Şimdi Ara

ghost'un devamı nasıl olur hadi tartışalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28.5 gb oyunu indirdikten sonra 1 gün içinde oyunu bitirmiş olmamın verdiği hüzün mü daha çok yoksa ilk cinematickde mutlu son gösterip sonra baaaam diye lavuğun ortaya çıkmasına mı üzülüyüm . sizce gelecek oyun nasıl olucak ?

ayrıca oynamamış olanlar içinde kesinlikle öneririm oyunda kusur olarak bulabilceğiniz şeyler çoook çoook az gerçekten . ama insan oyunu oynarken bi yerdende üzlüyor amerika gibi bir ülkenin nelere sahip oldğunu neler yapabilceğini bu oyunda resmen birebir görebiliyorsunuz

• Hocam sana tek bir şey söyleyeyim. CoD serisi MW3 yada hadi Black Ops 2 den sonra bitti. Hikaye felan hepsi dağıldı. Aslında Black Ops serisi de çok iyi sayılmaz ama yine de sonuçta hikayesi iyi. Ghosts berbat. Bakın oyun berbat demiyorum, oynanış gayet iyi, hatta mükemmel ama işte hikaye vs. berbat. Ben hala daha MW2 oynarım. MW2 efsanedir.
  • Ghost un güzel bir hikayesi vardı gerçektende , zaten senaryo konusunda firmanın sıkıntısı yok.Nasıl devam edeceği ise bitişinde zaten biraz anlaşılabilir gibi.Zannedersem ana karakterin kardeşini alıkoyan şahıs , seninle onunla kardeşin için pazarlık yapacak , ve sende onu bulabilmek için dişini tırnağına takıp heryeri yerle bir edeceksin :) ( şahsi fikrim ) .

Üzüldüğüm nokta gittikte modern dünya olmaya başlayan bir akım var.Gerçeklikten uzaklaşıyorlar.Nerde o Call of Duty 2. dünya savaşı içerikli oyunlar diyorum bazen , ama rebaket için yeniliklerde gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Ghost un güzel bir hikayesi vardı gerçektende , zaten senaryo konusunda firmanın sıkıntısı yok.Nasıl devam edeceği ise bitişinde zaten biraz anlaşılabilir gibi.Zannedersem ana karakterin kardeşini alıkoyan şahıs , seninle onunla kardeşin için pazarlık yapacak , ve sende onu bulabilmek için dişini tırnağına takıp heryeri yerle bir edeceksin :) ( şahsi fikrim ) .

Üzüldüğüm nokta gittikte modern dünya olmaya başlayan bir akım var.Gerçeklikten uzaklaşıyorlar.Nerde o Call of Duty 2. dünya savaşı içerikli oyunlar diyorum bazen , ama rebaket için yeniliklerde gerekiyor.

Hocam dediğin gibi oyun yakında Titanfall'a dönüşürse, uzay gemileriyle savaşırsak şaşırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmachingCube

quote:

Ghost un güzel bir hikayesi vardı gerçektende , zaten senaryo konusunda firmanın sıkıntısı yok.Nasıl devam edeceği ise bitişinde zaten biraz anlaşılabilir gibi.Zannedersem ana karakterin kardeşini alıkoyan şahıs , seninle onunla kardeşin için pazarlık yapacak , ve sende onu bulabilmek için dişini tırnağına takıp heryeri yerle bir edeceksin :) ( şahsi fikrim ) .

Hocam dediğin gibi oyun yakında Titanfall'a dönüşürse, uzay gemileriyle savaşırsak şaşırmayın.

Aynen haklısın , birde şu ilginçtir yabancı formları arasıra göz gezdiriyorum.Bir çoğuda bahsettiğimiz mevzudan sitemkarlar ama ciroya bakıyorsun inanılmaz satış rakamları. Zannedersem biraz da yaşla alakalı bir durum var .Oyunun hitap ettiği yaş aralığı oldukça düştü galiba.Artık heryerde bir aksiyon filan daha cazip geliyor heralde genç nesile .

Tabi yeni nesil donanımlarında çıkışıyla oyunu daha karmaşık daha görsellik katarak sunmak konu açan arkadaşın almış olduğu hissiyatı yaratıyor.Hemen oyunu bitireyim olsun bitsine geliyor mevzu.Ben call of duty 2 yi oynarken ansiklopedilerden muharebelerin geçtiği yerlerdeki tarihi merak edip okurdum.Çokda keyifli olurdu sonuçta yaşanmış bir tarih.Konu buralara geldimi son bir kaç senedir Call of duty ve diğer emsali oyunlar tüketim amaçlı kar marjlı yapılmış oyunlar haline gelmiş gibi duruyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SmachingCube

quote:

Aynen haklısın , birde şu ilginçtir yabancı formları arasıra göz gezdiriyorum.Bir çoğuda bahsettiğimiz mevzudan sitemkarlar ama ciroya bakıyorsun inanılmaz satış rakamları. Zannedersem biraz da yaşla alakalı bir durum var .Oyunun hitap ettiği yaş aralığı oldukça düştü galiba.Artık heryerde bir aksiyon filan daha cazip geliyor heralde genç nesile .

Tabi yeni nesil donanımlarında çıkışıyla oyunu daha karmaşık daha görsellik katarak sunmak konu açan arkadaşın almış olduğu hissiyatı yaratıyor.Hemen oyunu bitireyim olsun bitsine geliyor mevzu.Ben call of duty 2 yi oynarken ansiklopedilerden muharebelerin geçtiği yerlerdeki tarihi merak edip okurdum.Çokda keyifli olurdu sonuçta yaşanmış bir tarih.Konu buralara geldimi son bir kaç senedir Call of duty ve diğer emsali oyunlar tüketim amaçlı kar marjlı yapılmış oyunlar haline gelmiş gibi duruyor.

Çok haklısın hocam. Dediğin gibi oyunları zevk almak için değil, ben bu oyunu bitirdim demek için oynuyorlar. Birde çoğu firma hikaye vb. açığını kapatmak için hemen yüksek maliyetli grafik motorlarına yöneliyorlar. Örneğin benim sistemim çok iyi olmadığı için MW2'yi Low ayarlarda oynuyorum fakat o oyunun verdiği zevki bana hiç bir oyun vermiyor. İster High olsun, ister Ultra High. Bir de dediğin gibi genç nesil heyecan istiyor. Savaşmak, vurmak kırmak istiyor. Gizlilik oyunları küçükler tarafından oynanmaz. Bu da bunu kanıtı. Çünkü küçük nesil (10-14) yaş grubu macera istiyor. Bu yüzden ne firmalar, ne oyunlar gitti arada. Bakınız: WolfTeam

• Ghosts hayal kırıklığı yarattı nedeni ise oyunun çok abartılarak tanıtılması, ghost ile alakalı olduğu iddiası ve yüksek sistem gereksinimleriydi. MW kadar olmasa da güzele yakın bir seneryosu vardı ama ilk oyun için çok ana karakter tanıttılar MW serisinde genel 2 karakter olurdu bunda 4-5 tane vardı.
    2.oyuna gelirsek IW, MW4 çıkarmazsa Ghosts 2 oyunu 2016'da çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence ghosts 2 de rorke'un bizi hapsettiği yerden kaçıp Rorke'un peşine düşeceğiz.
    Biz kurtulduğumuzda Ghosts timi dağılmış olacak.
    Bir tek Hesh ayakta olacak.
    Hesh ve Logan Rorke'a karşı savaşacak.
    Hesh bu uğurda ölecek.
    Biz de oyunun sonunda Rorke'u kılıçla 10 parçaya ayıracağız ve Ghosts 2 bitecek

Oyun 2016'da çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modern warfare 1 ve sonrasında çıkan tüm cod oyunları aşırı kolay. Oyunu her derecede oynadım. Hele kolayda ve normal modda üzerinize yığınla adam gelirken tetiğe bile basmadan yanınızdaki adamlarınızın gelenleri öldürebiliyor olması oyunun her kesime hitap etmesini sağlıyor. Ayrıca hard ve üstü seviyelerde adına yaraşır seviyeler değil. Keza bizim gibi eski nesil oyuncular için çok basit kalıyor. Tabi eski nesli görmemiş ve bu oyunlarla büyüyen yeni nesilin zorluk dereceside bayağı altlarda kalıyor. Eski nesil oyuncular ne anlatmak istediğimi çok iyi anlamışlardır diye düşünüyorum. Yalnız bu kadar basit olmasına rağmen neden oynuyorsun diye sorarsanız. Neden oynamayayım. Keyif veren her türlü oyunu oynarım. Oyun ne kadar basit olsa da günlük hayatta yapamadığımız aksiyonları orada yapmakta keyif veriyor. Zaten oyunun zorlu gözükmesinin sebebi de bu. Oyunun yapısı çok basit ama kurgu ve hikaye o kadar başarılı ki sanki oyun size çok zor bi şey başarmışsınız gibi gözüküyor. Bu da algıda seçicilik ve pazarlama stratejisinden kaynaklanıyor. Özetle benim gözümde yeni nesil cod oyunları efsane değil. Bazı oyunlar kullan at traş bıçakları gibidir. Bazı oyunlar ise jiletini değiştirip uzun süreler boyunca kullandığınız traş bıçaklarına benzer. Cod, kullan at traş bıçağıdır. Ama sonuçta işinizi görür.

(Yaptığım yorumlar oyunların single player kısımları baz alınarak yapılmıştır. Multiplayer etkenler farklı reaksiyonlar gösterdiğinden iki konu beraber ele alınmamaktadır)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.