< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ghost of Tsushima | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (17. sayfa)
-
-
Hocam bende hep oluyordu. Dosyaları doğrulattım. 1 adet eksik çıktı. Onu yükledi ve 2 gündür sorunsuz oynuyorum. Bi deneyin inşallah düzelir sizinde👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deneyeyim bakalım hocam teşekkürler
Yok bu da olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 24 Mayıs 2024; 18:7:4 >
Merhaba ekran kartında oc veya uv varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır yok hocam
Amd ekran kartı mı kullanıyorsunuz?
Anti-lag özelliğini açıksa/kapatın. Düellolarda tuş bazen çalışmamaya başlıyor ama oyun donmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 25 Mayıs 2024; 11:13:42 >
Antilag da kapalı hocam
Hocam başka bir şey ne yazık ki aklıma gelmiyor. Güncelleme inşallah en kısa sürede gelir.
Teşekkür ederim hocam. Steam topluluklarında da aynı sorundan muzdarip çok kişi var yakın zamanda patch gelir diye umut ediyorum
Oyunda 42 saati devirdim. Haritanın ikinci kısmındayım. Önceden kasaba içlerinde fps'in 100'e düştüğü anlar oluyordu, son güncelleme ile daha çok sabit fps almaya başladım. Herhangi bir çökme sorunu vs yaşamadım. Yaşadığım iki sıkıntı var sadece. Birisi Masaüstüne döndüğüm an 2K çözünürlükten Full hd'e geçiyor oyun. Diğeri de teke-tek combatına geçtiğimde tuşa basmanın çalışmaması. Erken basma, geç basma, sahne geçişi vs bütün hepsini tekrar tekrar kontrol ettim. Bazen nedense çalışmıyor mekanik.
-
Teke tek combatta bazen tuşa basmama sorunu bende de var hocam, Steam topluluğunda ve redditte de bakındım sorunu yaşayan bir çok kişi var, herhangi bir performans sorunu yaşamadım oyunda ama bu sorun arada sırada olunca can sıkıyor, ben xbox gamepad ile oynuyorum. Bazı yorumlarda alt+tab yaptıklarında sorunu geçici olan çözdüğünü söyleyenler veya oyunu 60 FPS ye sabitlediklerinde sorunu çözdüğünü söyleyenler var.
-
Ben diğerlerinide denedim ama en çok bu moddan memnun kaldım.
nexus mods :: ghost of tsushima director's cutBetterFX -Crisphttps://www.nexusmods.com/ghostoftsushima/mods/14Bu arada ekranı çok karanlık diyenler içinde böyle bir mod var
nexus mods :: ghost of tsushima director's cutNot Dark anymorehttps://www.nexusmods.com/ghostoftsushima/mods/38 -
Bir başka nixxes şahaseri daha. 6700xt ile cam gibi ultra da harika bir deneyim oluyor. 2020 de ps4 de oynamıştım oyunu ama bildiğin bulanık oynamışız . Şu an pc ile ps4 sürümü arasında dağlar kadar fark var netlikte kaplamalarda. Bu nixxes gerçekten şahane şirket umarım ragnarok u da bunlara vermişlerdir.
-
Bende de Xbox Controller var hocam. Anlık Mouse ile denediğimde de çalışmadı. Sınırsız FPS olayı yüzünden olabilir. Siz deyince aklıma geldi, zamanında AC Brotherhood'da da aynı sorun vardı. Port yaparken oyunun 60+ FPS oynanabileceğini hesaba katmadıklarından bir yan görevde sorun vardı.
Edit,
Hatta zamanında AC serisi için yazdığım port mesajımı da buldum.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/139234073
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 25 Mayıs 2024; 14:52:5 > -
Yahşi günde yar yahşidir, yaman günde yetiş gardaş. -Jin Sakai-
-
arkadaşlar sinematikleri geçemiyormuyuz...çok sıkıcı
-
NG+ geçtiğiniz de atlayabiliyorsunuz ama ilk sefer için hayır atlayamıyorsunuz, bence hikayeyi ve sinematikleri takip edin bana sıkıcı gelmiyor açıkcası. Yine de nexusmod da bence bunun için bir mod yaparlar yakın zamanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metodiev35 -- 25 Mayıs 2024; 16:53:22 > -
Digital FoundryyoutubeGhost of Tsushima PC - DF Tech Review - PS5 vs PC, Optimised Settings + Morehttps://www.youtube.com/watch?si=4-jEkBLmx74Y6ueb&v=zPzuDoTz4ss&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Düello da tuş basmama olayı bende de var. Anti-lag kapattığımda oluyor. Açınca düzeliyor ama bu seferde oyun donuyor😂
save dosyanızı paylaşırmısınız? sinematikleri geçmek için ng+ için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X