Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.455
Cevap
152
Favori
669.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar,

Adresimizden sözleşme ve churn belgesine erişebilirsiniz, belgeleri doldurduktan sonra mh@gibir.net.tr adresine gönderip müşteri hizmetlerimizle iletişime geçerseniz size yardımcı olacaklardır :)

iyi günler dileriz.

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

10 Temmuzdan itibaren Tüm Türkiye geneli hizmet vereceğimiz için sizide bekleriz.

iyi günler dileriz.
  • izmir için başvuru yapmış bulunuyorum 100mb'lik pakede, süreci buradan yazacağım merak edenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIBIRNET

Merhabalar,
    https://gibir.net.tr/sozlesmeler-ve-formlar

Adresimizden sözleşme ve churn belgesine erişebilirsiniz, belgeleri doldurduktan sonra mh@gibir.net.tr adresine gönderip müşteri hizmetlerimizle iletişime geçerseniz size yardımcı olacaklardır :)

iyi günler dileriz.
    Kiraya çıkıyorum. Sıfırdan internet (Evde fiber hat var) bağlatak için prosüdür nedir? İnternet taşıma / firma değiştirme işlemi yok yani..

• Sifir kurulum icin su anda internet hizmeti veremeyeceklerini acikladilar. Ilgili arkadaslar, sag olsun bilgilendirmeleri guzel yaptilar. 2 aboneligim ile gecmeye calisacagim. Birinde fiber kullaniyorum geciste sorun yokb diğerinde ise yeni kurulum olacagi icin su an kurulum hizmeti yapamadıkları belirttiler. Fiyatlar uygun tabi zam yapilmadigi sürece. Millenicom a gecmek istemiyorum firmaya sans tanimayi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 6 Temmuz 2020; 11:44:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Sifir kurulum icin su anda internet hizmeti veremeyeceklerini acikladilar. Ilgili arkadaslar, sag olsun bilgilendirmeleri guzel yaptilar. 2 aboneligim ile gecmeye calisacagim. Birinde fiber kullaniyorum geciste sorun yokb diğerinde ise yeni kurulum olacagi icin su an kurulum hizmeti yapamadıkları belirttiler. Fiyatlar uygun tabi zam yapilmadigi sürece. Millenicom a gecmek istemiyorum firmaya sans tanimayi düşünüyorum.
    sıfır kuruluma ilişkin açıklama nerede? ben göremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    elmariacci kullanıcısına yanıt
    Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bilgilendirme ihtiyacı duyduk, yapmış olduğumuz anlaşmalarla artık Türkiye geneli kurulum yapabileceğiz. Sizlere bu hizmeti hafta içi kurulumlarda ücretsiz olarak sağlayacağımızı belirtmek isterim :)

iyi günler dileriz.
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Sıfır kurulum Prosedürü nedir? Ne tür belgeler hazırlamam gerekiyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Anladım, teşekkürler. Peki ödeyeceğim toplam ücret 35mbit paket için 75tl + 10tl modem kirası mı oluyor ?
  • Reklam tarifeleri. Bir sene sonra aynı fiyatlardan o da hizmet vermeye başlar.

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Abonelik sözleşmesi ve Kimlik fotokopiniz yeterli olacaktır.

iyi günler dilerim.
    Sivastayım. 10 temmuzda tr geneline hizmet vereceğinize göre başvurabilirmiyiz şimdiden. Birde şuan kullandığım interneti ben mi kapattıracağım, size başvuru yapınca siz mi kapattırıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rap1d kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Evet, toplamda 80 TL vergiler ve modem dahil ödemeniz gereken tutar olacaktır. Herhangi extra bir aktivasyon, kurulum ücreti ödemeyeceksiniz.

iyi günler dilerim.

Edit: Yanlış toplam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 6 Temmuz 2020; 16:2:56 >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Fiyatlarımız için daha öncede belirttiğimiz şekilde 2021 Mayıs ayına kadar Sabit fiyat sonrasında yine abonelerimizin yanında olarak karar vereceğiz, Alt yapı maliyetlerimize göre çok düşük oranlarda zam veya indirime gidebileceğiz.

iyi günler dilerim.
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İşlemlerin uzamaması ve internetsiz kalmamanız adına hattınızı kapattırmamanız gerekli. Bu işlemleri sizin adınıza biz yürütüyoruz.

iyi günler dilerim.
  • Merhaba,

Mevcut altyapım 23 mgbt en fazla, ortalama 16-23 arası yoğunluk saatlerine göre değişiyor.

35 lik paketin yanına 24 mgbt lik paketiniz gelecek mi

keşke altyapım iyi olsada 35 lik pakete geçsem ama yarısını alacağım hız için gereksiz bir geçiş oluyor.
  • Bu firma da arkadaşını getirene bir ay bedava vb. kampanya var mı dostlar? Bilgisi olan yeşillendirsin de ona göre gibirnet/millenicom arasında seçim yapacağım.
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ara paketleri çıkarmak için talepler mevcut fakat fiyat politikamız gereği -24Mbps fiyatına 35Mbps sağlamak gibi- size yüksek hızlar sağlamaya çalışıyoruz, eğer alt yapınız optimize edilirse Cat6 veya Telekom tarafı için hiç sorunsuz bir şekilde 35 Mbps'e kadar kullanabilmenizi istiyoruz.

İlginiz için teşekkür eder talebinizi not olarak tekrar ekledim :)

iyi günler dileriz.
    Gibircim modam dahil 80₺ degilmi 85 nerden cikti zam mi yaptin hemen 😂😂

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.