Şimdi Ara

GG'deki Fahiş Komisyon Oranları,İlan ücretleri ve yapılan haksızlıklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 2 gün önce gittigidiyorda 8-10 parça ürün için ilan vereyim dedim. Önce Mağaza açtım. 10 tane ilan bedavaya geliyordu. Sonra ilanları verdim. Ben fark edemedim. Fakat % 15 Komisyon kesiyormuş. Sanırım belli bir limiti geçince kesiyor. Daha sonra 6 tane ilan verdim. 7. İlanda ilan ücreti çıktı. Ben de Müşteri Hizmetlerine yazdım. Bir müşteri temsilcisi ayın 1-5'i arasında 5 tane ücretsiz ilan hakkı vereceklerini yazdı. Ben şu an bu hakkımı istiyorum diye yazdım. Başka bir müşteri temsilcisi ücretsiz ilan hakkını kullandığımı yazdı.İyice kontrol edin dedim. Bu defa benim 60 günlük ilanlar verdiğimi, o nedenle ilanların çift sayıldığını yazdılar. Oysa ben ilanlarımı 30 günlük vermiştim. Bu şekilde defalarca yazıştık. Ben de % 15 Komisyon ve 10 tane ücretsiz ilan hakkımı kullandırmadıkları için, Cayma Hakkımı kullanmak istiyorum dedim. 2 gün cevap vermediler. Dün akşam şikayet sitesine yazınca, bugün Mağaza Abonelik ücretini iade edebileceklerini, ilan ücretlerini iade edemeyeceklerini yazdılar.
    Oysa ben daha önce satış yaparken, Sıfır ürünü gönderip, alıcıda arızalanan, hatta parçalanan ürünü bile Cayma Hakkı nedeniyle iade alıp, hakkımı yasal yoldan aramamı istiyorlardı. Hiç bir gerekçe bulamazlarsa, alıcı % 100 haksız da olsa Müşteri Memnuniyeti için iade almamı istiyorlardı. Bunu yapmazsam ücreti alıcıya ödeyeceklerini, kargonun alıcıya gideceğini, üstüne bir de hesabımı bloke edeceklerini söylüyorlardı.
    Biliyorum bu siteden ürün alanlar, alıcı gözüyle bakıp, beni suçlamaya da kalkabilirler. Fakat ben sitede en güvenilir şekilde işimi yapmaya çalıştım. Ben de bir yerde tüketiciyim.
    Kendilerine Kanun Maddesini gönderip, Cayma Hakkını hatırlattım. Hatta sitelere bunu yazacağımı da belirttim. Fakat hiç umursamıyorlar.
    % 15 Komisyon + İlan ücreti + Mağaza Abonelik ücreti nerede görülmüş? İşi yapan benim. Ben o kadar kazanmıyorum ki.
    Buraya gelip yardımcı olacaklarını iddia ederlerse de sakın inanmayın.
    Rahatsız ettiysem kusura bakmayın.
    İyi günler.



  • tüm pazaryerleri benzer durumda.
  • Ben 15-20 senedir GG'yi kullamıyorum. Şu an kendi tekelini kurduğunu düşündüğü için % 10 Komisyon bile çok iken, % 15'e çıkarmış.
    Üstüne bir de Mağaza ücreti alıyor. O da yetmiyor. İlan ücreti alıyor. Bunun gibi bir tane site var mı?
    Diğer siteler hem bu kadar aşırı yüksek komisyon almıyorlar, hem de ilan ücreti almıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 28 Temmuz 2017; 19:54:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.