selamlar arkadaşlar konuya hemen girmek istiyorum bugün itibariyle bb 3. ayım takviye almayı planlıyorum hocamla konuşmam üzere "Universal Gh Max 180 Tablet" almamı tavsiye etti.Genç(15) olduğum için boyumu uzatacağı , yağ yakımını hızlandırcağını söyledi. Kullanım şekli ise sabah kalkınca ve yatarken kullanabilirsin dedi.
Size istediğim vucütu tanımlamam gerekirse atletik , plaj vücudu örnek aldım kişiler jeff seid , greg plitt sporu kısa süre düşünmüyorum sadece yaz için falan değil uzun vadelli bir vücut. Her neyse asıl sorum "Universal Gh Max" aldıktan sonra yanına takviye almalımıyım hoca hiç bişey almasan bile gh max yeterli olur dedi ve varsa zararları nedir ?
2. Olarak düzgün bi beslenme. Hayvansal protein , kompleks karb ve bitkisel yağların olduğu bi beslenme düzeni oluşturmalısın. Günlük alman gereken kaloriyi , proteini hesaplamalı ve bunu belirli saatlerde alman lazım.
Gelelim Gh Max olayına. Kullanmana gerek yok çünkü işe yaramaz. Zaten 15 yaşındansın. Hormonsal olarak sağlık sorunun yoksa ekstradan alman gereksizdir. Bu tip Gh ve Testosteron arttırıcı ürünler daha çok +20 kesime hitap eder. Bikaç yerde genç yaşta kullanılmasının olumsuz sonuçlar doğurabileceğini okumuştum. Senin tercihin tabi yinede.
Hocanın elinde kalmış ve kakalamış sana muhtemelen.
İlla supplement kullanmak istiyosan multivitamin , balık yağı , protein tozu kullanabilirsin.
2. Olarak düzgün bi beslenme. Hayvansal protein , kompleks karb ve bitkisel yağların olduğu bi beslenme düzeni oluşturmalısın. Günlük alman gereken kaloriyi , proteini hesaplamalı ve bunu belirli saatlerde alman lazım.
Gelelim Gh Max olayına. Kullanmana gerek yok çünkü işe yaramaz. Zaten 15 yaşındansın. Hormonsal olarak sağlık sorunun yoksa ekstradan alman gereksizdir. Bu tip Gh ve Testosteron arttırıcı ürünler daha çok +20 kesime hitap eder. Bikaç yerde genç yaşta kullanılmasının olumsuz sonuçlar doğurabileceğini okumuştum. Senin tercihin tabi yinede.
Hocanın elinde kalmış ve kakalamış sana muhtemelen.
İlla supplement kullanmak istiyosan multivitamin , balık yağı , protein tozu kullanabilirsin.
yorum için teşekkürler programı inceledim ama deathlift falan şuan için yapamam