Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.457
Cevap
152
Favori
669.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar,

Genişlemek üzerine kurulu kampanyalar yerine abone adaylarımıza bizi denemeleri için şans verecek -ilk ay ücretsiz- kampanyalar tasarlıyoruz. Bu karar yönünde ileriki dönemlerde abone alımına kapanıp kalite artırımına yönelik çalışmalar yaparak referanslı alıma başlamak planlarımız içerisinde.

iyi günler dileriz.
  • umidoo kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Düzenleme yapılmıştır. Dikkatiniz için teşekkür ederiz.

İyi günler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIBIRNET

Merhabalar,

Genişlemek üzerine kurulu kampanyalar yerine abone adaylarımıza bizi denemeleri için şans verecek -ilk ay ücretsiz- kampanyalar tasarlıyoruz. Bu karar yönünde ileriki dönemlerde abone alımına kapanıp kalite artırımına yönelik çalışmalar yaparak referanslı alıma başlamak planlarımız içerisinde.

iyi günler dileriz.
    Bunun için 10 temmuz sonrasını mı beklememiz gerekiyor? Ayrıca ben hizmet aldığım firmayı değiştirmem gerekiyor, bunun için "Churn - GIBIRNet'e geçiş formu (PDF)" yeterli mi? Yoksa abonelik sözleşmesini de doldurmam gerekiyor mu? Her halükarda 10 temmuzu bekleyecek miyiz? Şu an evrakları doldurup tarafınıza gönderirsek 10 temmuz öncesi geçiş işlemi yapılıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ne yazık ki 10 Temmuzdan önce geçiş yapmıyoruz, bu sizin sorun yaşamamanız adına almış olduğumuz bir karar, Churn belgesiyle beraber abonelik sözleşmesinide doldurmanız gerekli.

Buradan erişebilirsiniz:

iyi günler.

• GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Turknet Yapa altyapısından geçiş yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jcassa

Turknet Yapa altyapısından geçiş yapabilir miyim?
    yapada isen önce komple kapatman gerek. internetsiz kalmak istemiyorsan önce gibir e basvur gelip portunu degissinler. gibir baglaninca turknet e cikis verirsin
  • Ben abonelik ve churnu şimdi kargolasam ayın 10 gibi ulaşır o zaman işlemlere başlar mısınız
  • Turknetten geçmeyi düşünüyorum ama valide ile yaşıyorum mecbur sabit telefon lazım bunu çözme şansımız yok mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiseReise -- 6 Temmuz 2020; 20:48:36 >
  • SoL FTTH altyapı için bir gelişme var mı?
  • FK F kullanıcısına yanıt
    Churn evraği sözleşme ve kimlik fotokopisi
    mh@gibir.net.tr adresine imzalayıp mail olarak atın. Sonra o ıslak imzalı belgeleri kargo yapın.
    Ben bu şekilde yaptım.bir sıkıntı olmaz ise 10 temmuzda geçiş işlemlerine baslayağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç gündür araştırıyorum ,üşenmeden tüm sayfadaki yorumları okudum ve her soruya cevap vermeniz beni size yakınlaştırdı ,sırf yazabilmek adına hesap açtım ,Konya’da yaşıyorum komşularda internet olmasına rağmen bende altyapı gözükmüyor ,dün arayıp sizinle konuştum bu konuyu ve telefonda bana verilen cevaplar da buradaki gibi samimi ve tatmin edici,Türk telekomla konuşacağınızı söylediniz ,halledeceğinize inancım tam ve siz halleder halletmez altyapımın yeterli olduğu paketi alacağım. Sabırsızlıkla konuyu çözmenizi ve hizmetinizden faydalanmayı bekliyorum .
    Şuanda TT nin kapsama haritası sayfası tekrar kullanıma açılmış karşıda cami hocasının evi var hipernet altyapısını gösteriyor ,benim adresimde ise altyapı yok diyor ,işareti mahalleme tam kapının önüne koyuyorum bu seferde ADSL altyapınız var diyor ,çözerseniz bunu siz çözersiniz lütfen çözün kurtarın beni gıbırnet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fokutan -- 7 Temmuz 2020; 18:4:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ReiseReise kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

VOIP Hizmeti bu sorununuzu çözecekse yardımcı olmak isteriz.

iyi günler dilerim.
    Bende telefon için kara kara düşünüyordum. Voipi ilk defa duydum. Bunun için ne lazım acaba?

• UberFahrer kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Telefon numaranızı Mutlucell veya NetGSM gibi firmalara taşıyabilir veya yeni numara alabilirsiniz. Modeminiz VOIP destekliyorsa doğrudan ev telefonunu bağlayabilirsiniz veya bilgisayarınıza uygulama kurarak gelen aramaları alabilir ve aramaya yapababilirsiniz.

iyi günler dilerim.
    Modemim asus dsl-n17u. İnternette baktim voip destegi var yaziyor. Yani modeme taktigim zaman direk olarak kullanabilecegim öylemi? Bide benim suan ev numaram var o değişmez değilmi?

Merhabalar,

Modeminiz uyumlu ise evet içerisinde bilgilerinizi girdikten sonra direk kullanabilirsiniz. Ev numaranızı taşıyabilirsiniz. :)

iyi günler.
    modeminizde voip desteği yok hocam. en basiti modeminizin arkasında telefon çıkışı varmı yokmu ona bakabilirsiniz.

sizin modeminizde yok malesef.
  • Selam @GIBIRNET

Bir aboneye VDSL'in son demi olan 35a profili tanımlanmış.(TurkNet)

Hat değerleri de mükemmel.

Sizin de 17a dışında bir profil tanımlama şansınız olacakmıdır?

Performans açısından.

Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QUINRY -- 7 Temmuz 2020; 11:5:8 >
  • QUINRY kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

35a ve diğer Profil kontrolleri TürkTelekom kontrolünde olup YAPA veya SAYE alt yapısının devreye alınması ile SAYE'de kontrol edilebilir. Fakat hattın 100Mbps ile sınırlı olmasından dolayı performans artışı olmayacak hatta 35a nın yüksek SNR ihtiyacından dolayı gürültüden etkilenebilir hale gelecektir.

iyi günler dileriz.
  • QUINRY kullanıcısına yanıt
    17a üstü profiller snr margin ve daha yüksek sinyal gücü için faydalı bir şey gürültüden etkilenmeyi azaltıyor modem değerlerinden de anlaşılıyor. çıkış gücü 14.5dbm'nin üzerinde resimdeki 35a profilinde 19.3dbm çıkış gücü var. ulaşılabilir hızlar 200mbitleri geçmiş uplaod hızlarıda çok iyi. saye başladığında bu güncel teknolojileri kullanabilenler bir adım önde olacak.

ayrıca 100mbit olayında 88mbit snr kilidi sorunları yaşanacak mı gibirnette? 100mbit alabilecek bir altyapıda paket hızını tanımlayamamak alternatif iss ler ve müşterileri için kötü bir durum.https://forum.donanimhaber.com/soyleyecek-yalanin-kalmadi-turknet--144413854

kendi hattımdan örnek vereyim modem değerlerine bakın. bu hat 100mbit üstü hızları alabilir. ama çıkış gücü 13.0dbm de sınırlandırılmış.
    35mbit tanımlı hız için bu kadar sinyal gücü yeterli denmiş düşük sinyalden ulaşılabilir hızda 75mbit görünüyor. ancak 100mbit/8mbit paket tanımlandığında çıkış gücünün 14.5dbm varsayılan 17a profili için olan çıkış gücüne yükselmesi lazım. eğer bunu gibirnet değiştiremezse yani kontrol onlara geçmiyorsa tt vermez ise alternatifler nasıl paket satacak? türknette 540m yapada hat 70mbit alıyordu ulaşılabilir hız 80mbit civarlarıydı çıkış gücü 14.3dbm geliyordu. resimdeki tip 7 kabin 100m var yok.

Gıbırnet (Ana Konu)

forumda bakın insanların modem değerlerine büyük çoğunluğa gönderilen sinyal gücü düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 7 Temmuz 2020; 13:42:46 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.