Şimdi Ara

GHOST RECON HAKKINDA BİRKAÇ SORU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen kimse bana daha önce bu oyun ile ilgili konu açıldı falan demesin biliyorum fakat benim amacım oyunda yaşadığım bir-iki problem ile ilgili cevap almak...

1-arkadaşlar oyunu oynarken hani MOVE ATTACK FALLOW falan çıkıyorya bunlarne işe yarıyor tamam mesela move adamları yönetmek için ama diğerleri ne işe yarıyor
    2- oyunun ilk aşamasında diğer 3 adamımı topladım havaya birşey fırlattım one işe yarıyor bu aşamayı geçmek için ne yapmam lazım RPG falan yazıyor ama yaklaşınca mesafe göstergesi kayboluyor

yardım lütfen..

İNSANI İKİ ŞEY YIKAR; DOSTUNDAN GELEN İHANET DÜŞMANINDAN GELEN MERHAMET
  • uzun zaman geçti bitireli, silindi aklımdan bütün herşey, keşke hatırlasamda yardım edebilsem,
    ama ana konuyu bi arat vardı böle sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 16 Şubat 2007; 18:29:51 >
    Intel i7 10700F --- ASUS B460M-A --- Gainward 3060ti Ghost --- Team Group Vulcan Z 2x8gb DDR4 3000mhz --- MSI MAG FORGE 100R --- Zalman ZM600-TXII --- XPG Spectrix S40G 512GB --- iPhone 13 Pro --- iPad A16 --- Xbox Series S --- Moza R5 --- Sony WX80
  • ghost recon advancad warfighter bu oyunu bilen yokmu
  • arkadaşım o söyulediğin attack ve follow ve diğer tüm emirler bi hedefi gösterdikten sonra adamının ne yapıcağını belirtir, genelde attack denilen komutu ben tab tuşunu kullanarak haritadan adama emir veriyorum,
    2. si bitireli çok oldu bu oyunu ama o havaya fırlattığın senn alıcın haritayı vb şeyleri kullanabbilmen için yerini belirtir... rpg yanlış hatılamıyosam onlar senn hedeflerin yeşil oku takip et ve onları imha ett
  • Arkadasım ıng sozlugunden de move follow ne demek anlarsın yanıdeee soyleyım move adamları mouse baktıgı npoktaya yonlendırırr attack ıse aynı sekılde vur emrı dırr follow ıse benı takıp et demek O havaya fırlattıgınıda move dıyerek onden yollayacaksın ılk bolumdee o sekıldee onundekı dusmanları gostermıs olacak sanaa onun dısındaa o noktalara ulastıgında bırsekılde yenı gorevler cıkar
  • spawn deyince aklıma geldi; o fırllattığın tepeden senn düşmalarını göstericek yani bi şekilde radar gibi kullanıoyosun zaten onu da kendin yönlendirebiliyosun (tab tuşunu kullanarak yönlendiriceksin aleti)
  • arkadaslar banada bu oyunun ID yani cd keyi lasım:((
  • Ben hep Multiplayer oynuyorum o yüzden fazla bir bilgim yok..Multiplayer hakkında soruların varsa cevaplayabilirm...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.