIR ismi DonanımHaber de bir röportajda yetkilisi söyledi KIPIR KIPIR gibi anlamlardan birisiymiş. Konyalılar bilir dedi. Ben ilk defa duydum. aylarca VDSL kullandım şimdi, mart/nisan sonrası mahalleye FIBER geldi fiber100e ücretsiz geçtik, kurulum kablolama kendileri ücretsiz telekom ekibine yaptırttı. AMA MODEM ve ONT denen cihaz teslim ettiler her ay 50TL dediler şimdi sanırım 70/75TL oldu .

Genelde ben alırken fiyat çok iyi idi diye tanıumadan geçtim ama şaşırttı beklediğimden iyi çıktı f/p değerlendirmesine göre. Ama dürüst davranırsam Temmuzda beklenenden fazla zam yaptı sebebi Telekomun toptan iyatlara çok zam yapması. ŞİMDİ 3 ay iyi fiyat benim referansımla alırsanuız idirimde cabası. sonra fiyat normal oluyor ama GIBIR sende 1 zam yapar imiş. Temmuza kadar zam yok yani diğerleri zam yapınca GIBIR fiyatı ucuz kalıcak. VDSL tek alternatifse ben gibi geçer, sonra FIBER gelince benim gibi ücretsiz kurulum ücretine dünya para vermektyen yırtarsınız. Yeni gelene ve geçiş yapana mkanlar sunuyor kısaca.

Taahütsüz diyor ama alıp en erken 3 ay sonra kaçabilirsin. bende öye yaptım ama baktım memnumum neredeyse 9-10ay olucak. Haa bu arada kodumu rahatlıla kullanabilirsin başkaları gibi kaçıcı değilim onların kodunu kullanıyorsun adam iptal ediyor taşıyor kod indirimi kalkıyorMUŞ. ben en az 1 sene hatta belki daha uzun GIBIR dayım.

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• Yeter ! Bak adresimi yaziyorum, yarin bana internet baglayin, hergun donanimhaber reklam bildiriminizden biktim !

688 13th San Diego CA US.

Gel, kac paraysa odicem, hergun 20 yildir uyesi oldugum donanimhaberden gibirrrrrrrr diye reklam bildirimden gina geldi !!! @donanimhaber parali uyelik baslat artik, without adsense olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Fosil Grubu (Dikkat içerde dedeler var)
  • 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.